Jump to content

αθορυβοι ανεμιστηρες 120 x 120 x 25mm

essediss

Recommended Posts

Εννοώ ότι αργά ή γρήγορα θα μπεις σε μια φάση της ζωής σου που όλα αυτά θα σου φάινονται χαμένος χρόνος. Πιθανότατα δεν έχεις φτάσει ακόμη εκεί οπότε δικαιολογημένες και σεβαστές....
E, στα 37 που ειμαι τωρα μαλλον θα πρεπει να θεωρουμαι κατασταλαγμενος... Εξακολουθω να μην καταλαβαινω ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ εννοεις χαμενο χρονο. Το να κατεβαζεις ταινιες που θεωρεις αξιολογες δεν ειναι χαμενος χρονος, το αντιθετο θα ελεγα, προνομιουχος και πολυ τυχερος πρεπει να αισθανεσαι!

Για τα midi/full tower τα ειπαμε. Εγω με midi δε γινοταν χωρις ανεμιστηρα το Χειμωνα. Με το full γινεται. Αρκει να ειναι επωνυμο και να ξεφορτωθεις τα πλακε καλωδια. Σκεψου τους σκληρους ποση άπλα εχουν...Στο midi ειναι κολλητα. Στο midi ειχα θερμ/σια σκληρων στανταρ πανω απο 60, τωρα εχω 35-39. Ξεφορτωσου floppy και ide δισκους. Απεφυγε θερμοβορο επεξστη και καρτα και εισαι ok:T:

@ramolimento

καλα δικε μου μιλαμε παιζει να εισαι και ο πιο πλουσιος ανρ8ωπος εδω μεσα ετσι?

οποιος εχει μιντι κουτι να παει να απρει φουλ αμεσως,ασχετως αν δεν εχει φραγκα δλδ ετσι?να παει και να σκασεις μια 100αρα για κουτι.ωραιος

οσο για τις μετατροπες οποτε 8ελσησεις στειλε μου ενα πμ να σου δωσω τα στοιχεια μου για να μου στειλεις εκεινη την 32αρα LCD TV που χρειαζομαι.αα και που σαι,και εναν ασυρματο αναμεταδοτη για να μεταφερω το σημα κατευ8ειαν στην ΤV στο σαλονι ετσι και τελος μιας και το dvd player παει στα σκουπιδια στειλε μου και ενα Blue-ray οκ?αμα ειναι να κανεις μια δουλεια να την κανεις ολοκληρωμενη

cheers

πω πω τι αλλες αηδιες θα ακουσουμε σε αυτη τη ζωη...:TD:

78 κανει μονο το chieftec full tower. Aμα δεν εχεις μη πα να παρεις. Οταν ομως πας να παρεις ενα κουτι, κοιταξε να μην ειναι midi, αυτο λεμε, δεν αξιζει να χαραμιστεις για μερικα ευρα λιγοτερα.

Για τις lcd, αν δε μπορεις να δωσεις 500 να παρεις μια lcd(δε χρειαζεται να ειναι 32'', εσυ που εισαι φτωχος παρε 26'') τοτε συνεχισε να καις δισκακια με τις ωρες, τι να σου πω... Εγω το ειπα για τους αλλους που μπορουν να αγορασουν μια lcd, ή να το εχεις υποψη σου για το μελλον, oυτως ή αλλως σε λιγο καιρο μονο lcd θα υπαρχουν. Σημειωσε η lcd δεν ειναι απαραιτητη, χρησιμοποιησε τo κλασικο κιτρινο καλωδιο και εχει την εικονα του πισιου στη τηλεοραση, οχι καλη αναλυση βεβαια αλλα στις ταινιες εισαι οk.

ΥΓ. Ασυρματο αναμεταδοτη δε χρειαζεσαι, συνδεσε το pc-κατεβαστηρι σου στη τηλεοραση, οπου κι αν βρισκεται, wired ή wireless* και εισαι ok. Φυσικα το pc αυτο δεν θα εχει πληκτρολογιο, ποντικι ή οτι αλλο, θα το ελεγχεις απ το καλο σου pc.

*wireless ή wired εννοω το pc-κατεβαστηρι με το καλο σου pc. Kαι μη μου πεις οτι δεν εχεις κατεβαστηρι! Με αρχαια υλικα μπορεις να κανεις ενα πολυ ευκολα και φτηνα.

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud

παιδια εχουμε ξεφυγει απο το θεμα! :OT:

@tegos

1) Καλωσηρθες στο φορουμ! :hi:

2) γραφε με μικρα. γραφοντας με κεφαλαια ειναι σαν να ΦΩΝΑΖΕΙΣ!

3 περνα μια βολτα απο τα παρακατω θεματα...

σιγουρα θα σε βοηθησουν!

Συχνές Ερωτήσεις

Όροι Πρόσβασης και Χρήσης

Η ιστορία του μικρού Γιαννάκη (ή αλλιώς οδηγός για τα νέα μέλη)

Ευχαριστώ για το καλοσόρισμα.Κι ευχαριστώ για τις υποδείξεις.........μπορώ να πω πως με βοήθησαν.

sorry αλλά λίγο ασχετο με το θέμα.

Βρε ramolimento, δεν θες να καταλάβεις. Έχω midi (το είπα 3 φορές), καλό midi και ακριβό βάσει όσων λες (85 - το είπα παραπάνω). Εχω 1 SATA δίσκο άρα όχι πλακέ καλώδιο. Το DVD έχει πλακέ IDE αλλά είναι κολλημένο στα τοιχώματα - σαν να μην υπάρχει. H CPU μου είναι σύγχρονη, χωρίς o/c και από τις λιγότερο ενεργοβόρες (βλέπε υπογραφή). Η VGA μου άντε καίει λίγο παραπάνω αλλά βγάζει τη ζέστη της κατευθείαν έξω από το case. Το fan της CPU μου βγάζει επίσης κατευθείαν έξω λόγω φιλοσοφίας κατασκευής (Zalman 9500). Το χειμώνα, με 22 στο δωμάτιο το VGA fan δουλεύει στις 1600 και το CPU fan με τη γομαροψύκτρα (0.6 Kgr, χαλκός) σταθερά στις 1500. Θερμοκρασίες: CPU=35, VGA=42, System=37, ΝΒ=43. Θόρυβος... πρέπει να στήσεις αυτί κοντά για να παρεις χαμπάρι.

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΙΧΑΜΕΝΟ (κατ εμέ) FULL TOWER? οεο!

ΥΓ1: Κι εγώ στα χρόνια σου είμαι αλλά ο τομέας R&D στον οποίο απασχολούμαι είναι πολύ απαιτητικός και προτειμώ (όταν αφήνει η οικογένεια) λίγη βραδυνή "έρευνα ή ανάπτυξη" (το R&D που λέω παραπάνω) που έχει και ησυχία.

ΥΓ2: Κι επειδή το ξεφτυλίσαμε τελείως το thread θα σταματίσω τα off-topic εδώ.

Νeuromancer, εγω απλως σου προτεινα ενα κομψο και ποιοτικο full tower με το οποιο τσεκαρισμενα δε θα χρειαζεσαι ανεμιστηρες το χειμωνα. Τωρα αν εσυ επιμενεις στο στραβογιαννιστικο midi(kκαι μαλιστα ακριβο οπως ειπες) τοτε μεινε με αυτο αφου σ αρεσει κιολας, δε θα σε υποχρεωνω να το αλλαξεις:) Και 4η φορα να το πεις δεν αλλαζει κατι, τα δεδομενα ειναι στανταρ.

Οι θερμ/σιες που γραφεις ειναι καλες και παραπλησιες των δικων μου.Μονο που εσυ για να τις επιτυχεις ποσους ανεμιστηρες (case) ειπες εχεις? 2-3-4? Εγω κανεναν:cool:

παιδια εχουμε ξεφυγει απο το θεμα! :OT:

Προτεινω sakis να βαλεις στο rig σου ολες τις συζητησεις μεσα σ' αυτο το thread ανα κατηγοριες, ετσι ωστε να μην χανονται οι καινουργιοι, γιατι θεσμο θα το κανετε ετσι οπως παει το πραμα. Ενδεικτικα προτειnω:

1) Τελικα τα πιο αθορυβα 12αρια fan ποια ειναι?

2) Overclocking, ripping, και εγγραφες σε κασεττες... Χαμενος χρονος Ή Δημιουργια?

3) midi-atx VS. full-atx: Ποιο ειναι καλυτερο και Γιατι? Ποσο μετραει η Αισθητικη?

Αυτα νομιζω φτανουν....... για τωρα.:D :D

Αντε να δουμε τι αλλο θα δουμε:TD:

Πραγματικα αυτο το topic εχει ξεφυγει...

Απο οσα εχω διαβασει, αυτα που αξιζαν ειναι οι εμπειριες μελων που ποσταραν προτασεις στις πρωτες σελιδες και η προσπαθεια του sakis_the_fraud να συμμαζεψει τα ασυμμαζευτα.

