Lazy Dog Ιανουάριος 20, 2010 #701 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2010 Καλα ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει.Εγω με την σειρα 195 δεν ειχα καμια τυχη και ημουν με τους 191.07 και εβαλα αυτους τους 196.21 και ολα καλα,και εσυ λες χαλια!!!!!!!!στο ιδιο setup;Τι γινεται ρε παιδια με τα μηχανακια θα τρελαθουμε τελικα.Το μονο που παρατηρησα οτι δεν δουλευει το MSI Afterburner με τιποτα.αλλο παλι τουτο.Εχει κανεις το ιδιο προβλημα;Από τη στιγμη που τους έβαλα μου πέταγε BSOD("The video memory manager has encountered an unexpexted fatal error). Και το EVGA Precision σταμάτησε να δουλεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P3r1andro$ Ιανουάριος 20, 2010 #702 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2010 μεχρι στιγμης ολα καλα με τους 196 αλλα δεν δουλευει και σε μενα το evga precision με το συστημα της υπογραφης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 20, 2010 #703 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2010 μεχρι στιγμης ολα καλα με τους 196 αλλα δεν δουλευει και σε μενα το evga precision με το συστημα της υπογραφης.Γυρνώντας πάντως στους τελευταίους beta, έστρωσε ξανά και το precision... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 22, 2010 #704 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2010 EVGA Precision 1.9.1Φτιάχτηκε και το πρόβλημα στο κλοκάρισμα με τους 196.21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιανουάριος 24, 2010 #705 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2010 εχω μια gtx260 υπαρχει τροπος να κανω την καρτα να μην κανει throttiling ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιανουάριος 27, 2010 #706 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2010 196.34 betaNew in Version 196.34Fixed a bug with v196.21 that prohibited GPU overclocking. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιανουάριος 31, 2010 #707 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2010 Το bug αυτο εχει φτιαξει?Σε εμενα παντως τα ιδια!Την καρτα την κανω oc,αλλα μετα απο λιγο "κολαει" και πεφτουν τα fps στο 1/2.Με τους παλιους drivers δεν υπαρχει τετοιο προβλημα,κανω κανονικα oc,αλλα βγαζει η καρτα λιγοτερα fps με stock ρολογια.Μηπως φταιει κατι αλλο? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιανουάριος 31, 2010 #708 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2010 (edited) Απο τοτε που εβαλα τους 196.21 WHQL εχω προβληματα και μονο σε ενα παιχνιδι, το AION.Ξαφνικα και χωρις για καποιο λογο θα μου πεταξει artifacts και θα βγει μηνυμα πως οι drivers/καρτα σταματησαν, αν δεν κανω restart θα συνεχιζει να βγαζει artifacts και γενικα θα κολλαει το συμπαν. Αυτο θα το κανει σε τελειως ακυρη χρονικη στιγμη. Μπορει να μου το κανει σε μια ωρα gaming και να μη το κανει για 2-3 συνεχομενες μερες επι 10 ωρες τη μερα πχ.Δεν ειναι θερμοκρασιες γιατι δεν ξεπερνανε του 67 βαθμους, επισης ετρεξα Furmark για πανω απο μια ωρα (η καρτα, gtx280, χτυπησε 96 βαθμους!) και δεν εβγαλε κιχ, δεν εχω κανει O/C στην καρτα, ολα ειναι default.Οποτε, κατεληξα στο οτι φταινει οι drivers μιας και οι προηγουμενοι WHQL (195.62) δεν μου εβγαλαν το παραμικρο, οποτε και θα επιστρεψω σε αυτους. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 31, 2010 από z3et Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιανουάριος 31, 2010 #709 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2010 Ξαφνικα και χωρις για καποιο λογο θα μου πεταξει artifacts και θα βγει μηνυμα πως οι drivers/καρτα σταματησαν, αν δεν κανω restart θα συνεχιζει να βγαζει artifacts και γενικα θα κολλαει το συμπαν. Αυτο θα το κανει σε τελειως ακυρη χρονικη στιγμη. Μπορει να μου το κανει σε μια ωρα gaming και να μη το κανει για 2-3 συνεχομενες μερες επι 10 ωρες τη μερα πχ.Ακριβως το ιδιο μου εκανε στο dirt2!Εβαλα τους 196.34 beta και δεν το εκανε ξανα,αλλα μολις πειραξω τα ρολογια σταματαει η καρτα.Δεν εβαλα παλι τους παλιους γιατι παρατηρησα οτι ειχα περισσοτερα fps στα παιχνιδια,αλλα oc δεν μπορω να κανω!:X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Μάρτιος 2, 2010 #710 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 (edited) 196.75 WHQL http://www.nvidia.com/object/win7_winvista_64bit_196.75_whql.html Με αρκετές βελτιώσεις όπως ισχυρίζεται η Nvidia Μου αρέσει ειδικά η εφαρμογή του ambient occlussion στα games που αναφέρει Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 2, 2010 από kbilly13 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Μάρτιος 2, 2010 #711 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 Ως και 30% αύξηση επιδόσεων στο Crysis Warhead σε SLI setups???? Αυτά είναι!Merci kbilly13! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Μάρτιος 2, 2010 #712 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2010 (edited) Λίγα που είδα ως τώρα.. Το vantage (gpu tests) τρέχει νεράκι χωρίς κάτι σπαστικές στιγμιαίες παύσεις (σαν "λόξυγγας"), πράγμα που εμφανίστηκε απο τους 191.** και μετά, με αποτέλεσμα και τα βελτιωμένα scores Far cry 2: καλύτερη συμεριφορά... πιο ομαλό framerate Bioshock: βελτίωση frames με ενεργοποιημένο το ambient occlusion (που κόβει αρκετά αλλά αξίζει..) Κανένα πρόβλημα με overclocking (ΜSI afterburner 1.5.0) 2d/3d ρολόγια επίσης ΟΚ Kαι αυτά με το "αρχαίο" g92 ε?... Παρατήρησα και 2 νέα monitorings: memory controller load, και video engine load.. Περιττό να αναφέρω ότι uninstall-install σε χρόνο dt, χωρίς κανένα παρατράγουδο - δεν ασχολείσαι.. Α ρε nvidia.. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 2, 2010 από kbilly13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Μάρτιος 5, 2010 #713 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 We are aware that some customers have reported fan speed issues with the latest 196.75 WHQL drivers on NVIDIA.com. Until we can verify and root cause this issue, we recommend that customers stay with, or return to 196.21 WHQL drivers. Release 196.75 drivers have been temporarily removed from our Web site in the meantimehttp://www.incgamers.com/News/21293/http://forums.battle.net/thread.html?topicId=23425378481&sid=5000Οι drivers έχουν όντως κατέβει από το site της Nvidia.Εγω με το λίγο που τους δοκίμασα, μπορώ να πω ότι είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος.Απλά καλό είναι να έχουμε λίγο το νου μας στις θερμοκρασίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Μάρτιος 5, 2010 #714 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 WoW/W3/SC2 Beta Low FPS - NVIDIA 196.75 driversWe're getting reports where users are getting intermittent low FPS after installing these drivers. It seems that it is related to the fan control included in these drivers not working correctly and is causing the video card to overheat on 3D applications. This will affect Warcraft 3, World of Warcraft and StarCraft 2 Beta. Please uninstall the drivers and revert back to the older ones.πηγή: forums.battle.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Μάρτιος 5, 2010 #715 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 Εμενα παντως μια χαρα μου φαινονται οι 196.75.. Μαλλον επειδη εχω κ aftermarket cooler που δν το ελενχουν οι drivers..Αυτο να προσεχετε παιδια.. Ρυθμιστε το fan σας με rivatuner η κατι αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Μάρτιος 5, 2010 #716 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 Αυτό ακριβώςΚαι εγώ χρησιμοποιώ το afterburner και δεν έχω κάποιο θέμα με στροφές-θερμοκρασίεςίσως να ισχύει σε κάποια μοντέλα "reference" και χωρίς 3rd party softwareTο έχει παρατηρήσει κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάρτιος 5, 2010 #717 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 (edited) Με (Palit οχι reference) 275GTX κανενα προβλημα μεχρι στιγμηςβεβαια για τα WoW/W3/SC2 Beta δεν εχω γνωμη...αλλα οι θερμοκρασιες ειναι μια χαρα 30 - 45,60 αναλογα την εφαρμογη / idle - load , οπως ηταν Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 5, 2010 από Dem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Μάρτιος 5, 2010 #718 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 Μετά από αρκετές δοκιμές με 3d mark vantage, Fluidmark & Furmark, Unigine και Warcraft 3-Reign in Chaos δεν είχα κανένα πρόβλημα με θερμοκρασίες. Υ.Γ. Δεν χρησιμοποιώ 3rd party software για τα fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Μάρτιος 5, 2010 #719 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 με τους 196.75 ο δεικτης επιδοσεων των windows εγραφε οτι πρεπει να ανανεωθει .Εκανα επανεξεταση και πηγε στα γραφικα κ games απο 7.3 σε 7.2 .Ειναι η πρωτη φορα που αλλαξα drivers και χαμηλωσε και η βαθμολογια .Θα πειτε βγαζει οτι ναναι ,αλλα ισως και οχι...ξαναγυρισα στους 196.21 ,αφου ετσι κι αλλιως δεν ειδα πουθενα καμια βελτιωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάρτιος 5, 2010 #720 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2010 Nvidia-196.75-drivers-over-heatinghttp://www.tomshardware.com/news/Nvidia-196.75-drivers-over-heating,9802.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts