Jump to content

8800 Cooler noise

man@ice

Recommended Posts

κοιτα, πλεον οι μητρηκες εχουν τα παντα ενσωματωμενα οποτε λιγοι μοναχα ανθρωποι αγοραζουν καρτα ηχου και ακομα λιγοτεροι καρτα τηλεορασης και ελαχιστοι καποιον κοντρολερ αλλα οι τελευταιοι δε νομιζω να τα βαζουν στ πισι τους που ειναι για παιχνιδι και μαληστα με 8800γτχ....τεσπα, αφου ειναι ετσι λοιπον γιατι δε γτιαχνουν υλοποιηση που να πιανει 3 pci αντι για 2? φοβουντε το κραξιμο?δεν ειπα ολες να ειναι ετσι.να εχουν και απο τα 2

Δεν ειναι ετσι ακριβως.Τυποι που εχουν καρτες ταξεως x1900 ή αντιστοιχη της nvidia προφανως παιζουν παιχνιδια ειναι λιγο παραξενο να θελουν να παιζουν με μαπα ηχο και μη μου πεις εχει η μητρικη γιατι τοτε δεν παιρνουν μια 9500 για τα παιχνιδια...

Παντως εαν το cooler δουλευει 100% κανει πολυ καλη ψυξη και εμενα δεν με ενοχλει ο θωριβος . Αλοστε 660Mz χωρις θωριβο δεν παιζουν

• 3 months later...

sorry που ξεθάβω το thread αλλά έχω σχετική απορία και λέω να μην ανοίξω καινούριο

τελικά όσοι έχουν συμβιώσει με την 8800 gts πως θα την χαρακτήριζαν απο θόρυβο σε stock settings?

για να έχει 1000 rpm ο ανεμιστήρας στα ?% πρέπει να είναι απο rivatuner?

Υπολογίζω οτι εάν είναι 2400rpm στο 100% τότε 1000rpm είναι 40%, αν μπορεί κάποιος ας με επιβεβαιώσει

μήπως θα έχω πρόβλημα θερμοκρασίας σε 1000rpm όταν είναι idle?

και κάτι λίγο άσχετο σε κουτί heroichi 6AR6 ή 6A19 θα χωράει?

τι σε νοιαζεουν οι στροφες? βαλτο εκει που δε σε ενοχλει. μπορει να ειναι και παραπανω...;) τωρα για το κουτακι, η καρτα θα φτανει στο κλουβι των σκληρων. τωρα αν ειναι στενοτερη δε θυμαμαι διαστασεις.... δλδ να φτναει στο κλουβι αλλα λογω φαρδους να μπαινει ενα μερος μεσα οποτε εισαι οκ. (κατεβαζεις το δισκο πιο κατω...) δε ξερω.

Παιδια μιας και αναφερεστε σε 8800 cooler οσοι εχουν δοκιμασει η αλβατρον 8800γτσ και η χφχ 8800γτσ τι λενε απο αποψη θορυβου?

εγω με την eVGA 8800GTS 640 και τα ευαισθητα αυτια μου ανεχομουν τον θορυβο απο το φανακι μεχρι τα 80%.

απο`κει και πανω μονο για benches.

απο πόσο της % και πάνω όμως γινόταν αντιληπτό?

@τολης

στο κουτί τώρα μαξ στροφές σε ανεμιστήρα είναι οι 950, γιαυτό ρωτάω για 1000-1100 στροφές πόσο % είναι

Το εργοστασιακο cooler ειναι αθορυβο μεχρι αντε 75-80%. Υπαρχει η παθητικη ψυκτρα της Thermalright, Cooler HR-03 Plus VGA (που μπορεις να προσαρμοσεις κανονικα ανεμιστηρα) αλλα δεν κανει ετσι οπως ειναι για τις gts (τουλαχιστον ετσι ελεγε το site της Thermalright). Με κατι extra ομως μπαινει κανονικα στην gts. Τωρα που μπηκα στην Thermalright, γραφει οτι μπαινει κανονικα στην gts. Δεν ξερω, δεν την εχω αλλα αυτη θα εβαζα για να ειχα απιστευτη πτωση θερμοκρασιας.

για απιστευτη πτωση της θερμοκρασιας μονο νερο.εμενα με εριξε 10-15C το νερο.

οι υπολοιπες ψυκτρες αερα τωρα ειδικα με την ζεστη εχω την εντυπωση πως θα δεινοπαθησουν.

Ενταξει, εγω μιλαω για αεροψυξη. Με την εργοστασιακη δεν την παλευω ουτε στο αυτοματο ουτε στο 75%. Την βαζω τερμα 100% γιατι θελω να ειναι οσο το δυνατον χαμηλη η θερμοκρασια. Φοβαμαι μην ανεβασει αποτομα και στιγμιαια κανα 80αρι και την χασουμε.

Στο 50% ειναι τελεια στο idle. Εγω idle το εχω στο auto που συνηθως το βαζει περιπου στο 40%. Μικρη διαφορα οι 10 μοναδες και καμμια διαφορα στον θορυβο.

• 2 weeks later...

niko αμα ειναι να χαλαγε η καρτα στα 80 κλαφτα χαραλαμπε.οι καρτες αντεχουν και 130 βαθμους .σε ενα φιλο που καναμε δοκιμες χωρις φαν και 150 βαθμους η καρτα επαιζε!

Εχω αυτο το κολλημα να κραταω οσο γινεται χαμηλη τη θερμοκρασια. Δεν με ενοχλει να παει οσο θελει αρκει να παιζει το παιχνιδι.

Την δικη μου την εχω στο 65% και δεν ακουγεται τπτ...κ θερμοκρασια idle εχει 53 C...καλα δεν ειναι?

Καλα εσυ εισαι τελειος στην θερμοκρασια. Εγω εχω 58 βαθμους idle με 75%

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.