Jump to content

The nVidia ForceWare Driver Thread

jpavly

Recommended Posts

Με τους καινούργιους 331.40 βλέπω μια μικρή αύξηση σε όλα τα 3DMark, Unigine Heaven και Valley παρέμειναν ίδια σε σχέση με τους 327.23:

Gigabyte GTX 770 OC 4GB και 2500Κ στοκ όλα:

3DMark 11

331.40: P10142

327.23: P10078

3DMark Benchmark (2013)

331.40: Fire Strike: P6890

327.23: Fire Strike: P6805

3D Mark vantage

326.80: P30698

327.23: P30308

Unigine Valley Benchmark 1.0 (Extreme HD):

ίδια απόδοση

Unigine Heaven 4.0 (Extreme HD):

ίδια απόδοση

Έγινε επεξεργασία από zantetheo

• 3 weeks later...
Αυτός είναι που υποστηρίζει shadowplay ή θα δούμε και νέο driver-experience στις 28;

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

μπορει στις 28 μαζι με το GeForce Experience να βγαλει και Beta drivers...τι να πω δεν ξερω.

Παρατήρησε κανείς άλλος μεγάλη μείωση των σκορ σε Unigine heaven 4.0 και 3DMark; Στο 3DMark έχασα περίπου 300 πόντους σε Firestrike και στο heaven 2~ fps.

Se 3DMArk 11 και Unigine Heaven 4 ίδια αποτελέσματα από εμένα johny

Παρατήρησε κανείς άλλος μεγάλη μείωση των σκορ σε Unigine heaven 4.0 και 3DMark; Στο 3DMark έχασα περίπου 300 πόντους σε Firestrike και στο heaven 2~ fps.

Δεν ασχολουμαι με τα εν λογω αλλα επειδή ειχα την περιέργεια να δώ και εγω το +9% ή εστω κατι μετρήσιμο τουλαχιστον στο Last Light το έτρεξα μερικές φορες.

Προσωπικά βλέπω μείωση στο συγκεκριμενο περίπου 2-3%.

Κλασικη nvidia το lightboost συνεχιζει να ειναι bugged σε surround επισης νεο φρουτο αυτο μας ηρθε με τον 331.40 driver.Περιμενω τον επομενο beta nvidia τελευταιο 4 μηνο μονο οι beta ειναι καλοι τελευταιος αλωβητος whql ηταν οι 314.xx .καλα τα πανε οι μ@#$@ ...

Tελικα ποιον να βαλουμε το κερ@το μου μεσα.Μου φαινεται οτι εχει αρχησει και η πρασινη να ακολουθει την κοκκινη στους οδηγους και να κανεις αλχημιες για να δουλεψουν σωστα και αν....

Στο Bf3 καλος ειναι αυτος ο driver.Υποθετω ειναι optimized μονο για frostbite και arkam origins οπως και λεει αρα μονοδρομος αν θες να παιξεις κατι απ αυτα τα 2.

Ριχτε λιγο το max day overclock σας εχω μια υποψια θα εκπλαγειτε στο BF τουλαχιστον.Εμενα ακομα και στα 1137mhz max boost default μαιμουδοσυχνοτητες μου φανηκε πιο σταθερος σε framerate αυτος.Να δουλευε και σε lightboost surround θα μουνα κομπλε...

Οι beta Drivers ως τωρα ηταν καλοι μονο για BF4 beta στις αρχες που ηταν τραγικα τα πραγματα και ισως να ειναι καταλληλοι για batman(τοση διαφημιση επεσε για το PsysX μην παει χαμενη :shifty: )

Πορισμα τους αφηνουμε η παμε σε πιο παλιους?

Αστους πανω, εγω σε οτι και αν δοκιμασα ειναι πολυ σταθεροι οδηγοι.

Τωρα αν κοβουν και 1-2 frame σε 1-2 benhes σιγα τα αυγα..

SLI TITAN εχεις, εχεις ελλειψη απο 1 frame στο Metro?:p