EraserheadX Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2007 Έχω έναν παλιό σκληρό (30 GB) τον οποίο έχω συνδεμένο σε ένα εξωτερικό κουτί usb. Σήμερα που πήγα να τον χρησιμοποιήσω τα windows τον βλέπουν αφορμάριστο και μου ζητάνε να του κάνω φορμάτ. Τον σύνδεσα και κανονικά στο pc και πάλι τον βλέπει αφορμάριστο.Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να έχει συμβεί; Υπάρχει ελπίδα να ανακτήσω τα δεδομένα μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 12, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2007 ψαξε να βρεις το filescavenger για να ανατισεις τα δεδομενα σου αλιος με καπιο διαγνοστικο προγραμμα να δεις αν τα εχει κλασει ο δησκος φανταζομε η MBR η τα εκλασε ο δησκος(30gb θα ειβαι αρκετα παλιοςEDITED Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιανουάριος 12, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2007 ασχημα τα νεα!!Κανε οτι μπορεις back up γιατι το φορματ δεν το γλιτωνεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 13, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2007 Μην ανησυχείς καθόλου, είναι κλλασικό φαινόμενο που εμφανίζεται σε εξωτερικούς δίσκους και καθόλου δύσκολο θέμα. Βάλε το GetDataBack με επιλογή για Format ή το File Scavenger που λέει ο Alex. 100% επιτυχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterDAL Ιανουάριος 14, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2007 Μου έχει τύχει δύο φορές μέχρι τώρα. Το GetDataBack που προτείνει και ο φίλος με έσωσε και τις 2. Απλώς θα χρειαστείς σε κάποιο δίσκο σου 30gb ελεύθερα (ή όσα είχες γραμμένα)Αφού με το καλό τα "σώσεις" κάνεις ένα format και τα μεταφέρεις πάλιΚαλή τύχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Ιανουάριος 23, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά. Το File Scavenger έκανε την δουλειά του και όλα εντάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.