jpavly Ιανουάριος 15, 2007 #21 Ιανουάριος 15, 2007 ZoneAlarm FREE από μένα. Και μιλάω για το Free, όχι βρες το ZoneAlarm σπασμένο. Αρχική απάντηση από jayfrog βαλε το windows firewall μια χαρα ειναι σε ολα τα αλλα antvirus το συστημα σερνεναι ενω με αυτο μπορει να εχεις ιους αλλα δεν σερνεται τπτ ROFL κορυφαίο Αρχική απάντηση από VasCal E oxi re paidia to zone alarm!!! Kano install ston ypologisti mou apo monos mou ena spyware kai kano meta scan me to zone alarm. tou edosa treis oloklires eykairies kai akoma na to entopisei... to outpost einai sxetika kalo. Auto tha proteina kai ego. 1, Το ZoneAlarm δεν είναι για spyware, firewall είναι. 2, Γράφε Ελληνικά όπως όλοι μας.
Green Dragon Ιανουάριος 15, 2007 #24 Ιανουάριος 15, 2007 και από εμένα Comodo...όπου νάναι βγαίνει και η καινούργια version 2.4 - αν δε κάνω λάθος - που είναι και στα Ελληνικά, όπως και όλες οι beta εκδόσεις της που έχουν προηγηθεί.
AN7 OverClocker Ιανουάριος 15, 2007 #25 Ιανουάριος 15, 2007 ’μα μιλάμε για adsl συνδέσεις με router που έχει ενσωματομένο hardware firewall τότε απλά κάντε τις κατάληλες ρυθμίσεις γιατί δεν χρειάζεστε κανένα άλλο πάνω στο pc...Μόνο το windows firewall και αυτό άχρηστο όταν υπάρχει του router
schumifer Ιανουάριος 15, 2007 #26 Ιανουάριος 15, 2007 έβαλα κι εγώ το κόμοντο για έναν και μόνο λόγο.ΤΟ ΑΤΙΜΟ το άουτποστ με ρουφιάνεψε στη μαμά του και με κάναν τσακωτό. Ό,τι και να έκανα μετά μυαλό δεν άλλαξε, οπότε από το να κάνω φορμάτ προτίμησα το κόμοντο και ως τώρα νομίζω ότι πάει καλά.Αν και έχω καιρό να μπω παραθύρια
ChrisXP Ιανουάριος 22, 2007 #28 Ιανουάριος 22, 2007 για μενα το καλυτερο ειναι ενα απλο δικο μου.. γραμμενο σε visual basic το οποιο ελενχει τhn κυκλοφορια στα πορτς.... απλο και λειτουργικο...
sofix Ιανουάριος 23, 2007 #30 Ιανουάριος 23, 2007 ειχα outpost αρκετο καιρο,αλλα μου φαινοταν καπως βαρυ τελευταια..πλεον ειμαι με comodo το οποιο αν κ μου εβγαλε το λαδι να βρω ρυθμισεις για dc-utorrent, τελικα μου "καθεται" καπως καλυτερα..ειναι κ αυτη η ελαφροτητα του..
CyBeR_JiM Ιανουάριος 23, 2007 #32 Ιανουάριος 23, 2007 8α δοκιμασω σημερα το Outpost και θα πω γνωμη...
lord Ιανουάριος 23, 2007 #34 Ιανουάριος 23, 2007 Zone alarmComodo και τα 2 καλά είναι και το ΖΑ έχει μέσα spy ware
Savio Ιανουάριος 27, 2007 #35 Ιανουάριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από jayfrog βαλε το windows firewall μια χαρα ειναι σε ολα τα αλλα antvirus το συστημα σερνεναι ενω με αυτο μπορει να εχεις ιους αλλα δεν σερνεται τπτ αυτό έχω + του router μου. μια χαρά κάνω την δουλειά μου.
Tsunami Ιανουάριος 27, 2007 #36 Ιανουάριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από schumifer έβαλα κι εγώ το κόμοντο για έναν και μόνο λόγο. ΤΟ ΑΤΙΜΟ το άουτποστ με ρουφιάνεψε στη μαμά του και με κάναν τσακωτό. Ό,τι και να έκανα μετά μυαλό δεν άλλαξε, οπότε από το να κάνω φορμάτ προτίμησα το κόμοντο και ως τώρα νομίζω ότι πάει καλά.Αν και έχω καιρό να μπω παραθύρια Ψάξε καλύτερα
Galioni Ιανουάριος 27, 2007 #37 Ιανουάριος 27, 2007 +1 στο outpost.Είχα το firewall των windows αλλά όταν έβαλα το outpost κατάλαβα ότι δεν είχα τίποτα. Το outpost με ενημερώνει για οτιδήποτε μπαίνει ή βγαίνει από το pc + αλλαγές που κάνουν τα προγράμματα στα windows. Με ζαλίζει λίγο παραπάνω αλλά ξέρω τι μου γίνεται.
sakis_the_fraud1416003252 Ιανουάριος 28, 2007 #39 Ιανουάριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από angelos [Σήμερα, στις 10:44] Μόνο Nod32 !!! παρακαλω? :wassat: αυτο antivirus δεν ειναι?
sofix Ιανουάριος 28, 2007 #40 Ιανουάριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από angelos Μόνο Nod32 !!! σαν να ρωταμε τι σ'αρεσει απο οσπρια κ εσυ να απαντας: χοιρινο..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.