Αρχική απάντηση από fusion

Προτεινω sakis να βαλεις στο rig σου ολες τις συζητησεις μεσα σ' αυτο το thread ανα κατηγοριες, ετσι ωστε να μην χανονται οι καινουργιοι, γιατι θεσμο θα το κανετε ετσι οπως παει το πραμα. Ενδεικτικα προτειnω:

1) Τελικα τα πιο αθορυβα 12αρια fan ποια ειναι?

2) Overclocking, ripping, και εγγραφες σε κασεττες... Χαμενος χρονος Ή Δημιουργια?

3) midi-atx VS. full-atx: Ποιο ειναι καλυτερο και Γιατι? Ποσο μετραει η Αισθητικη?

Αυτα νομιζω φτανουν....... για τωρα.:D :D

Αντε να δουμε τι αλλο θα δουμε:TD:

:hehe: nice idea!

παω να κανω edit την υπογραφη μου! :p

Αρχική απάντηση από ergotelis

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=137832

δείτε και αυτό για αν τυχόν δεν ξανανεφέρθηκε.Διαβάστε το όλο αξίζει.

κατα την γνωμη μου το παραπανω τεστ δεν αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα....

ενδεικτικα...

Silverstone FN121

Size: 120x120x25

Flanging: closed

Subjective Noise: Extremely quiet. No extraneous noises....very impressive acousitically. Also dead silent at 7V (only fan to claim that in the first batch).

ο οποιος εχει SOUND LEVEL 26.6 dB(A) οπως αναφερεται στο επισιμο σαιτ του κατασκευαστη... ( http://www.silverstonetek.com/products/fn121/fn121_spec.html )

Αρχική απάντηση από _K_Marios_

Case Fan Ixtrema Pro 120mm 14db A <--- αυτον τον ανεμιστηρα τον εχει δοκιμασει κανεις?ειναι αθόρυβος?

Για τα cfm του ειναι ο πιο αθορυβος....Βασικα τον θορυβο τον κανει το airflow του...

Παντως αν τον βαλεις στα 9v βγαζει καμμια 50cfm και ειναι πολυ ησυχος....

Προσωπικα πιστευω πως ειναι οι καλυτεροι ανεμιστηρες απο πλευρας αποδοσης/θορυβου.... το μονο κακο ειναι τα 25 ευρωπουλα....

(Οπως λεει και ενα παλιο ρητο της Κολομβιας... "Οτι δινεις, παιρνεις")

γιατι κανουν 25 ευρω...

οποτε ειναι προτιμοτερο για τυος περισσοτερουν να δωσουν 5-7 ευρω για εναν Coolermaster Silent που στην τελικη αν σας φαινετε 8ορυβωδης,το βαζεις στα 7v/9.5v με καποια 8υσια airflow για να εχετε το επι8υμητο ηχιτικο αποτελεσμα

Εχω διαβάσει πολλά, οτι κανει θορυβο ο μηχανισμος, οτι δν ειναι πραγματικα τα στοιχεία κλπ..!θελω παραγγείλω 4ης δν θελω να κανουν θόρυβο ειναι σιγουροτατο οτι ειναι οι πιο καλη σε db/cmf ?

[ποιος 120 silenx ειναι ο πιο καλός?]

Αρχική απάντηση από Winters

Για τα cfm του ειναι ο πιο αθορυβος....Βασικα τον θορυβο τον κανει το airflow του...

φιλε επειδη μπερδευτικα...

τελικα ειναι αθορυβος ή οχι?

φιλε επειδη μπερδευτικα...

τελικα ειναι αθορυβος ή οχι?

Eχεις δικιο... δεν το εχω γραψει καλα...

Ο 120αρης silenx στα 14db κανει θορυβο ο οποιος προερχεται απο το airflow και οχι απο το μοτερ... ολοι οι υπολοιποι ανεμιστηρες στα 70cfm κανουν περισσοτερο θορυβο απο τον silenx λογω του μοτερ τους... (Δλδ στη κατηγορια των 70cfm ο silenx ειναι ο πιο αθορυβος)

Και το ερώτημα είναι, όταν οι εταιρίες μετράνε τα db, το έχουνε το fan και γυργάει στον αέρα "ελευθέρας" ή φυσάει πάνω σε τίποτε grid όπως είναι συνήθως όταν τους βάλουμε στα κουτιά? Να υποθέσω το πρώτο.....

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 19:36]

Για αυτους που ειναι και φτηνοι εχει κανεις αποψη:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=9098887&product=941689

Αθόρυβοι μεν αλλά μάπα Airflow (συμφωνώ με Winters δηλαδή). Είχα δύο τέτοιους και τους άλλαξα με Noctua. 4 βαθμούς διαφορά system temp και λίιγο πιο θορυβώδεις οι Noctua λόγω του airflow (Πάλι "αθόρυβοι" όμως)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.