Jump to content

DFi Infinity 965

kallileo

Recommended Posts

οι καλές μητικέσ βγάζουν 8 pin βύσμα για extra τροφοδοσία στον επεξεργαστή.

αν το τροφοδοτικό σου έχει μόνο 4 pin το βάζεις και δουλεύει κανονικά. Αν θες για overclocking και έχεις c2d καλό είναι να το βάλεις

Ερωτηση.......

Αφου ειναι και αυτη της σειρας infinity γιατι στα ματια μου φαινετε πολυ πιο ποιοτικια απο την 975?Σε ολα...Pcp ,Capasitors ολα....

Αρχική απάντηση από petros@idk$

Ερωτηση.......

Αφου ειναι και αυτη της σειρας infinity γιατι στα ματια μου φαινετε πολυ πιο ποιοτικια απο την 975?Σε ολα...Pcp ,Capasitors ολα....

Εκτος απο το χρωμα του PCB, την ψυκτρα που ειναι ελαχιστα διαφορετικη, τα 2 παραπανω σατα λογω chipset, και την θυρα COM δεν βλεπω καμια διαφορα.....ιδια με την 975 ειναι.

Ουσιατικα ο εξοπλισμος ισοδυναμει με μια ds3.

Αρχική απάντηση από kallileo -> Εκτος απο το χρωμα του PCB, την ψυκτρα που ειναι ελαχιστα διαφορετικη, τα 2 παραπανω σατα λογω chipset, και την θυρα COM δεν βλεπω καμια διαφορα.....ιδια με την 975 ειναι. Ουσιατικα ο εξοπλισμος ισοδυναμει με μια ds3.
kallileo +1 :T:

Έχει και πινακια για 2 USB παραπάνω. Αν δεν έχει 100 ευρώ (+/-10) δεν θα την αγόραζα. Ας διορθόσουν αυτό το Κ@Λ@boot στην 975.

Επίσης κάτι μου λέει ότι θα έχει και καλή τιμούλα! ;)

’ραγε όμως με δεδομένη τάση να πηγαίνει πιο καλά τους core2? Mήπως η Asus επειδή είναι πιο ψαγμένη θα τα πηγαίνει καλύτερα με το Commando?Πάντως μεταβένοντας από την ultra-d στην Asus A8N32sli, είδα διαφορά στο overclocking υπέρ της δεύτερης.Έπαιζε πιο καλά με δεδομένη τάση, που θέλω να υποθέτω ότι δίνανε την ίδια.Βέβαια άλλη πλατφόρμα εδώ, αλλά ίσως είχε να κάνει με τη τροφοδοσία του ρεύματος.Ξέρουμε καθόλου τι τροφοδοσία παίρνει αυτή εδώ?8φασική?

Αρχική απάντηση από ergotelis -> 8φασική?
3φασική εργοταξίου :p :P :p Μάλλον ότι έχει και η 975Χ/G -> http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?src=/images/mainboards/dfi-infinity-975x/board.jpg&1=1

board.jpg&1=1

Αν βγούνε 2-3 reviews καλά και γενικά 500αρίζει δεν νομίζω ότι θα την δουμε κάτω από 180 (με τέτοιο Bios kai Volts)

Πολλά υποσχόμενη ,

εχει κανεις λογαριασμό εκει να του πεί να βάλει και απο ένα memset δίπλα ?

(αν και νομίζω ότι αυτο το DFI 965 δεν είναι από το ράφι) Πολύ καλά το πάει το εργαλείο.

Λέτε να βγεί και LanParty 965 σαν αντιπαλο δέος για την Commando?

Αρχική απάντηση από tifozif1

(αν και νομίζω ότι αυτο το DFI 965 δεν είναι από το ράφι) Πολύ καλά το πάει το εργαλείο.

Λέτε να βγεί και LanParty 965 σαν αντιπαλο δέος για την Commando?

Γιατι εχεις δει πολλες P5B απο το ραφι να χτυπανε 540 fsb?????

Καλα ρε παιδιά δεν είναι και τίποτα το θεϊκό. Εγώ χαλάστηκα πάρα πολύ βλέποντας το Superp 32m με CPU στα 3,733 GHz και μνήμες στα 1066 με χρονισμό 4-4-3-9 να καταλήγει κοντά στα 15 sec!

Αρχική απάντηση από Mainframe

Καλα ρε παιδιά δεν είναι και τίποτα το θεϊκό. Εγώ χαλάστηκα πάρα πολύ βλέποντας το Superp 32m με CPU στα 3,733 GHz και μνήμες στα 1066 με χρονισμό 4-4-3-9 να καταλήγει κοντά στα 15 sec!

αφού είναι 6300 ο επεξεργαστής......

Αρχική απάντηση από mech5107

To Dram voltage το είδατε?

3,375!!!:jump: :jump: :jump:

To maximizer πάει μέχρι 3,00 αν δεν κάνω λάθος...:jump:

4,2..:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.