moutsa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2007 Αν καποιος ηθελε να σας κανει ενα απο τα παρακατω δωρα ποιο θα επιλεγατε?1 χρονο adsl 1024 ή1 χρονο συνδρομη στη NOVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 14, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2007 τα λεφτά στο χέρι, από τη συνδρομή στη Νοβα (12*56) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bold Ιανουάριος 14, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2007 Αν σκεφτείς λογικά με το NOVA μονό έργα θα βλέπεις με το adsl θα μπορείς να κατεβαζεις αυτά τα έργα (αλλά ξέρεις τώρα θα είναι χωρίς υποτίτλους και νταξει θέλει δουλειά για τους βάλεις ειδικά αν το κανείς για πρώτη φορά -αλλά τεσπα μαθαίνεις κάτι καινούριο) αλλά θα μπορείς να κανείς και πολλά αλλά πράγματα παρόλα αυτά εγώ θα διάλεγα το 2ρο (το έχω βαρεθεί το pc θα πάθω καμιά επιληψία στο τελος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 14, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2007 nova για τα καναλια με τα ντοκυμαντερ. με την 1024, πρεπει να κατσεις στο γραφειο και να παρεις το ποντικι στο χερι. στο nova το κανεις με το remote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsa Ιανουάριος 14, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2007 NOVA= supersport αυτο με ενδιαφερει το φιλμενετ και τα υπολοιπα με αφηνουν αδιαφορο ετσι και αλλιως τηλεοραση βλεπω σπανια.Adsl= Ατελειωτο downloading και αφορα μονο εμενα ενω η nova θα ειναι για ολους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 14, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2007 αρα δε χρειαζεσαι τη γνωμη μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsa Ιανουάριος 14, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Χθες, στις 21:02] αρα δε χρειαζεσαι τη γνωμη μας. Ειναι η πρωτη φορα που παθαινω κατι τετοιο να με ρωτανε τι θελω και να μην ξερω να απαντησω ειμαι 50-50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιανουάριος 15, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2007 nova, απο το να δινεις 4 ευρω για καφε για να δεις τη παναθα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 15, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2007 dsl λόγω του διαδραστικού της επικοινωνίας, και διότι με dsl και vision-κάτι δέκτη μπορείς να έχεις και nova.το ένα είναι μέσο, το άλλο είναι υπηρεσία.Μέσο >> υπηρεσίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 15, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2007 Πάρε το πιο ακριβό απο τα δύο... (ΝΟΒΑ). Οι τιμές στις DSL θα πέσουν αρκετά ακόμα και με λίγα λεφτά θα μπορείς να βάλεις και μόνος σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 15, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2007 απο την δικη σας απαντηση θα εξαρτηθει και η δικη μου ...'' η νοβα παιζει τσοντες???'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Ιανουάριος 15, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από amartolos [Σήμερα, στις 21:37] απο την δικη σας απαντηση θα εξαρτηθει και η δικη μου ... '' η νοβα παιζει τσοντες???'' λογικά παίζει :P εδω παιζει το απλό. παντως και εγώ nova θα εβαζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lowin Ιανουάριος 17, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 nova ftw!!!βεβαια εγω εχω dsl...αλλα τα ματσακια μετρανε,+καλυτερη ποιοτητα εικονας +οτι το dsl θα πεσει σε τιμες ενω η nova δυσκολο και αν πεσει θα πεσει ελαχιστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Ιανουάριος 18, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 το Νοβα που ειναι κατα πολυ ποιο ακριβο dsl βαζεις και απο τα καλαντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 18, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από lowin nova ftw!!!βεβαια εγω εχω dsl...αλλα τα ματσακια μετρανε,+καλυτερη ποιοτητα εικονας +οτι το dsl θα πεσει σε τιμες ενω η nova δυσκολο και αν πεσει θα πεσει ελαχιστα. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;; Από εκει και περα σωστές οι παρατηρήσεις σου+το ότι θα ανέβει κι άλλο η Νοβα γτ παίζει χωρίς αντίπαλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.