Jump to content

αθορυβοι ανεμιστηρες 120 x 120 x 25mm

essediss

Recommended Posts

Τι κολημα ειναι αυτο με τους turbine ρε παιδια.

Καποιος που εχει εναν ας τον συγκρινει με εναν coolermaster silent 12αρη.

Εγω πιστευω οτι θα παιξει καλυτερα ο cm. To ιδιο αθορυβος, ισως περισσοτερο, και περισσοτερα cfm.

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 13:58]

Aμα εισαι θεσσαλονικη δες και αυτους..

(σε περιπτωση που δεν τους ξερεις)

Σκέφτομαι να περάσω να τους πάρω απόγευμα. Θα είναι πιο αθόρυβοι από αυτούς που έχει μέσα το HEC 6A19 έτσι; (Γιατί ειδικά ο μπροστά μου έχει πάρει τα αυτιά)

Για αθορυβους τους εχω!(εχω εναν)

Σε σχεση με τους turbine εχει μερικα πτερυγια λιγοτερα ,ιδια db ,περισσοτερα cfm..και λιγοτερα €€€ ..(για εναν δεν λεει και τιποτα...αλλα αμα παρεις 3 για ψυγειο δεν λεει να δωσεις 45€ για "αθορυβους" ανεμηστηρες)

Ο μπροστα του hec εχει ενα θερμιστορ που αναλογα με την θερμοκρασια που "λαμβανει" ανεβαζει στροφες ..και κανει φασαρια..

(βαλτο μπροστα στο fan να το αεριζει ;) )

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 14:45]

Για αθορυβους τους εχω!(εχω εναν)

Σε σχεση με τους turbine εχει μερικα πτερυγια λιγοτερα ,ιδια db ,περισσοτερα cfm..και λιγοτερα ..(για εναν δεν λεει και τιποτα...αλλα αμα παρεις 3 για ψυγειο δεν λεει να δωσεις 45 για "αθορυβους" ανεμηστηρες)

Ο μπροστα του hec εχει ενα θερμιστορ που αναλογα με την θερμοκρασια που "λαμβανει" ανεβαζει στροφες ..και κανει φασαρια..

(βαλτο μπροστα στο fan να το αεριζει ;) )

Το έχω εκεί μπροστά που είναι η σκληροί αλλά οι στροφές δεν πέφτουν κάτω από 1600

Σκέφτομαι τον alphacool τώρα. Πιο φτηνός και αν είναι σχετικά ήσυχος μου κάνει, δεν είμαι παρανοικός με τον ήχο απλά λίγη ησυχία θέλω. Θα περάσω από xtreme σήμερα και αν τους έχει θα τους τσιμπήσω

και γω μεταξυ των alphacool και των cm ημουν αλλα προτιμησα τους δευτερους λογω LED :p

αντε να δουμε ποτε 8α βρω χρονο να παω παο τον xrist να τα περασουμε

χρηστο ακους? :p :p

Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 18:22]

και γω μεταξυ των alphacool και των cm ημουν αλλα προτιμησα τους δευτερους λογω LED :p

αντε να δουμε ποτε 8α βρω χρονο να παω παο τον xrist να τα περασουμε

χρηστο ακους? :p :p

Led έχουν και οι aerocool!

Θα περάσω αύριο από eshop και θα πάρω ένα C.M. για δοκιμή καθώς το κουτί μου έχει ήδη 7 12άρηδες, δεν πάει άλλο!!!!

Dubber κάνε μία δοκιμή και με Alphacool, αφού ξεκινάς φάση tester!!!

Ο ΝΤG λέει ότι είναι αθόρυβοι και αν είναι να είναι πιό φτηνοί τότε συμφέρουν για μεγάλες ποσότητες....και εσύ θα τις χρειαστείς μιάς και σε κόβω για υδρόψυξη στο επόμενο setup... :D

Αρχική απάντηση από dubber [Σήμερα, στις 00:01]

Υδρόψυξη χλωμό, απλά, λειτουργικά και ασφαλή μέσα για μένα.

Κάνε ένα skroutz για τους alphacool γιατί βαριέμαι και τα λέμε!

Τους είχε ο ΝΤG πιό πρίν...

Αlphacool

Αρχική απάντηση από dubber

Αξιόπιστος αυτός ο NTG? Ποιό μαγαζί είναι???

δυο τα τινα...

α)ειναι αθορυβοι

β)απλα κουφαθηκα και δεν ακουω τιποτα!:D

Παντως για 7€ δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις...Το πολυ πολυ να με βγαλεις κουφο..

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 01:26]

δυο τα τινα...

α)ειναι αθορυβοι

β)απλα κουφαθηκα και δεν ακουω τιποτα!:D

Παντως για 7€ δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις...Το πολυ πολυ να με βγαλεις κουφο..

Σε πέρασε για μαγαζί...NTG-shop....lol....

Just joking...:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.