Jump to content

Antivirus για εταιρια

tyxeros

Recommended Posts

Comodo AntiVirus 1.1 beta

Beta είναι ρε παιδιά, γιατί να χρησιμοποιηθεί σε εταιρία ???

Δεν έχω καλή εμπειρία είναι ανώριμο ακόμα σε site με παράνομα serial που μπήκα και κυκλοφορεί ενα Trojan γνωστό αδυνατούσε να το εντοπίσει και αν δεν κάνω λάθος αυτή είναι η πρώτη προσπάθεια αυτής της εταιρίας στο χώρο των antivirus (το firewall όμως το comodo είναι από τα καλύτερα)

Σε free υπάρχει και το Avg και το Antivir

Edit : Δεν είναι τελικά free για commercial use.

Αρχική απάντηση από blkik [Σήμερα, στις 17:28]

Σε free υπάρχει και το Avg και το Antivir

Υπάρχει ακόμη το Avast Antivirus που είναι και αυτό πολύ καλό, αλλά και free.

Έχω όμως την εντύπωση ότι όλα τα free προγράμματα αυτού του είδους, είναι για home users και όχι για επιχειρήσεις.

Νομίζω 'οτι αυτό αναφέρεται και στη συμφωνία που υπογράφουμε κατά την εγκατάσταση.

Μπορεί κάποιος να μας το διεκρυνήσει αυτό;

Αρχική απάντηση από lord [Σήμερα, στις 14:17]

Δεν έχω καλή εμπειρία είναι ανώριμο ακόμα σε site με παράνομα serial που μπήκα και κυκλοφορεί ενα Trojan γνωστό αδυνατούσε να το εντοπίσει και αν δεν κάνω λάθος αυτή είναι η πρώτη προσπάθεια αυτής της εταιρίας στο χώρο των antivirus (το firewall όμως το comodo είναι από τα καλύτερα)

Παιδιά το comodo antivirus δεν κάνει καλή δουλειά. Το είχα περάσει παλιά και δεν είναι καλό θα γεμίσετε ιους

Αρχική απάντηση από agganis

Για free πολυ καλο ειναι το .......

Comodo AntiVirus

Πόσο καιρό το δουλεύεις;

2 χρόνια τώρα σταθερά με avast!

Αλλά είναι για Home users. Τώρα ποιο είναι free και για commercial use δεν γνωρίζω.

Λοιπον δοκιμασα το Comodo Beta 1.1 μονο στον δικο μου υπολογιστη προσωρινα. Εχει αρκετα bugs με σημαντικοτερο αυτο στο unistall. Αν δειτε ομως στο φορουμ εχει βγαλει ηδη εκδοση beta 2. Αυτη ειναι αρκετα διαφορετικη και βελτιωμενη σε σχεση με την προηγουμενη και λειτουργει μια χαρα. Δεν ρισκαρω βεβαια να μπω ακομα σε σελιδες που ξερω οτι βαζουν trojans. Αν μπειτε ομως στο forum του commodo θα δειτε οτι ολοι οι admin συμμετεχουν ενεργα και απαντανε σε ολους ακομα και σε αυτους που τους λενε οτι ειναι μαπα το antivirus. Εχουν φοβερο support και το τελικο προϊον λενε πως θα βγει η αυτο η τον επομενο μηνα.

Και οπως εχουμε ξαναπει θελουμε να ειναι Free και για commercial χρηση , για εταιριες.

Free είναι η παραπάνω έκδοση. Είναι το active virus shield της AOL το οπόιο βασίζεται σε μηχανή του kaspersky.

Τώρα γιατί δίνεται free μια τόσο καλή εφαρμογή είναι λίγο περίεργο αν και λέει ότι θα σου γεμίσουν spam το email. Επιφυλάσσομαι όμως ότι είναι μόνο αυτό

Ακριβώς.. Είναι free (νόμιμα) από το link που δίνω.

Και φαίνεται να έχουν την ίδια αποτελεσματικότητα.

Ιδέα δεν έχω τι συμφωνία έχουν κάνει AOL+Kaspersky αλλά το αποτέλεσμα μετράει..

Και δεν έχω λάβει ποτέ spam από αυτούς..

Μα δεν μπορώ να καταλάβω γιατι γίνεται διαχωρισμός μεταξύ home και commercial use. Δηλαδη αν βάλεις avg free σε όλα τα pc σε μια εταιρία φορολογούμενη τι θα σου πουν? ξέρεις φίλε δεν είναι για commercial use αυτα τα AV?

Αν σου το πουν? Αν σου ζητήσουν απόδειξη αγοράς?

Δεν έχει να κάνει με την εφορία αυτό.

Αρχική απάντηση από aliendna51

Εγώ το έχω ξαναπεί..

Kaspersky..

...

Ακριβώς.. Είναι free (νόμιμα) από το link που δίνω.

Και φαίνεται να έχουν την ίδια αποτελεσματικότητα.

Ιδέα δεν έχω τι συμφωνία έχουν κάνει AOL+Kaspersky αλλά το αποτέλεσμα μετράει..

Και δεν έχω λάβει ποτέ spam από αυτούς..

Βασικά είχα ξαναδεί την πρότασή σου και μου κίνησε την περιέργεια.

Για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη, σκάφη:

+ Χρησιμοποιεί την ίδια engine και interface με το Kav.

+ Έχει live monitor.

+ Κατεβάζει τα ίδια definitions με το Kav.

- Τα οποία όμως έχουν limit από το server0r 5kBps. Μισή ώρα για το πρώτο update.

- Update από file δεν δέχεται. Σε κάθε format, φτου κι απ'την αρχή.

- To live monitor περιλαμβάνει μόνο 2 υπηρεσίες, file & mail. Πράγμα που σημαίνει ότι πρώτα θα κατεβάσεις τον ιό και μετά θα τον πιάσει.

- Δεν παρέχει την προστασία από dialers και συναφή όπως το Kav.

Καλό είναι, αλλά όχι δωρεάν Kav.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.