Jump to content

The nVidia ForceWare Driver Thread

jpavly

Recommended Posts

Μετά την εγκατάσταση του 344.65 μου εμφάνισε artifacts στο render test του GPU-Z.

gpuz-344-65-12711.png

Σε 3D Mark, Valley και Crysis 3 δεν παρατήρησα τίποτα περίεργο. Ξαναέβαλα τον 344.60 και δεν τα εμφανίζει.

Παιδια έχω ένα vaio με καρτα γραφκιων GeForce GT 540M ποια εκδοση οδηγων είναι καλη ? ? ? γιατι μετα το τελευταιο update driver δηλαδη με τους 344.65 παρατηρω μια μικρη αυξηση θερμοκρασιας της καρτας και χωρις να παιζω games..

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Εγκατέστησα gigabyte gtx970. Είμαι πρωτάρης σε nvidia! Πάντα σχεδόν (8800gt) είχα ATI .Na ρωτήσω κάτι σεχτικά με physx ?Να το αφήσω να το αναλάβει η κάρτα ή ο cpu? Γενικά θα χρειαζόμουν κάποιες πληροφορίες, όπως το να αφήνω το παιχνίδι να αποφασίσει ή να ρυθμίσω κάποια πραγματα από την κονσολα πχ. Eimai άσχετος με nvidia, αν είναι κουραστικό παραπέμψτε με σε thread αν υπάρχει

• 2 weeks later...

Παρατήρησε κανένας κάτοχος 770 που της έχει φορέσει custom bios ότι voltages/clocks δεν δουλεύουν σωστά στους 347.09; Δηλαδή κανονικά θα έπρεπε να είχε boost clock 1293 και voltage 1.21v (χωρίς software OC) και με τους νέους κρατιέται στα 1254 και 1.2v

http://www.geforce.com/drivers/results/81390

Version 347.25 - WHQL Release Date Thu Jan 22, 2015 Operating System Windows 7 64-bit
Windows 8.1 64-bit
Windows 8 64-bit
Windows Vista 64-bit Language English (US) File Size 342.82 MB Έγινε επεξεργασία από alexcrx
  • Like 2

• 3 weeks later...

Το πρωτο μου κανει. Τωρα προσπαθησα να μπω και στο πινακα ελεγχου nvidia και εχει μονο δυο πραγματα στο στερεσκοπικο 3d. Διαμορφωση στερεσκοπικου  3D και προβολη βαθμολογιας για παιχνιδια. Ολα τα αλλα που υπηρχαν εκει μεσα που πηγαν;

σε πολύ κόσμο το κάνει όπως και σε μένα μια λύση είναι απλά να το κανεις reinstall και απλά μην πατήσεις ξανά update αλλιώς θα σου ξανά πετάξει το error,κάτσε οποτε έτσι μέχρι να το φτιάξει η nvidia έχει ξανά συμβεί και σε παλιότερες εκδοσεις drivers

• 2 weeks later...