Jump to content

The nVidia ForceWare Driver Thread

jpavly

Recommended Posts

Just now, PANOSMAMBAX said:

Παντα έβλεπα και θα βλεπω τα frames που χανω στα textures ακου εκει δεν χανεις frames αυτο ειναι αδυνατον

Για να μαθαίνεις και 2 πράγματα, άσε αυτά που ξέρεις και μάθε πώς τα fps τα τρώνε τα Shaders/Shadows/AA και τα λοιπά φίλτρα! Όταν βρώ χρόνο θα σου στείλω screenshot να γουστάρεις! ;) 

Ετρεξα τωρα στα γρηγορα το bench του rise of the tomb raider, μια με high textures και μια με very high textures, ολα τα υπολοιπα μαξαρισμενα.

Το ιδιο σκορ πηρα χοντρικα.Για την ακριβεια πηρα σχεδον 1 frame παραπανω average με τα high textures.

Έγινε επεξεργασία από 9000+rpm
  • Like 1

14 minutes ago, 9000+rpm said:

Ετρεξα τωρα στα γρηγορα το bench του rise of the tomb raider, μια με high textures και μια με very high textures, ολα τα υπολοιπα μαξαρισμενα.

Το ιδιο σκορ πηρα χοντρικα.Για την ακριβεια πηρα σχεδον 1 frame παραπανω average με τα high textures.

Εγώ τα ξέρω! Στον @PANOSMAMBAX πέστα! :p 

Tα +-1-2 frames δεν τα θεωρώ διαφορά προσωπικά (τέτοιες διαφορές βρίσκονται στα όρια του στατιστικού λάθους).

Έγινε επεξεργασία από Dj_ALeX

πριν 2 λεπτά, το μέλος Dj_ALeX έγραψε:

Tα +-1-2 frames δεν τα θεωρώ διαφορά προσωπικά (βρίσκεται και στα όρια του στατιστικού λάθους).

Κανεις δεν τα θεωρει διαφορα, για αυτο εγραψα οτι ουσιαστικα εβγαλα τα ιδια καρε :p

Έγινε επεξεργασία από 9000+rpm

πριν 2 ώρες, το μέλος PANOSMAMBAX έγραψε:

Χοντρικα μεσω ορω και σε αλλα παιχνιδια ειναι περιπου 5 fps την καλυτερη

πριν 3 ώρες, το μέλος 9000+rpm έγραψε:

:hmm:

• Like 4

Γεια σου ρε nvidia με τους special driver σου :hehe: Λαμβανω το θεσπεσιο και πασιγνωστο error του nvwgf2umx.dll σε τελειως ακυρες στιγμες κατα το playtime του Rise Of The TR. 

Πιο πριν δεν ειχα κανενα τετοιο προβλημα. 

Για του λογου το αληθες: https://steamcommunity.com/app/391220/discussions/1/405691491114210916/

• 3 weeks later...
πριν 2 ώρες, το μέλος csaris έγραψε:

Καταφεραν επιτελους τα πιθηκια να διορθωσουν το flickering στα 144hz...

Μην ανησυχείς φίλε μου! Σε κάποια επόμενη έκδοση δεν αποκλείεται να το επαναφέρουν το flickering!!! :hehe:

• Like 1

Στο μεταξυ , ξαναβαλα το gfe. Απο περιεργεια, γιατι ειναι διαφορετικο σε εμενα και διαφορετικο στο pc της κοπελας μου; Δλδ εμενα εχει το παλιο interface και στης κοπελας μου το καινουριο; Τι φαση; Στο μεταξυ , εδω και καιρο , υπαρχει υποστηριξη για led visualizer απο το gfe, σε εμενα δε δουλευε για καποιο λογο , αλλα τωρα δουλευει. Πωτς γκενεν ατο; 

Επισης, csaris , μηπως πρεπει να κανεις reinstall καθε φορα για να στρωνει το προβλημα; :p 

πριν 9 λεπτά, το μέλος giorgos2187 έγραψε:

Στο καινουριο interface που βρισκεται αυτο το led visualizer πλακα πλακα; Το εψαξα λιγο οταν περασα το gfe 3 αλλα δεν το εβρισκα! Μετα το ξεχασα βεβαια..

To εψαξα και εγω στης κοπελιας το πισι και δε το βρισκω πουθενα. Το εξαφανισαν; Εγω παλι απορω γιατι μου βγαζει την παλιοτερη εκδοση gfe ενω το περασα ξανα με τους νεους drivers (το ειχα σβησει προηγουμενως)

• Like 1

@giorgos2187 @tommybertsen

Για όσους αναρωτιούνται για το LED VISUALIZER στο GFE3... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Όποιος θέλει να ρυθμίζει το led της κάρτας/καρτών του πολύ απλά ή χρησιμοποιεί το GFE 2.11.4 ή κάνει copy-paste τον φάκελο του visualizer απο τα program files/Nvidia corporation σε ένα άλλο σημείο του δίσκου και τρέχει το .exe απο κεί (μπακαλίστικο αλλά λειτουργεί). Όσο για το GF3 καλό χρυσό αλλά το υποχρεωτικό login που θέλει δεν με βρίσκει σύμφωνο. Επίσης ακόμη δεν είναι 100% ολοκληρωμένο σαν πακέτο software. Ελπίζω στον επόμενο Forceware να έρθει πακέτο με τους drivers! Πρός το παρόν παραμένω με το GFE 2.11.4. Κατά τα άλλα ο οδηγός λειτουργεί μια χαρά.

TIP: Εάν θέλει κάποιος να κρατήσει το GFE 2.11.4 που έρχεται μαζί με τον τελευταίο driver 372.90 και ΔΕΝ θέλει να του βγάλει ΠΟΤΕ popup για αναβάθμιση στο GFE3 και θέλει να κρατήσει το παλαιό και να του λειτουργεί κανονικά να ΜΗΝ κάνει ΠΟΤΕ Login με το account του στο GFE 2.11.4. Σε διαφορετική περίπτωση θα την "πατήσει"! (μετά σειρά θα έχει DDU + ξανά install τους 372,90)!

Έγινε επεξεργασία από Dj_ALeX
  • Like 3