SlotKiller Φεβρουάριος 6, 2007 #81 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Τι κολημα ειναι αυτο με τους turbine ρε παιδια.Καποιος που εχει εναν ας τον συγκρινει με εναν coolermaster silent 12αρη.Εγω πιστευω οτι θα παιξει καλυτερα ο cm. To ιδιο αθορυβος, ισως περισσοτερο, και περισσοτερα cfm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 6, 2007 #82 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Κανένα κόλλημα, κάποιος τους δοκίμασε και τους προτίνει. Τίποτα παραπάνω. Και για να στο αποδείξω, πού τους βρίσκουμε τους Cooler master να πάω να πάρω έναν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 6, 2007 #83 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Multirama, eshop κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Φεβρουάριος 6, 2007 #84 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 13:58] Aμα εισαι θεσσαλονικη δες και αυτους..(σε περιπτωση που δεν τους ξερεις) Σκέφτομαι να περάσω να τους πάρω απόγευμα. Θα είναι πιο αθόρυβοι από αυτούς που έχει μέσα το HEC 6A19 έτσι; (Γιατί ειδικά ο μπροστά μου έχει πάρει τα αυτιά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 6, 2007 #85 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Για αθορυβους τους εχω!(εχω εναν) Σε σχεση με τους turbine εχει μερικα πτερυγια λιγοτερα ,ιδια db ,περισσοτερα cfm..και λιγοτερα ..(για εναν δεν λεει και τιποτα...αλλα αμα παρεις 3 για ψυγειο δεν λεει να δωσεις 45 για "αθορυβους" ανεμηστηρες) Ο μπροστα του hec εχει ενα θερμιστορ που αναλογα με την θερμοκρασια που "λαμβανει" ανεβαζει στροφες ..και κανει φασαρια.. (βαλτο μπροστα στο fan να το αεριζει ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Φεβρουάριος 6, 2007 #86 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 14:45] Για αθορυβους τους εχω!(εχω εναν) Σε σχεση με τους turbine εχει μερικα πτερυγια λιγοτερα ,ιδια db ,περισσοτερα cfm..και λιγοτερα ..(για εναν δεν λεει και τιποτα...αλλα αμα παρεις 3 για ψυγειο δεν λεει να δωσεις 45 για "αθορυβους" ανεμηστηρες) Ο μπροστα του hec εχει ενα θερμιστορ που αναλογα με την θερμοκρασια που "λαμβανει" ανεβαζει στροφες ..και κανει φασαρια.. (βαλτο μπροστα στο fan να το αεριζει ) Το έχω εκεί μπροστά που είναι η σκληροί αλλά οι στροφές δεν πέφτουν κάτω από 1600 Σκέφτομαι τον alphacool τώρα. Πιο φτηνός και αν είναι σχετικά ήσυχος μου κάνει, δεν είμαι παρανοικός με τον ήχο απλά λίγη ησυχία θέλω. Θα περάσω από xtreme σήμερα και αν τους έχει θα τους τσιμπήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Φεβρουάριος 6, 2007 #87 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 και γω μεταξυ των alphacool και των cm ημουν αλλα προτιμησα τους δευτερους λογω LED αντε να δουμε ποτε 8α βρω χρονο να παω παο τον xrist να τα περασουμε χρηστο ακους? :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Φεβρουάριος 6, 2007 #88 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Alphacool, Coolermaster, Aerocool... Ποιοι είναι πιο best buy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 6, 2007 #89 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από anthis Alphacool, Coolermaster, Aerocool... Ποιοι είναι πιο best buy? Διάβασες καθόλου αυτές τις 5 σελίδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 6, 2007 #90 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 18:22] και γω μεταξυ των alphacool και των cm ημουν αλλα προτιμησα τους δευτερους λογω LED αντε να δουμε ποτε 8α βρω χρονο να παω παο τον xrist να τα περασουμε χρηστο ακους? :p Led έχουν και οι aerocool! Θα περάσω αύριο από eshop και θα πάρω ένα C.M. για δοκιμή καθώς το κουτί μου έχει ήδη 7 12άρηδες, δεν πάει άλλο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Φεβρουάριος 6, 2007 #91 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Dubber κάνε μία δοκιμή και με Alphacool, αφού ξεκινάς φάση tester!!! Ο ΝΤG λέει ότι είναι αθόρυβοι και αν είναι να είναι πιό φτηνοί τότε συμφέρουν για μεγάλες ποσότητες....και εσύ θα τις χρειαστείς μιάς και σε κόβω για υδρόψυξη στο επόμενο setup... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 6, 2007 #92 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Υδρόψυξη χλωμό, απλά, λειτουργικά και ασφαλή μέσα για μένα.Κάνε ένα skroutz για τους alphacool γιατί βαριέμαι και τα λέμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Φεβρουάριος 6, 2007 #93 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Παιδιά οι Coolermaster δεν είναι και πολύ ήσυχοι...Τους σύγκρινα με τους Sharkoon απο e-shop και είναι κάμποσο πιο θορυβώδεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 6, 2007 #94 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Εννοείς Live ή στα specs που γράφει στο eshop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Φεβρουάριος 6, 2007 #95 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από dubber [Σήμερα, στις 00:01] Υδρόψυξη χλωμό, απλά, λειτουργικά και ασφαλή μέσα για μένα.Κάνε ένα skroutz για τους alphacool γιατί βαριέμαι και τα λέμε! Τους είχε ο ΝΤG πιό πρίν...Αlphacool Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 6, 2007 #96 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Αξιόπιστος αυτός ο NTG? Ποιό μαγαζί είναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Φεβρουάριος 6, 2007 #97 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Χα...ναι ρε...NTG έχει ΙSO9000....Γράφει στο link το μαγαζί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 6, 2007 #98 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από dubber Αξιόπιστος αυτός ο NTG? Ποιό μαγαζί είναι??? δυο τα τινα... α)ειναι αθορυβοι β)απλα κουφαθηκα και δεν ακουω τιποτα! Παντως για 7 δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις...Το πολυ πολυ να με βγαλεις κουφο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 6, 2007 #99 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Ναι ρε, πλάκα έκανα στον φίλο σου τον felix... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Φεβρουάριος 6, 2007 #100 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 01:26] δυο τα τινα... α)ειναι αθορυβοι β)απλα κουφαθηκα και δεν ακουω τιποτα! Παντως για 7 δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις...Το πολυ πολυ να με βγαλεις κουφο.. Σε πέρασε για μαγαζί...NTG-shop....lol.... Just joking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.