Jump to content

η σειρα 8ΧΧΧ συνεχιζεται

def

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από lord

Σε σύγκριση με το 384 της 8800GTX μικρό είναι.

Δηλαδή σε σύγκριση με το high end κομμάτι πάλι μειωμένο είναι όπως και όλες οι σειρές

σκέψου όμως πως η 7600GT με μια χαρά πυρήνα που ανεβαίνει εύκολα (εντάξει δεν έχει επεξεργαστική ισχύ 7900) και επίσης μνήμες τις προκοπής 1.4ns που και αυτές ανεβαίνουν, περιοριζόταν αναγκαστικά λόγω 128bit, 1/2 από τις 7900

τώρα τουλάχιστον είναι 3/5 των μεγαλύτερων μοντέλων (πριν σκάσει το 512bit mem. της Ati βέβαια) ενώ σκέψου πως διπλασιάζεις διαμεταγωγή μνήμης για τα μεσαία μοντέλα απο την 7xxx γενιά, καθόλου άσχημα δηλαδή!

(δεν είναι και radeon 9500 όμως τι να κάνουμε :D )

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Τελικά αν και φαίνεται ότι αυτή την εποχή η χ1950 pro είναι value for money (είχα ψηθεί και εγώ για τέτοια αγορά) καλό είναι αν κανείς δεν έχει κάψες να παίξει κάποιο βαρύ game τώρα, να περιμένει μέρχρι το Μάρτιο που βγαίνει και το R600 της ati και οι νέες εκδόσεις της nvidia. ’λλωστε δεν βλέπω να υπάρχει μαζική παραγωγή "απαιτητικών" pc games αν και πολλοί τίτλοι παρουσιάζουν καθυστερήσεις λόγω μάλλον της επερχόμενης έλευσης των vista.

Οπότε.. μια 8600 σαν τι θα αποδίδει? Σαν μια 7900GT? Αν είναι έτσι, δώρο άδωρο η υποστήριξη D3D10 αφού ακόμα και η 8800 τα βρίσκει σκούρα (FS X)

Κάτι σε 7200FX μου θυμίζει, που υποστήριζε DX9 αλλά δεν είχε την απαιτούμενη δύναμη..

Εγώ μάλλον θα περιμένω (με την X800GTO) μέχρι να κυκλοφορήσουν αρκετά D3D10 games και να βγουν νέες κάρτες που να παίζουν άνετα..

Anywayz ίδωμεν

Αρχική απάντηση από subneo [Σήμερα, στις 18:35]

Οπότε.. μια 8600 σαν τι θα αποδίδει? Σαν μια 7900GT? Αν είναι έτσι, δώρο άδωρο η υποστήριξη D3D10 αφού ακόμα και η 8800 τα βρίσκει σκούρα (FS X)

Κάτι σε 7200FX μου θυμίζει, που υποστήριζε DX9 αλλά δεν είχε την απαιτούμενη δύναμη..

Εγώ μάλλον θα περιμένω (με την X800GTO) μέχρι να κυκλοφορήσουν αρκετά D3D10 games και να βγουν νέες κάρτες που να παίζουν άνετα..

Anywayz ίδωμεν

καλα και συ κοιτας το FS-X??? ούτε μηχανακια της Sillicon Valley δεν το παιζουνε full :hehe:

Μεχρι να βγούνε μαζικά D10 games σωθηκες!!!!θα περιμένεις πολυ ακομα......αν και συνχρόνος τα καινουργια games θα τρεχουνε και σε DirectX9&10 άρα θα έχεις αρκετή δύναμη σε DirectX9 και μη μου πεις "ε και?" γιατι όλα τα απίστευτα γραφικα,videos και τα screenshots απο το crysis που εχουμε δει μεχρι σημερα ειναι απο DirectX9! άρα έχουμε πολυ δρόμο ακομα....

Αρχική απάντηση από Arxagelos [Σήμερα, στις 21:55]

καλα και συ κοιτας το FS-X??? ούτε μηχανακια της Sillicon Valley δεν το παιζουνε full :hehe:

Μεχρι να βγούνε μαζικά D10 games σωθηκες!!!!θα περιμένεις πολυ ακομα......αν και συνχρόνος τα καινουργια games θα τρεχουνε και σε DirectX9&10 άρα θα έχεις αρκετή δύναμη σε DirectX9 και μη μου πεις "ε και?" γιατι όλα τα απίστευτα γραφικα,videos και τα screenshots απο το crysis που εχουμε δει μεχρι σημερα ειναι απο DirectX9! άρα έχουμε πολυ δρόμο ακομα....

Σωστά.. Αλλά αφού μέχρι στιγμής βολεύομαι με την καρτουλα που έχω, όταν βγουν Crysis/Colin McRae Dirt κτλ και εφόσον θα παίζουν και με DX9 κάρτες, θα χτυπήσω μια 7900 με καμία 90ρια ευρω και θα είμαι πάλι οκ

Ωραία :D

Αντε ωραια να πλουτησει λιγο η γκαμα.

GTS και GTX για πολλους μεχρι σημερα ειναι πανακριβες αλλα το κριμα ειναι οτι μαλλον δεν θα πεσει κιαλλο η τιμη της gts. Καλη φαση απο αποδοση μαλλον θα ειναι η gts με κομμενη μνημη, θα δειξει. Ισως και η 8600ultra θα ειναι καλη value for money για την εργατια που θελει DX10.

Με το καλο να ερθουν:daisy:

Ακούσατε τίποτα για 8900;; :blink:

Η Ati θα κυκλοφορήσει σε λίγο την νέα της σειρά x2000 της οποίας το καλυτερο μοντέλο XTX θα την παίρνει την 8800GTX όπως υπόθηκε σε άλλο thread! :flex:

Δεν νομίζω η nVIDIA να μήνει με σταυρωμένα χέρια!

Αρχική απάντηση από Saber_Rider [Σήμερα, στις 18:16]

Ακούσατε τίποτα για 8900;; :blink:

Η Ati θα κυκλοφορήσει σε λίγο την νέα της σειρά x2000 της οποίας το καλυτερο μοντέλο XTX θα την παίρνει την 8800GTX όπως υπόθηκε σε άλλο thread! :flex:

Δεν νομίζω η nVIDIA να μήνει με σταυρωμένα χέρια!

Ακομα πουλαει 8800;) κατσε να δωση την απαντηση της και η ΑΤΙ και υπαρχει συνεχεια.

Αρχική απάντηση από Panansas

Ακομα πουλαει 8800;) κατσε να δωση την απαντηση της και η ΑΤΙ και υπαρχει συνεχεια.

Aυτό άλλωστε γίνεται πάντα, άρα πρώτα να βγει η νέα ΑΤι, δεν έχει λόγο ύπαρξης η 8900....

Αρχική απάντηση από darkman16 [16-01-2007 00:58]

Παιδια εγω πηστευω οτι η nvidia θα κατατροποση παλι την Ati oπως τοτε με την geforce 2 παντος εγω ειμαι nvidia 4 ever

Οπα ρε αρχηγε απο που το μαθες απο το μαντειο των Δελφων ;

-Fanαγορι forever σαν να λεμε

Αρχική απάντηση από Jos3ph

Χμμμ , τι συμφέρει ρε παιδιά απο πλευράς linux ; να πάρω μία 7900GT ή μία 8600 Ultra ; φαίνονται να έχουν τις ίδιες επιδόσεις ...

Απ'ότι βλέπω έχει drivers http://www.nvidia.com/object/linux_display_amd64_1.0-9746.html

http://www.nvidia.com/object/linux_display_ia32_1.0-9746.html

Αρχική απάντηση από darkman16

Παιδια εγω πηστευω οτι η nvidia θα κατατροποση παλι την Ati oπως τοτε με την geforce 2 παντος εγω ειμαι nvidia 4 ever

Keep dreaming buddy,λιγος καιρος εμηνε.....

Σε σχεση με τις τιμές τι λετε να γινει? Αντε και βγαινουν οι 8600 και το R600 λεω εγω μεχρι τοτε οι 8800GTS/GTX ποσο λετε να πεσουν? Εμπειρικα, μαγοι δεν ειμαστε..

Για την GTX κυρίως δεν πιστευω οτι θα πεσει πολυ και το R600 δεν θα ειναι τοσο καλυτερο

και αν είναι, θα είναι πολυ ακριβοτερο. Για τους ενδιαφερομενους για GTX δεν αξιζει η αναμονη, έτσι πιστευω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.