zavaras Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2007 Ο αδελφός μου θέλει να αγοράσει τη συγκεκριμένη οθόνη αύριο το πρωί οπωσδήποτε. Μήπως κατά τύχη ξέρει κανείς αν κάποιο κατάστημα της Αθήνας την έχει ετοιμοπαράδοτη? Στις σελίδες τους όσα κοίταξα, ή δεν είναι διαθέσιμη ή δε λέει.
felix Ιανουάριος 14, 2007 #2 Ιανουάριος 14, 2007 Πρωινό ξύπνημα τότε και τηλέφωνα στα καταστήματα...Σε κάποιο ίσως να βρεθείς τυχερός...μην αφήσεις όμως απ'έξω αυτά που στις σελίδες τους αναφέρουν μή διαθεσιμότητα... Καλή τύχη!
steve_m Ιανουάριος 14, 2007 #3 Ιανουάριος 14, 2007 Το Σαββατο ειχε καμια 10αρια στο mgmanager.Θελει παραγγελια ομως.
greekfragma Ιανουάριος 15, 2007 #4 Ιανουάριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από steve_m [Χθες, στις 23:31] Το Σαββατο ειχε καμια 10αρια στο mgmanager.Θελει παραγγελια ομως. ε?
wiznick Ιανουάριος 15, 2007 #5 Ιανουάριος 15, 2007 Το e-shop την φερνει αρκετα συχνα αλλα συνηθως δεν μενει 24ωρο στην σελιδα...Ειτε ειναι ελαχιστα τα κομματια ειτε υπαρχει μεγαλη ζητηση. Παντως αν το κοιτας συχνα λογικα θα βρεις. Αλλα δυστυχως νομιζω μονο την Silver version φερνει τον τελευταιο καιρο.
zavaras Ιανουάριος 15, 2007 Author #8 Ιανουάριος 15, 2007 Λοιπόν την τσίμπησε ο αδερφός μου από MGmanager, 351ε τελική.Σαν πρώτη εντύπωση με απογοήτευσε πόσο μικρά είναι τα φοντς. Αϋξησα το μέγεθος τους στο 135% και πάλι είναι δυσδιάκριτα. Επίσης είναι πάρα πολύ τετραγωνισμένα, σε βαθμό που σε δυσκολεύει να τα διαβάσεις.Θα ψάξω στο ίντερνετ να δω αν μπορεί να βελτιωθεί αυτό το ελάττωμα με κάποια ρύθμιση.Από ταινίες έβαλα ένα ντοκυμαντέρ και είχε καλή ποιότητα εικόνας με ζωντανά χρώματα και βαθύ ομοιόμορφο μαύρο.Παιχνίδια δε δοκίμασα ακόμα.
NIB Ιανουάριος 15, 2007 #9 Ιανουάριος 15, 2007 Επίσης είναι πάρα πολύ τετραγωνισμένα, σε βαθμό που σε δυσκολεύει να τα διαβάσεις.Ενεργοποίησε τα true type fonts και θα σου φαίνονται καλύτερα τα γράμματα.
zavaras Ιανουάριος 16, 2007 Author #11 Ιανουάριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από NIB Ενεργοποίησε τα true type fonts και θα σου φαίνονται καλύτερα τα γράμματα. Το ClearType εννοείς? Το ενεργοποίησα και όντως είχαν κάποια βελτίωση. Το πρόβλημα είναι ότι το ClearType δεν πιάνει σε όλα τα παράθυρα. Δηλαδή όταν τρέχω το Finale για παράδειγμα, οι γραμματοσειρές στα παράθυρα ρυθμίσεων εξακολουθούν να είναι τετραγωνισμένες (και μικρές).Το font dpi θέλει τουλάχιστον 150% για να διαβάζονται τα μενού, με "παρενέργεια" όμως να γίνονται χοντρά και όχι απλά πιο μεγάλα.Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω. Όλα τα 20αρια wide έτσι είναι? Έχω δουλέψει σε πολύ φτηνιάρικα CRT & LCD κανονικής διάστασης, και ήταν πολύ πιο ξεκούραστα και σωστά στην απεικόνιση κειμένου.
ngt Ιανουάριος 17, 2007 #13 Ιανουάριος 17, 2007 Κάποιος που την πήρε να πεί εντυπώσεις ? Το μάυρο και ιο γωνίες πως δείχνουν ?
steve_m Ιανουάριος 17, 2007 #14 Ιανουάριος 17, 2007 Αμα δεν εχεις πολλες απαιτησεις μια χαρα ειναι η οθονη.Κλασσικο tn ειναι.Το μαυρο οπως σε καθε tn.Οι γωνιες τα ιδια 160/160.Για τα λεφτα της ειναι καλη επιλογη.
zavaras Ιανουάριος 17, 2007 Author #15 Ιανουάριος 17, 2007 Το παίρνω πίσω αυτό που έγραψα για βαθύ μαύρο. Είδα το ίδιο ντοκυμαντέρ στο σκοτάδι και το μαύρο έγινε σκούρο γκρι. Το ίδιο και οι σκοτεινές σκηνές στο Μάτριξ (μόνο οι καπαρντίνες ήταν αληθινό μαύρο).
felix Ιανουάριος 18, 2007 #16 Ιανουάριος 18, 2007 'Επαιξες με τις ρυθμίσεις της καθόλου ή την έχεις στα defaults?
NIB Ιανουάριος 18, 2007 #17 Ιανουάριος 18, 2007 Το ClearType εννοείς? Ναι, πες το και έτσι . Επίσης νομίζω ότι τα vista έχουν καλύτερο σύστημα για scaling fonts/dpi και λοιπών ρυθμίσεων.
zavaras Ιανουάριος 18, 2007 Author #18 Ιανουάριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από felix 'Επαιξες με τις ρυθμίσεις της καθόλου ή την έχεις στα defaults? Δοκίμασα διάφορες ρυθμίσεις brightness, contrast, gamma κλπ. Από πολύ χαμηλές ως υψηλές. Δεν ξέρω αν παίζει καμιά ρύθμιση που δε βρήκα ακόμα.
felix Ιανουάριος 18, 2007 #19 Ιανουάριος 18, 2007 Και? Αποτέλεσμα?Κατάφερες καθόλου να πετύχεις κάποια ισορροπία με το contrast και το brightness που να καλυτερεύει το μαύρο σου?
dubber Ιανουάριος 18, 2007 #20 Ιανουάριος 18, 2007 Υποτίθεται πάντως ότι για ΤΝ το συγκεκριμένο monitor έχει πολύ καλό contrast
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.