BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2007 win xp sp2 ξαφνικα με alt+ctrl+del δεν γινεται τπτπως φτιαχνεται και πως εγινε αυτο ξερει κανεις?πουναι το task manager OEO?
minus Ιανουάριος 14, 2007 #3 Ιανουάριος 14, 2007 λυπαμαι που το λεω, αλλα σε κοβω για φορματ. μακαρι να μη χρειαστει, κι αν δεν σε πολυπειραζει, αστο ετσι.
mech5107 Ιανουάριος 14, 2007 #5 Ιανουάριος 14, 2007 Tο είχα πάθει και εγώ αυτό και δεν βρίκα λύση και του έκανα Format...
felix Ιανουάριος 14, 2007 #7 Ιανουάριος 14, 2007 Ε, τότε σε παραπέμπω κι εγώ αρχικά στη λύση του 2ου πόστ από τον neuromancer....Virus-Scan...και κατόπιν στην λύση του minus....
VasCal Ιανουάριος 14, 2007 #8 Ιανουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 01:37] win xp sp2 ξαφνικα με alt+ctrl+del δεν γινεται τπτπως φτιαχνεται και πως εγινε αυτο ξερει κανεις?πουναι το task manager OEO? Έπαθα ακριβώς το ίδιο πράγμα με το ίδιο λογισμικό συν του ότι δεν μου εμφάνιζε και το εικονίδιο της έντασης του ήχου στο tray . 1)Με μια επαναφορά συστήματος λύνεται το πρόβλημα.2)Μπορείς επίσης να φτιάξεις έναν ακόμα admin λογαριασμό και να κάνεις δουλεία από εκεί, να μεταφέρεις τα αρχεία σου σε αυτόν και να σβήσεις τον παλιό.Καλή επιτυχία και εύχομαι να βοήθησα!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.