ppkstat Μάϊος 21, 2015 #1601 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 Clean install απλώς σβήνει το προφιλ των ρυθμίσεων. Σαν reset. Το πραγματικό clean γίνεται με third-party πρόγραμμα το DDU. Το οποίο κανονικά δεν θα έπρεπε να χρειάζεται (ναι, είμαι αρκετά θυμωμένος με την εταιρία αυτή την στιγμή). DDU και 352.86 δεν δοκίμασα. Το έβαλα μετά για να βάλω τους παλιούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Μάϊος 21, 2015 #1602 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 Κανένα θέμα με τους καινούργιους, ως συνήθως. Βασικά τα τελευταία χρόνια που ξαναγύρισα στις nvidia (670->770->970) πάντα βάζω τον καινούργιο driver, beta ή whql, πάντα με clean install και ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.2 click παραπάνω είναι το clean install, δεν υπάρχει λόγος να τους περνάτε απο πάνω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 21, 2015 #1603 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2015 Τους περασα απο πανω. Νομιζω οτι στον driver οφειλονται 2-3 crashes που ειχα στο witcher 3 , το ενα απο αυτα με αναγκασε να κανω hard restart το συστημα. Δε ξερω αν φταιει που τους περασα απο πανω, αλλα θα δοκιμασω το clean install for once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Μάϊος 26, 2015 #1604 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2015 Το Clean install είναι must.., συμφωνώ απόλυτα με τον @virus777. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 26, 2015 #1605 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2015 Το Clean install διορθωσε τα κρασαρισματα και σε εμενα! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιούνιος 4, 2015 #1606 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2015 Εμενα παιδια παλι μου κρασαρουν και με clean install με dduΔεν ξερω τι αλλο φταιει Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 4, 2015 #1607 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2015 (edited) Ε είναι χάλια οι drivers της AMD. Οι τελευταίοι είναι οι 353.06 έτσι; Και αυτοί έχουν πρόβλημα; Αν κάνεις uninstall τους παλιούς μέσα από safe mode και μετά μέσα από κανονικά windows περάσεις τους καινούριους; Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 4, 2015 από yanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Ιούνιος 4, 2015 #1608 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2015 Εμενα παιδια παλι μου κρασαρουν και με clean install με dduΔεν ξερω τι αλλο φταιειΠοτε και που σου κρασαρουν; Ετσι στα καλα καθουμενα οταν σερφαρεις πχ; Η πανω σε παιχνιδι;Εχεις κανει καποιο oc στην 780ti σου; Η 7990 τι ρολο βαραρει στην υπογραφη σου; Εχεις ταυτοχρονα και amd drivers στο συστημα σου; Εχεις geforcre experience εγκατεστημενο στο συστημα, και αν ναι ποια εκδοση του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 4, 2015 #1609 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2015 Εμενα παιδια παλι μου κρασαρουν και με clean install με dduΔεν ξερω τι αλλο φταιει και σε μένα κρασάρουν στο άσχετο, και οι τελευταίοι και οι προηγούμενοι. Και στην επιφάνεια μπορεί να το κάνει απλά βλέποντας video και σε game. Υποψιάζομε οτι πρέπει να φταίει το msi afterburner.Δεν έχω ξαναδεί να είναι τόσο ασταθής nvidia driver.. Και χωρίς o/c το κάνει, μόνο το afterburner δεν δοκίμασα να ξηλώσω τελείως, το έχω πάντα και τρέχει. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 4, 2015 #1610 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2015 Οι νέοι δε μου έβγαλαν θέμα και έδωσαν ένα μικρό boost στο witcher 3 . Η AMD βλέπω ότι ξεχνάει να βγάλει κανονικό driver, αλλά σε πρόσφατο pc που πήρε ένας φίλος με μια 280 3gb παίζει πολύ ικανοποιητικά οτιδήποτε θέλει να παίξει (δεν έχει και απαιτήσεις και αυτό βοηθάει πολύ). Τώρα αν είναι τοσο χάλια δε το ξέρω.Ντάξει και δύο τρεις φορές έχει βγάλει χάλια και η nvidia οπότε πάτσι [emoji14] Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 4, 2015 #1611 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2015 Στο δικό μου σύστημα με την 7850 και την GT620 έχω διαπιστώσει ότι οι Nvidia drivers αρέσκονται στο να κάνουν κόλπα με τους οδηγούς της AMD, οπότε θα πρότεινα μια επανεγκατάσταση των Catalyst μετά από εγκατάσταση των Nvidia οδηγών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιούνιος 4, 2015 #1612 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2015 Λοιπον υστερα απο ψαξιμο σε ξενα φορουμ βρηκα τα εξης..οτι το κανουν σε κατασταση σερφαρισματος η βλεποντας βιντεο στον Chrome (οπως εμενα) εκει λενε καποιοι απενεργοποιεις την επτιταχυνση υλικου του chrome.