ilektrojohn Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2007 Kαλησπερα,Μου ηρθε σημερα ο 6300. Τον βαζω και γω πανω (σε MSI p965 neo F ), και βλεπω τα εξης1)Οταν ποσταρρο το bios, μενει εκει και θελει να πατησω F1 για να συνεχισει και να μπει σε windows.Δεν εχω βαλει FDD πανω, παιζει να φταιει αυτο?2)Δεν βλεπει το dvd στις ide συσκευες. Δουλευει παντως αφου απο εκει εκανα install τα windows.3)Ιdle temp cpu κυμαινοταν απο 48 εως 57 , εκτος απ'την πρωτη φορα που εκανα boot που ηταν 39. Οι στροφες φαινονται να ειναι 907 . Ολα αυτα απ'το sppedfun και το utility της msi.Το διπλο Super pi 32M μου πεταει error Στο δευτερο παραθυρο μολις αρχιζει.Το πρωτο συνεχιζει κανονικα.4)H ψυχτρα του northbridge καιει ελλεεινα, δεν μπορεις να την ακουμπησεις για πανω απο 5 Sec.System temp ελεγε 545)Gpu idle temp 50 (Msi 7300GT)Και ολα αυτα σε ανοιχτο κουτι με 2 12αρηδες μπροστα-πισω, Ιανουαριο μηνα με το παραθυρο ανοιχτο.Τι παιζει? Εκτος απ'το να βγαλω-βαλω ψυχτρα ανεμιστηρια και να βαλω arctic silver, παιζει να κανω κατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 12, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2007 Δοκίμασε και ΒΙΟS update ίσως λύσει το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilektrojohn Ιανουάριος 12, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2007 Εκανα...Ξεχασα να το αναφερω.Εdit : Εβγαλα-εβαλα την ψυχτρα και τωρα μπουταρει σε 39 βαθμους. Το διπλο superpi παλι μου πεταει σφαλμα το δευτερο και με 5 λεπτα τρεχοντας το 32M στη μια cpu, ειχε φτασει θερμοκρασια 57 και το εκλεισα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agganis1416003242 Ιανουάριος 13, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2007 Μηπως δεν παταει καλα η ψυκτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.