redgiwrgos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2010 Καλησπέρα.Πολύ απλή απορία.Μπορώ να ζητήσω από τον ΟΤΕ αλλαγή απερχομένου?Και αν ναι θα έχω βελτίωσει/χειροτέρευση και θα μου κοπεί το internet/τηλέφωνο για κάποιο χρονικό διάστημα?Thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Μάϊος 4, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2010 Uh? Τι είναι ο απερχόμενος ρε παιδία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Μάϊος 4, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2010 Το απερχόμενο είναι το καλώδιο από το dslam ως το σπίτι.Μου είχε πει ένα φιλαράκι από το πλαίσιο να το ζητήσω γιατί έχω συνέχεια προβλήματα με τη σύνδεση αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί είχα διαβάσει αυτό.Το παιδί από το πλαίσιο μου είχε πει πως το ζήτησε, του το έκαναν και είδε τεράστια διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Μάϊος 4, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2010 To πόσο σπαστικό είναι να μη σε αφήνουν να μιλήσεις δε λέγεται!Πήρα το 134 να ρωτήσω αν γίνεται και μου είπε ένας εξυπηρετικότατος άνθρωπος πως στο 134 δεν γνωρίζουν και να πάρω το 121 που είναι οι τεχνικοί να ρωτήσω. Παίρνω λοιπόν το 121 και δεν πρόλαβα να σταυρώσω κουβέντα!Πριν προλάβω να εξηγήσω πως έχει η κατάσταση ήθελε να με στείλει στο 1242, και μόλις της είπα πως έχω κάνει επανηλημένως αίτηση βλάβης μου είπε "θα το κοιάξουμε, γεια σας!"ΕΛΕΟΣ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Μάϊος 4, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2010 Π-Ο.Τ.Ε. . . . Tωρα με τις περικοπές του 13 +14ου μισθού.....θα μας βρίσκετε πιο σπάνια και από την forthnet . . .keep-paying...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Μάϊος 4, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2010 Κι εγώ την ίδια άποψη έχω!Αλλά συστηχώς λόγω ηλικίας μένω με την οικογένεια η οποία δε λέει να βάλει μυαλό!Επικρατεί η άποψη πως ο ΟΤΕ είναι αξιόπιστος. Σ$%τά αξιόπιστος είναι όταν αποσυνδέομαι με 3,2 ενώ έχω 24άρα!Και αντί να φτιάξουν ένα dslam πιο κοντά κάθονται και αναβαθμίζουν τις ταχύτητες!Λες και μένω στη ζούγκλα! Τα αφθέρετα έχουν πιο κοντά του dslam από εμένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Μάϊος 6, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Τελικά δεν γίνεται να κάνουν αλλαγή αν δεν εντοπιστεί βλάβη.Τώρα μετά από επέμβαση τεχνικού κλειδώνει το router στα 4,3.Έχω άλλα προβλήματα τώρα όμως..το Linksys WAG200G που είχα αποσυνδέεται συνέχεια. Έβαλα λοιπόν το Sagem F@st 2404 πάλι πάνω, παίζει μια χαρά αλλά το ασύρματό του είναι GTP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 6, 2010 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Κανενα αλλο firmware στο WAG δοκιμασες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Μάϊος 6, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Όχι. Λες να κάνει δουλειά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 6, 2010 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Όχι. Λες να κάνει δουλειά?Δεν εχεις να χασεις κατι.:rauch003: Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Μάϊος 6, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Μπράβο ρε GV με σώζεις!Δουλεύει κανονικά τώρα...και το ασύρματο πετάει!Ας ελπίσω τώρα να μην έχω άλλα προβλήματα.Επίσης μετά το νέο firmware έπεσε το ping και ανέβηκε η ταχύτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.