Jump to content

αθορυβοι ανεμιστηρες 120 x 120 x 25mm

essediss

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από obijuan1983

Παιδιά οι Coolermaster δεν είναι και πολύ ήσυχοι...Τους σύγκρινα με τους Sharkoon απο e-shop και είναι κάμποσο πιο θορυβώδεις...

Μιλας γι αυτον εδω?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806532

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Dem [04-02-2007 16:31]

Μια που εφερε η κουβεντα και αυτο το side panel http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650516

να κανω μια ερωτησουλα μια και δεν ξερω τιποπτα απο fan?

Σκεφτομαι να παρω αυτο το panel για το armor μπας και πεσουν οι θερμοκρασιες στο cpu/northbridge τι λετε? θα χωρεσει με την zalman 9700? Δεν μπορω να το δω και καπου απο κοντα να παρω μια γνωμη.

Μεχρι στιγμής έχω 2 12αρια αυτα που εδινε το armor μπρος - πισω. Τα πορτοκαλι 80αρια τα απενεργοποιησα λογω θορυβου και δεν νομιζω οτι προσφραν και τιποτα παραπανω.

Αν βαλω εναν ακομα 12αρι μπροστα, χωιρς το sidepanel με το 25, απο αυτους που λετε

Θα πεσουν οι θερμοκρασιες? ή σε δουλεια να βρισκομαστε είναι η φαση? :tomato:

και γω σκοπευα να παρω αυτο το πλαινο με τον 25αρη αλλα μετα απο λιγο ψαξιμο στο xs διαπιστωσα οτι η Tuniq ειναι τοσο μεγαλη που μπλοκαρει σχεδον τελειως τον ανεμηστηρα με αποτελεσμα να μην προσφερει τπτ απολυτως :( οποτε δεν το πηρα....ευτυχως το διαπιστωσα λιγο πριν κανω την παραγγελεια :p

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση.

Διάβασα όλες τις προηγούμενες σελίδες και έχω την εξής απορία.

Αν αντί για τα παραπάνω που θα δώσετε για να πάρετε τους προαναφερθέντες ανεμ. αγοράσετε ένα fan controller και συνδέσεται σε αυτό τους απλούς 12ρηδες (ή ότι άλλο έχετε στο κουτί σας) δεν θα έχετε το ίδιο ή και καλύτερο αποτέλεσμα ;;;;

Δεν θα είναι ίσως καλύτερα να επιλέγεται εσείς ανάλογα με την εποχή (κρύο-ζέστη) ή τις απαιτήσεις σας από το μηχάνημα, τις στροφές που θα δουλεύουν οι ανεμ. διαλέγοντας ανάμεσα στην απόδοση και την ησυχία;;;;;

Ο λόγος που αναφέρω το παραπάνω είναι γιατί προσωπικά είχα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από ένα Aerogate στο οποίο είχα συνδέσει όλους τους ανεμ. από ένα Xaser III που είχα για κανένα χρόνο παλιά.

Επέλεγα την απόλυτη ησυχία όταν ήθελα να χαζέψω στο νέτ τα βράδυα ή ανέβαζα τις στροφές όταν έπαιζα κανένα παιχνίδι ή ιδίως το καλοκαίρι με μικρές παραχωρήσεις στον παραγώμενο θόρυβο.

βολευει και η υπαρξει καποιου fan controller για τους λογους που αναφερεις

..αλλα πες οτι καποιος απλα θελει 1-2-3 αθορυβους ανεμηστηρες χωρις να μπλεξει με πολλα.

Υποθετικα μιλωντας ..και αυτος εδω μοιαζει να ειναι αθορυβος.

Μου φαινεται αντιγραφη του alphacool ..(που ανεφερα προηγουμενως) ..ιδια στοιχεια ,ιδια χαρακτηριστικα ,ιδιο σχημα κλπ..

Aν εχουν και ιδιο θορυβο τοτε παραειναι best buy..

Αρχική απάντηση από ergotelis [Χθες, στις 19:06]

Διάβασες καθόλου αυτές τις 5 σελίδες?

