Red Armada Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2007 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Καλή χρονιά να χουμε! Πριν λίγες μέρες αποφάσισα να κάνω format μιας και το PC σερνόταν τον τελευταίο καιρό! Αφού έκανα εγκατάσταση τα Windows παρατήρησα ότι υπήρχε μια σημαντική έλλειψη μέσα στον σκληρό που τα έκανα εγκατάσταση!Έλειπε ο φάκελος WINDOWS!! Τι μπορεί να φταίει κι έγινε αυτό?Υπάρχει τρόπος να εμφανιστεί? Στο PC έχω δύο σκληρούς, ένα 80άρι κι ένα 300άρι.Προηγουμένως τα Windows ήταν εγκατεστημένα στον 80αρι ενώ μετά το format είναι στον 300αρι.Μήπως φταίει ότι πριν κάνω την εγκατάσταση των Windows, δεν έκανα format τον 80άρι? Το θέμα είναι τι γίνεται απο δω και πέρα αφού κάποια πράγματα που θέλω να κάνω δε μπορώ π.χ. να περάσω τον IE7..SOS!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιανουάριος 12, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2007 Μηπως ειναι κρυφο αρχειο...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιανουάριος 13, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2007 Δεν παιζει να σβηστηκε. Η κρυφος ειναι η εξ αρχης ειχε αλλο ονομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Armada Ιανουάριος 13, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από cabrinha [Σήμερα, στις 01:04] Δεν παιζει να σβηστηκε. Η κρυφος ειναι η εξ αρχης ειχε αλλο ονομα. Κρυφός δε νομίζω να 'ναι γιατί το κοίταξα..Να 'χει άλλο όνομα χλωμό μου φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 13, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από Red ArmadaΣτο PC έχω δύο σκληρούς, ένα 80άρι κι ένα 300άρι.Προηγουμένως τα Windows ήταν εγκατεστημένα στον 80αρι ενώ μετά το format είναι στον 300αρι.Μήπως φταίει ότι πριν κάνω την εγκατάσταση των Windows, δεν έκανα format τον 80άρι? Τι σβήσιμο και κρυφά, αφού το λέει το παληκάρι.Αν έκανες εγκατάσταση στον 300άρη φυσιολογικό είναι αν έχει πάρει γράμμα D: να σου τα έχει όλα εκεί.Κάνε εγκατάσταση Windows από την αρχή να τελειώνεις και για να μην τραβάς ξανά τα ίδια έχε επάνω μόνο τον 80άρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιανουάριος 13, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2007 Αρχική απάντηση από Red ArmadaΑφού έκανα εγκατάσταση τα Windows παρατήρησα ότι υπήρχε μια σημαντική έλλειψη μέσα στον σκληρό που τα έκανα εγκατάσταση!Έλειπε ο φάκελος WINDOWS!! Mα λεει οτι δεν υπαρχει φακελος στον 300αρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Armada Ιανουάριος 13, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2007 Παιδιά τελικά έβγαλα άκρη!Ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 13, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2007 Μήπως να έλεγες και τι έγινε? Έτσι ο επόμενος που θα έχει το ίδιο πρόβλημα θα βρει αμέσως την λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 13, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2007 ε αν σβηνόταν δεν θα λειτουργούσε . ’ρα ή ήταν σε άλο φάκελο ή σε άλλο δίσκο(με ιδιο ή διαφορετικό ονομα), να πήγε αλλού δε γίνετε . .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Armada Ιανουάριος 13, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2007 Η λύση ήταν αυτή: start -> run -> %systemroot% Με λίγα λόγια ο φάκελος υπήρχε κανονικά στον σκληρό που έγινε η εγκατάσταση των Windows απλά ήταν κρυφός.Το περίεργο είναι ότι δεν τον εμφάνιζε όταν τσέκαρα την επιλογή εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων. Τέλος καλό, όλα καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.