Jump to content

αθορυβοι ανεμιστηρες 120 x 120 x 25mm

essediss

Recommended Posts

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από dubber [Σήμερα, στις 13:16]

Είναι φοβερός, μην την ψάχνεις. Θα πάω να χτυπήσω 1 για τεστ μέσα στην επόμενη εβδομάδα [/QUOT

Αμα ειναι o 8.7db σιγουρα θα τον αγορασω.Περιμενω να βαλουν τα χαρακτηριστικα του

Παιδιά η πλειοψηφία των ανεμιστήρων, αν δουλέψει στις 800στροφές γίνονται σχεδόν τελείως αθόρυβοι,τουλάχιστον στα αυτιά μου. Κάντε ένα πείραμα και δείτε το, για να είστε σίγουροι μήπως σας καλύβει το να ρίξετε τις στροφές.Στις 1600 στροφές, παράγουν αρκετά Db, τα οποία ακούγονται.Επίσης,συγκριτικά με τους coolermaster δεν έχουνε τις τραγικές διαφορές στις 1200στροφές, αυτά σας τα λέω για να μη πετάτε τα χρήματα σας άδικα.

Αρχική απάντηση από dubber

Ναι αλλά στις 800 στροφές βγάζουν 33.5CFM?

Aν μπορούσα να το μετρήσω θα στο έλεγα :p Αλλά αν αν βρεις κανέναν coolermaster, και κάνεις τη σύγκριση, πόσταρε τα αποτελέσματα.Coolermaster πάντως έχει γεμίσει ο κόσμος, όλοι οι Labites θα έχουνε από ένα :p

Ίσως θα έπρεπε να οργανωθούμε - συντονιστούμε και να μαζέψουμε όσους περισσότερους 12άρηδες μπορούμε και να κάνουμε tests.

Αφού πληρώνουμε που πληρώνουμε, ας βγάλουμε και ένα αποτέλεσμα...

BTW ήμουν σήμερα στο ακατανόμαστο και ρώτησα για τους scythe και μου είπαν ότι δεν τους είχαν στο κατάστημα (Χαλανδρίου) και πως πρέπει να τους παραγγείλω. Οπότε αν είναι να περιμένω προτιμώ να δώσω τα λεφτουδάκια μου σε κανένα άλλο κατάστημα, ίσως του εξωτερικού.

Αρχική απάντηση από dubber

Ναι αλλά στις 800 στροφές βγάζουν 33.5CFM?

γιατι αν βγαζει 31cfm (px..τυχαιο νουμερο) θα σωθεις??

Δεν ξερω αν σου ειπε ο felix 3 12αρηδες εχω δοκιμασει...(διαφορτικους εννοειται)

απο τον alpha coοl των 19db - 43cfm -1200rpm στον 13αρη thermaltake των πραγματικων περιπου 24db(16 ελεγε) -54 cfm - rpm δεν ειδα..νομιζω 1400.

Και εναν τιταν αλουμινενιο (εκτος συναγωνισμου..απλα τον αναφερω)

Στο ψυγειο εναν βαζω(εχω ημιδιπλο- 20cm)...διαφορα σε θερμοκρασια δεν βλεπω απο τους δυο πρωτους..παρα μονο μια καποια διαφορα στα νευρα μου..

Μονο με τον titan στα 12V βλεπω 3-4 βαθμους περιπου αλλα βγαζει περιπου 85 cfm ...

Κοινως το να δινεις 13€ για τον τελειο ανεμηστηρα(που δεν υπαρχει) ειναι ελαφρως ...να μη πω..και δεν βγαζει και αερα.

Καλυτερα δυο μετριοι προς δυνατοι στα 7V ωστε καποια στιγμη να δουλεψουν και στα 12V.

Η ,επισης καλα, 2 φτηνoi σχετικα καλοι των 1200 rpm..που δεν ακουγονται στα αυτια μου..(o alphacool των 19δβ)

ή αν παλι σας ενοχλει παρτε ενα fan controller (μιας και τα 7v ειναι πολυ λιγα πλεον για τον alphacool..αλλα παρα πολυ καλα για τον 13αρη TT-ετσι τον εχω πλεον)

Ασχετο αλλα μιας και το εφερε η κουβεντα...

Eικαζω οτι τα 16db του ΤΤ ειναι στα 9V που δινει η εταιρια σαν started voltage...

Δεν εξερω αν ειναι πραγματικα 16db αλλα ειναι αθορυβος..

Στα 7V ουτε καν τους κραδασμους δεν νιωθεις πιανοντας το.:p

Τα 16db είναι θόρυβος αν το δωμάτιό σου είναι ανηχοηκός θάλαμος!!!! :p

...ή αν εχεις τα αυτιά του ποντικάκου...:hehe: ....squirt squirt....(dubber ROFL-ing....)

Εγώ πάντως NTG θα δοκιμάσω τους Alphacool...όταν μπορέσω βέβαια, μιάς και δευτέρα με παραλαμβάνει η πατρίδα.....και πιστεύω ότι θα μέινω ικανοποιημένος...:)

Εγώ έχω δυο thermaltake 13cm... Επειδή τους έχω συνδεδεμένους σε 12volt βγάζουν θόρυβο (όχι τρελλά πράγματα) και η ροή πιστεύω μέτρια είναι...

Για την scythe ninja plus ποιον 12cm να προτιμήσω? Θέλω να έχει πολύ καλή ροή, με νοιάζει και ο θόρυβος όμως... Ωραίοα θα ήταν να είχε και LED...

Να πάρω SilenX? Ακριβώς είναι... Αν έχει όμως τόσο μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό να τον προτιμήσω... Μην δώσω τσάμπα 20 ευρώ...

Για το fan controller που λέτε είναι ακριβό, έχει 30 ευρώ περίπου και πιάνει και μια θέση 5,25"....

Υπάρχουν controllers σε διάσταση 3,5"...Συγκεκριμένα έχω αυτό της Akasa και δεν θυμάμαι να ήταν ακριβό...νομίζω 15€ είχε...

Όσο για ανεμιστήρα 12άρη, μπορείς να περιμένεις λιγάκι για να δείς πού θα καταλήξει το ζήτημα με το συγκεκριμένο thread...ή πού ξέρεις....μπορεί να ετοιμάζεται κανένα Super-Review 12άρηδων ανεμιστήρων στο LAB....desibelόμετρα και τέτοια...:D

’ντε dubber, run the f@ckin' review!!! :jump:

Όπως συζητήσαμε κι εχτές από κοντά, θα πρέπει να φτιάξουμε έναν ηχομονωμένο κλουβί όπου θα γίνουν οι μετρήσεις. Από εκεί και πέρα τροφοδοτικό μεταβαλλόμενης τάσης υπάρχει όπως και ψηφιακό πολύμετρο ακριβείας για να είμαστε σίγουροι ότι οι μετρήσεις μας θα γίνουν με σωστή τάση.

Από θέμα ανεμιστήρων τώρα, ίσως θα ήταν καλό να υπάρξει μια βοήθεια των admins ώστε να έρθουμε σε επαφή με κάποια καταστήματα ώστε να μας διαθέσουν κάποιους ανεμιστήρες για δοκιμές...

Αρχική απάντηση από anthis

Εγώ έχω δυο thermaltake 13cm... Επειδή τους έχω συνδεδεμένους σε 12volt βγάζουν θόρυβο (όχι τρελλά πράγματα) και η ροή πιστεύω μέτρια είναι...

Mιας και εχεις και εσυ τον 13αρη (οποτε εχουμε κοινο σημειο αναφορας)

αν νομιζεις οτι η ροη ειναι μετρια μη δωσεις 15-20€ για να παρεις καποιον αθορυβο.

Δωστα κατευθειαν να παρεις καποιον fan controller...

Η αν μπορεις να τους ελεγξεις με καποιο προγραμμα (αν τους εχεις πανω στη μητρικη..)

Αρχική απάντηση από ΝTG

Η αν μπορεις να τους ελεγξεις με καποιο προγραμμα (αν τους εχεις πανω στη μητρικη..)

Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να ελένξω fan εφόσον τους έχω συνδεμένους πάνω στην μητρική?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.