Και βέβαια τα διάβασα... Και δεν βρίσκω άκρη... Γενικά όλοι αυτοί οι ανεμιστήρες που προτείνετε είναι καλύτεροι από SilenX? Έφερε και το πλαίσιο SilenX

Αρχική απάντηση από anthis

Και βέβαια τα διάβασα... Και δεν βρίσκω άκρη... Γενικά όλοι αυτοί οι ανεμιστήρες που προτείνετε είναι καλύτεροι από SilenX? Έφερε και το πλαίσιο SilenX

Αυτοί είναι οι καλύτεροι αλλά και οι ακριβότεροι φυσικά, κατά τη γνώμη μου(για την απόδοση εννοώ γνώμη μου για τα χρήματα όλοι συμφωνούν)

Αρχική απάντηση από ΝTG

βολευει και η υπαρξει καποιου fan controller για τους λογους που αναφερεις

..αλλα πες οτι καποιος απλα θελει 1-2-3 αθορυβους ανεμηστηρες χωρις να μπλεξει με πολλα.

Υποθετικα μιλωντας ..και αυτος εδω μοιαζει να ειναι αθορυβος.

Μου φαινεται αντιγραφη του alphacool ..(που ανεφερα προηγουμενως) ..ιδια στοιχεια ,ιδια χαρακτηριστικα ,ιδιο σχημα κλπ..

Aν εχουν και ιδιο θορυβο τοτε παραειναι best buy..

Αυτος ειναι ιδιος με τους silent led που ποσταρα πιο πανω.

Δεν ηξερα οτι ηταν τοσο φθινος ο απλος!

Αρχική απάντηση από anthis [Σήμερα, στις 08:01]

Ποιο είναι το νέο best buy? Ο coolermaster 12cm με 3 ευρώ από e-shop?

Εγώ πάντως παρήγγειλα δύο, για 3 ευρώ πόσο μάπα μπορεί να είναι;

το 8εμα ειναι ομως οτι δεν ξερουμε τι cfm εχουν αυτοι με τα 3 ευρω

για τον φαν κοντρολλερ που αναφερ8ηκε πιο πανω να πω το εξης.

εγω εχω το Gatewatch αλλα οταν οι ανεμηστηρες δεν ειναι ρυ8μηζομενοι τι κανεις?για παραδειγμα οι 2 12αρηδες του αρμορ δουλευουν στα8ερα στις ~1600 στροφες ;)

Αρχική απάντηση από CrazyAnt

το 8εμα ειναι ομως οτι δεν ξερουμε τι cfm εχουν αυτοι με τα 3 ευρω

Ε, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να το βρείς..

Φαίνονται όντως best buy.. Θα παραγγείλω κι εγώ κάμποσους..

παιδιά μόλις γύπισα απο multirama extreme και είχε κάτι silentx σε μπλέ κουτί στα 22ευρώ και είχαν 14db και 72 cfm,τους ξέρει κανείς?τους έχει δοκιμάσει κανείς??Πολυ εντυπωσιακό μου φαίνεται για να ισχύει!

Αρχική απάντηση από ilion10 [Σήμερα, στις 16:23]

παιδιά μόλις γύπισα απο multirama extreme και είχε κάτι silentx σε μπλέ κουτί στα 22ευρώ και είχαν 14db και 72 cfm,τους ξέρει κανείς?τους έχει δοκιμάσει κανείς??Πολυ εντυπωσιακό μου φαίνεται για να ισχύει!

Kοίτα πιό πάνω σε προηγούμενο post έχουν αναφερθεί πάλι...

Αν αυτά τα χαρακτηρισιτκά είναι αλήθεια, τότε είναι bwat buy... Κιαι οι thermalteke που έχω αγοράσει έγραφαν φοβερά χαρακτηρηστικά, από θόρυβο όμως δεν είναι ήσυχοι...

17db έγραφαν αλλά θα λεγα τώρα... Πώς ξέρουμε ότι η Coolermaster γράφει αλήθεια? Για πείτε εντυπώσεις όσοι πήρατε, ψήνομαι να πάρω και εγώ...

Και κάτι άλλο... Πήρα μια ninja plus rev.B... Έχει μέσα έναν αθόρυβο 12cm Scythe ανεμιστήρα για την ψύκτρα... Αξίζει να βάλω έναν άλλο? Αν ναι ποιον?

Αρχική απάντηση από anthis [Σήμερα, στις 17:14]

Και κάτι άλλο... Πήρα μια ninja plus rev.B... Έχει μέσα έναν αθόρυβο 12cm Scythe ανεμιστήρα για την ψύκτρα... Αξίζει να βάλω έναν άλλο? Αν ναι ποιον?

Τον δοκίμασες και δεν σε ικανοποίησε με την απόδοσή του (επίπεδα ψύξης & θορύβου) ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.