Καποιοι αλλοι λενε οτι κανεις clean install και δεν περνας τα περι 3d vision της καρτας και τους οδηγους ηχου της nvidia.Προς το παρων εκλεισα απο τον chrome την επιταχυνση υλικου και βλεπουμε μεχρι στιγμης δεν εχει κανει κατι.και σε μένα κρασάρουν στο άσχετο, και οι τελευταίοι και οι προηγούμενοι. Και στην επιφάνεια μπορεί να το κάνει απλά βλέποντας video και σε game. Υποψιάζομε οτι πρέπει να φταίει το msi afterburner.Δεν έχω ξαναδεί να είναι τόσο ασταθής nvidia driver.. Και χωρίς o/c το κάνει, μόνο το afterburner δεν δοκίμασα να ξηλώσω τελείως, το έχω πάντα και τρέχει.Kαποιος το παλεψε αυτο με το ΑΒ αλλα δεν ειναι απο κει.Εμενα μου το κανε και με oc και χωρις...Βεβαια το περιεργο ειναι οτι firestrike οσα και να τρεξα δεν κανει κιχ ..αρα δεν ειναι θεμα οc kαι μη...απλα ειναι οι κωλοοδηγοι της nvidia Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούνιος 4, 2015 #1613 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2015 353.06 here και όλα μια χαρά. Uninstall previous driver, reboot, install new driver ( tick clean install ). Όποιος παίζει με DDU, driver cleaner νύχτα περπατεί και σκατά πατεί. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristaras12 Ιούνιος 4, 2015 #1614 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2015 όποιος πιστεύει ότι οι drivers είναι οκ,ας παίξει BF4 pearl market και τα ξαναλέμε. εδώ και λίγο καιρό που απέκτησα την 760 μόνο θέματα σε παιχνίδια έχω. με τον 347.25 είναι όλα ρόδινα και κομπλέ. Απο κει και πέρα οτιδήποτε άλλο βάλω έχω προβλήματα. Στο BF4 έχω lag και στιγμιαία freezes της οθόνης,ιδιαίτερα στην pearl market ΔΕΝ βγάζω γύρο.Κρασάρει ο driver. με τον 347.25 όλα οκ παίζει με τις ώρες. ACU,στα helix missions με τον 347.25 όλα μια χαρά. Με τους παραπάνω πχ 350.12 τα κτήρια artifactάρουν μέχρι αηδίας και δεν μπορείς να παίξεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thefou Ιούνιος 6, 2015 #1615 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2015 http://www.guru3d.com/files-details/geforce-353-12-driver-download.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
hondo1 Ιούνιος 12, 2015 #1616 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2015 (edited) Ένα μικρό tip/help να μου κάποιος τελευταίους stable/overall οκ drivers για Nvidia;Πήγα σε passive gtx 750 της asus μετά από 15ετία Με ένα μικρό search έπεσα στους 335.23 και 347.25 αλλά θα εκτιμούσα αν μου δίνατε τα φώτα σας edit: 347.52 και ολα οκ ελπίζω να την παλέψει! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 13, 2015 από hondo1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn Ιούνιος 16, 2015 #1617 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2015 αμπρα καταμπρα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 16, 2015 #1618 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2015 (edited) Ένα μικρό tip/help να μου κάποιος τελευταίους stable/overall οκ drivers για Nvidia; Πήγα σε passive gtx 750 της asus μετά από 15ετία Με ένα μικρό search έπεσα στους 335.23 και 347.25 αλλά θα εκτιμούσα αν μου δίνατε τα φώτα σας edit: 347.52 και ολα οκ ελπίζω να την παλέψει! O τελευταιος διορθωσε τα οποια μικροπροβληματα. Δεν αντιμετωπιζω θεματα. I guess ειναι και θεμα πως θα "σου κατσει" ;; Αλλα ο τελευταιος σιγουρα 100% stable πρεπει να ηταν ο 347.52. αμπρα καταμπρα !! Μαγικά για ποιον;; Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 16, 2015 από tommybertsen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn Ιούνιος 16, 2015 #1619 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2015 άσε έχω κατεβάσει driver έχω κάνει τα πάντα στο δεύτερο pc μπας και πάρειμπροστά το παλιό κουτί αλααα τίποτα έτσι είπα μόνο, αν πω την μαγική λέξει θα γίνει κάτι !!και μόλις είπα τα λόγια εξαφανίστηκε από μπροστά μου και βρίσκεται τώρα στην αποθήκη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούνιος 16, 2015 #1620 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2015 άσε έχω κατεβάσει driver έχω κάνει τα πάντα στο δεύτερο pc μπας και πάρει μπροστά το παλιό κουτί αλααα τίποτα έτσι είπα μόνο, αν πω την μαγική λέξει θα γίνει κάτι !!και μόλις είπα τα λόγια εξαφανίστηκε από μπροστά μου και βρίσκεται τώρα στην αποθήκη σε νίκησε δηλαδή.. http://www.guru3d.com/files-details/geforce-353-12-driver-download.html στο official site δεν θα βάλουν hotfix; Ακόμα δεν βλέπω να έχει βγει τίποτα. Δεν ξέρουν οτι υπάρχει θέμα...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts