Jump to content

Antivirus για εταιρια

tyxeros

Recommended Posts

- Το Limit είναι όντως χαμηλό, αλλά μεγαλύτερο απο 5. Νομίζω μέχρι σχεδόν 10 το έχω δει να φτάνει.. Όχι ότι με ικανοποιεί αυτό βέβαια..

- Όντως δεν έχει update από file, αλλά να'ναι καλά η dsl..

- Κάθετι που εκτελείς το ελέγχει κανονικά. Τι εννοείς?

- Έχει προστασία από dialers, spyware κτλ, σου βγάζω και screenshot αν θες..

Δε θυμάμαι τι παραπάνω είχε το KAV πέρα από τα 2 πρώτα για να είμαι ειλικρινής..

1 Update έκανα σήμερα από 2 PC. Μέχρι 5 πήγε.

2 Δεν έχουν όλοι DSL, αλλά και όσοι έχουν για 7-8ΜΒ update πάλι μισή ώρα θα περιμένουν.

3 Αυτό ακριβώς εννοώ, ότι δεν θά κάνει close κάποιο connection από ένα site πχ. Θα κατέβει το αρχείο και όταν πάει να τρέξει θα το πιάσει.

4 Το κανονικό KAV έχει extra definitions για αυτά τα πράγματα, σε αυτό μάλλον λείπουν.

KAV βάζω τακτικά σε αρκετά PCιά.

1) Συμφωνώ ότι είναι πολύ αργό (απλά έτυχε να το δω να πάει και λίγο παραπάνω)

2) Για τη dsl εννοώ ότι το ίδιο χρεώνεσαι όσο κι αν περιμένεις, οπότε αν είναι για ένα πράγμα μόνο δε σε πειράζει..

3) Κατάλαβα τι εννοείς. Αλλά και πάλι δεν αφήνει το σύστημα να μολυνθεί

4) Τι να σου πω, δεν έχει μπει κανένα spyware από τότε που το πέρασα, και σε άλλα μηχανήματα που έκανα check τα βρήκε και τα αφαίρεσε..

Μη φανταστείς ότι με χρηματοδοτεί η AOL ή τίποτα τέτοιο.. Απλά είναι το πιό αποτελεσματικό από όλα τα τσάμπα που έχω δοκιμάσει, και επιβεβαιώνεται η αποτελεσματικότητά του κι από ανεξάρτητα test. Αν και δε διαφωνούμε για την αποτελεσματικότητα του, απλά έχει λιγότερες δυνατότητες στο realtime monitoring..

Γενικότερα εγώ προτείνω αυτό για τσάμπα ΑV, και το NOD32 ή το κανονικό KAV για επι πληρωμή

Χρησιμοποιώ avast home σε όλα τα πισια της εταιρίας εδώ και 2 χρόνια και είμαι 100% ικανοποιημένος. H μόνη περίπτωση μόλυνσης προήλθε από crack site αλλά εκεί νομίζω δεν σε γλιτώνει τίποτα.

Ο λόγος που το έχω προτιμήσει έναντι άλλων λύσεων ακόμη και εμπορικών είναι ότι δεν βλέπω λανθασμένα αλαρμ για κάποια αρχεία που είναι σίγουρα καθαρά (απο συγκεκριμένες δικές μας εφαρμογές). ’λλο πλεονέκτημα του είναι ότι είναι πανάλαφρο σχεδόν δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχει antivirus στο σύστημα.

Το συστίνω ανεπιφύλακτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.