Jump to content

Asus STRIKER EXTREME troubleshooting

labrinea

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδιά πήρα το asus striker extreme και αντιμετωπίζω το εξής προβλημα: μετά το post μου εμφανίζεται ένα μήνυμα που μου λέει να ελέγξω στο hardware monitor ή τις θερμοκρασίες ή τα voltage ή το cpu fan speed. Εν το μεταξύ μπαίνω στο hardware monitor και βλέπω vcore: 4.08V!!!, 3.3V: 4.08V, 5V: 6.85V, 12V: 16.5V, cpu/mb temperature: (-)128C και cpu fan speed: 2800rpm. To motherboard το πήρα από το πλαίσιο και μου είπαν ότι αν αναβαθμήσω το BIOS θα ληθεί το πρόβλημα. Έτσι κι εγώ πέρασα την έκδοση 0701 (είχε το 04##) αλλά πάλι τα ίδια! Τελικά το πήγα πίσω και περιμένω το ίδιο από επόμενη παρτίδα. Αν κι αυτό δεν δουλέψει σκέφτομαι το evga 680i.Το υπόλοιπο σύστημα είναι CPU: E6600, COOLER: ZALMAN 9700LED, MEMORY: SUPERTALENT T800UXGC4 2x1GB (οι μπλε), VGA: EVGA 8800GTS, CASE: COOLERMASTER STACKER 810, PSU: FORTRON EPSILON 700W, HDD: WD 3200KS 320GB...παιδιά βοηθήστε!!!

διαβασε και λιγο ποιο κατω ..............τα κολπα που εκανε σε εμενα ......

εγω παντως φιλαρακι παω για ASUS WS64 975 για σιγουριά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.