nickstamat Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2007 Λοιπόν, η ιστορία έχει ως εξής: Αναβάθμισα το Ν80 με την εφαρμογή που δίνει η Nokia στο site της (Nokia Software Updater) από την 3.0617 στην τελευταία 4.0623. Μόλις τέλειωσε το update, μπήκα στο μενού και είδα ότι δεν υπάρχουν πλέον τα Ελληνικά. Έμαθα ότι το πρόγραμμα διαβάζει τον κωδικό προϊόντος και περνάει το firmware που αντιστοιχεί στη χώρα για την οποία προοριζόταν το κινητό. Αν το κινητό δεν έχει αγοραστεί από Authorized Nokia Dealer, τότε μπορεί να είναι έκδοση για άλλη χώρα και να περάστηκαν εδώ τα Ελληνικά από την αντιπροσωπεία... Απ' ό,τι φαίνεται είμαι ένας από τους άτυχους που δεν το γνώριζαν και έχασαν τη γλώσσα... Με τα Αγγλικά στο μενού δεν έχω πρόβλημα, τα καταλαβάινω... Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να γράφω Αγγλικά στα μηνύματα! Έχω συνηθίσει τα Ελληνικά μόνο! Δεδομένων των εμπειριών διάφορων χρηστών από τα Nokia Shops, δε θα ήταν και ό,τι καλύτερο να το δώσω σε αυτούς... Καμιά ιδέα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larry Ιανουάριος 13, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2007 Χρειάζεσαι ένα product code απο "ελληνικό" N80, το Nemesis και να ακολουθήσεις τις οδηγίες που βρίσκονται εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιανουάριος 13, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2007 Φίλε μου είσαι κορυφαίος! Χίλια ευχαριστώ! Μόλις το δοκίμασα και δούλεψε αμέσως!!Τσίταααααααααα!!! Thanx και πάλι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 14, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2007 Μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας αναβάθμιση και σε άλλα Nokia?Έχω το 7610. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιανουάριος 14, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2007 Ό,τι βλέπεις εδώ, jpavly:http://europe.nokia.com/A4176089Λίγα μοντέλα υποστηρίζονται, αλλά πιστεύω σύντομα θα μπει και το δικό σου στη λίστα...Τσέκαρε κι εδώ με τον κωδικό προϊόντος σου: http://europe.nokia.com/A4305060 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Ιανουάριος 14, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2007 έτσι την πάτησα και εγώ με ένα Ν70. θα το δοκιμάσω και εγώ και θα σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.