fotis16 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2010 Για σας παιδια....Μου ειπε καποιος οτι αναλογα με τον επεξεργαστη που εχεις εξαρταται και το λειτουργικό σύστημα που θα πρεπει να εχεις.....Ισχυει????Ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Μάϊος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2010 ενας φιλος εβαλε στον P4 τα 7αρια.κλαιν μαιν.αν εχει καλη ραμ δε παιζει προβλημα.εσυ τι επεξεργαστη εχεις δλδ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Μάϊος 5, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2010 αναλογα τον επεξεργαστη βαζεις συνηθως λειτουργικο....ειναι η αληθεια...αλλα υπαρχει και ο περιορισμός των 32 και 64bit . . . ενας 32bit επεξεργαστης δεν δουλευει 64bit λειτουργικο....γινε πιο συγκεκριμενος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotis16 Μάϊος 5, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2010 Εγω εχω τον intel core 2 duo E6300 και τα windows xp professional... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Μάϊος 5, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2010 Ο επεξεργαστης σε περιοριζει στην επιλογη 32 η 63bit λειτουργικου.Το βασικο στοιχειο ειναι η RAM, απο 2GB και πανω, θα προτεινα Windows 7, αλλιως μενεις στα XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 5, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2010 Για σας παιδια....Μου ειπε καποιος οτι αναλογα με τον επεξεργαστη που εχεις εξαρταται και το λειτουργικό σύστημα που θα πρεπει να εχεις.....Ισχυει????Ευχαριστω!!!To τι λειτουργικο συστημα θα επιλεξεις δεν εξαρταται μονο απο τον CPU.εξαρταται και απο την RAM.Ενας 32bit CPU δεν μπορει να παιξει με 64bit OS.Ενας 64bit CPU μπορει να παιξει με 32bit OS.Οσο αναφορα την Ram στα M$ λειτουργικα:Οταν το λειτουργικο ειναι 32bit μπορει να διευθετήσει εως 2^32bit=4096ΜΒ RAM το οποίο απαρτίζει RAM+Page-file.πχ 3.25 ΡΑΜ+ υπολοιπα Pagefile.Ενα 64bit λειτουργικο μπορει να διευθετήσει μεχρι 2^64 bit.Κοινως ενα λειτουργικο 32βιτ δεν μπορει να χρησιμοποιήσει πληρως 4GB μνημης + pagefile.αυτα τα ολιγα.:musik002: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 8, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2010 Το λειτουργικό σύστημα είναι η επικοινωνία του Hardware με το Software. Λογικό και επόμενο είναι να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και να αλληλοεξαρτόνται. Για κάθε λειτουργικό υπάρχουν τα Requirements ( απαιτήσεις ) που θέτει. Για παράδειγμα δεν μπορείς να έχεις 32bit επεξεργαστή και 64bit λειτουργικό. Μπορείς όμως να έχεις 64bit επεξεργαστή και 32bit λειτουργικό. Όπως λέει ο Τζιβίκουλας πιο πάνω αυτά ισχύουν για Windows. Για MAC και Linux θα υπάρχουν και εκεί ανάλογοι περιορισμοί Link to comment Share on other sites More sharing options...
F33L Ιούλιος 10, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2010 Εγω εχω τον intel core 2 duo E6300 και τα windows xp professional...Ποση ραμ εχεις ομως δεν μας ειπες.. :musik009: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.