Jump to content

fifa ή pro

ennia

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από jpavly [Χθες, στις 13:38]

Pro.

Να κλειδωθεί το άσκοπο thread παρακαλώ :p

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLL

Συμφωνώ. Παρατήρηση στο δημιουργό του θέματος για σπάμινκ. Κάρφωσε κάτι γκολάρες σήμερα ο σεφτσένκο.....ΜΟΥΡΛΙΑ

μα φυσικα PRO!

αν και το FIFA εχει παρουσιασει καποια προοδο δεν το φτανει...

(παιδια μολις βγει το patch με τις ελληνικες ομαδες ενημερωστε! )

Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud [Σήμερα, στις 21:11]

(παιδια μολις βγει το patch με τις ελληνικες ομαδες ενημερωστε! )

Ειναι ετοιμο και περιμενουμε να ανεβει σε rapidshare η σε torrent για να το καταβασουμε!!!

Μολις βγει θα ενημερωσω;)

AAAAAAAA.........δεν το πιστεύω? τι τρέχει? pro? pro-vata είμαστε? Τι σας αρέσει δηλαδή σε αυτό το παιχνίδι ποδόσφαιρο-παρωδία? Που οι παίκτες είναι μεγαλύτεροι απο τα δοκάρια? Που αν είσαι τετ-α-τετ και πατήσεις το μεγάλο-πράσινο-κουμπάκι μπαίνει γκόλ? Σιγά το παιχνίδι. Καλα μετά ακούω και το αλλο κουλό. Μα εχει ωραία γραφικά. Ποια γραφικά? PES 6 = fifa 2003 και οποιος διαφωνεί ας ποστάρει screenshot. Σιγά τα γραφικά. Τώρα αν άλλοι πορόνονται με τα γρασίδια δικό τους θέμα. Fifa 07 με greek mega patch για ελληνική super league. Fifa για γραφικά, gameplay και στο κατω κατω βρε αδερφέ να παίζεις ενα διπλό με κανένα φιλαράκι. Γιατι διπλό στο PES δεν νομίζω να έχει.

Αρχική απάντηση από disssconected

AAAAAAAA.........δεν το πιστεύω? τι τρέχει? pro? pro-vata είμαστε? Τι σας αρέσει δηλαδή σε αυτό το παιχνίδι ποδόσφαιρο-παρωδία? Που οι παίκτες είναι μεγαλύτεροι απο τα δοκάρια? Που αν είσαι τετ-α-τετ και πατήσεις το μεγάλο-πράσινο-κουμπάκι μπαίνει γκόλ? Σιγά το παιχνίδι. Καλα μετά ακούω και το αλλο κουλό. Μα εχει ωραία γραφικά. Ποια γραφικά? PES 6 = fifa 2003 και οποιος διαφωνεί ας ποστάρει screenshot. Σιγά τα γραφικά. Τώρα αν άλλοι πορόνονται με τα γρασίδια δικό τους θέμα. Fifa 07 με greek mega patch για ελληνική super league. Fifa για γραφικά, gameplay και στο κατω κατω βρε αδερφέ να παίζεις ενα διπλό με κανένα φιλαράκι. Γιατι διπλό στο PES δεν νομίζω να έχει.

Πραγματικα εχεις παιξει ποτε προ? Γιατι μαλλον δειχνεις το αντιθετο. Οι παικτες μεγαλυτεροι απο τα δοκαρια ναι, που το παραξενο. Στην πραγματικοτητα ο παικτης ειναι μικροτερος? Εχεις καποιο προβλημα ορασης? Εχεις παιξει με καποιον καλο παικτη να δεις ποσο ευκολα θα του βαλεις γκολ? Ή μηπως αναφερεσαι στο να παιζεις με τον υπολογιστη στο easy? Gameplay καλυτερο το φιφα? Δηλαδη τοσα εκατομμυρια κοσμου κανουν λαθος εκτιμηση. Μηπως εσυ μπερδευεσαι καπου? Μονο σε γραφικα ειναι καλυτερο. Αλλα καποιος που θελει να παιξει σοβαρα και οχι να κανει πασουλες και να αγναντευει το γηπεδο και τους φιλαθλους θα τα γραψει στα παλια του τα παπουτσια τα γραφικα. Και κατι που δειχνει επισης οτι δεν το εχεις παιξει ειναι οτι κατηγορεις το παιχνιδι για ελλειψη multiplayer mode. Kατι που φυσικα δεν ισχυει.

Ναι όντως να μην βρήκα την Multiplayer mode επιλογή για δυο παίκτες με πληκτρολόγιο και gamepad καθώς δεν εβγαλά ΤΙΠΟΤΑ απο το αθλιο μενού και τα παραδειγματικά κουμπιά του ps2 gamepad που είχε ως βασικό χειριστήριο το pro. Τι να σας πώ αλλο. Μαλλον εγώ έχω το πρόβλημα που προτιμώ fifa 07 αντι για PES 6. Ίσως εγώ να μην είμαι τόσο καλος κριτής για να ξεχωρίσω την γεύση μεταξύ σοκολάτας και πατάτας. Είπα την προσωπική μου γνώμη απο κει και πέρα ελπίζω να υπάρχουν και μερικά άλλα εκατομύρια που να συμφωνουν με εμενα έστω για να μην αισθάνομαι τρελός.

Πω πω φίλε. Πραγματικά ακούγεσαι σαν άνθρωπος που έχει χάσει πολύ χρόνο από τη ζωή του παίζοντας το λάθος παιχνίδι. Δεν πειράζει όλοι κάνουμε λάθη. Είμαστε μικροί ακόμη. Πάω να βρω το ελληνικό πατς τώρα

Θα ξαναβάλω το PES 6 για να επιβεβαιώσω οτι δεν έκανα κάποιο λάθος και για να τσεκάρω αν καλά είχα δει την προηγούμενη φορά αν και δεν νομίζω να αλλάξει κατι. Πάντως εγώ θα πρότεινα να αγοράσει Fifa 07. Τεσπα. Ας μας πει λοιπόν ο ennia τις εντυπώσεις του απο το PES....

Παλουκάκι είναι ιδιαίτερα αν μερικοί που παίρνουν μέρος δεν έχουν και τόσο καλό επίπεδο άλλα η πλάκα που προκύπτει δεν έχει προηγούμενο......................

Αρχική απάντηση από disssconected [18-01-2007 18:03]

Θα ξαναβάλω το PES 6 για να επιβεβαιώσω οτι δεν έκανα κάποιο λάθος και για να τσεκάρω αν καλά είχα δει την προηγούμενη φορά αν και δεν νομίζω να αλλάξει κατι. Πάντως εγώ θα πρότεινα να αγοράσει Fifa 07. Τεσπα. Ας μας πει λοιπόν ο ennia τις εντυπώσεις του απο το PES....

συμφωνω. και εγώ ημουν PES5 και ταμυαλά στα κάγκελα αλλά το FIFA 07 παει να αναδείξει παλιές καλές στιγμές FIFA. Είναι απλά απίστευτο. και είμαι αντικειμενικός καθώς έπαιζα ανελιπώς στα 6 αστερακια το PES 5 και ήμουν απλά τρελός με προ όμως δοκιμάζοντας το FIFA 07 και το PES 6 είδα τρελές διαφορές και τώρα δεν το ακουμπάω το PES

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.