Borg Μάϊος 26, 2010 #781 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2010 Επιβεβαιώνουν οι δικοί μας 400άρηδες ;θα δοκιμάσω αύριο μερικά να δούμε , στα πρόχειρα που έτρεξα είδα αρκετή διαφορά σε μερικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 7, 2010 #782 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Με οσους εχουμε συνδεσει ταυτοχρονα μια HDTV μεσω dvi - hdmi για casual gaming στο σαλονι ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΕΟ ??????? :rant::rant: Πηγα να παιξω batman την παρασκευη και μου βγηκε η παναγια με τους 257.15, καταρχην τα χρωματα οτι και αν δοκιμασα ηταν ξεπλυμενα, το πρασινο της nvidia πχ εμοιαζε με κιτρινο και η κλιμακα του γκρι ειχε μεσα αποχρωσεις του ροζ :S επισης η επιλογη "audio disabled" που οταν την ενεργοποιεις τοτε η tv μπορει να δεχθει ηχο απο την αναλογικη εισοδο ( 3.5mm stereo jack ) και να τον παιξει ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ !!!! καθομουνα και επαιζα batman με ακουστικα :S ( με τα οποια εχω κανει πατεντα και ευτηχως δεν χρειαζεται να οδηγηθουνε απτην μουγγη-οταν-συνδεεται-με-την-failvidia τηλεοραση :rant::rant::rant: )Γαμωτο πως τα καταφερανε ετσι ? με τους παλαιοτερους drivers και την gtx260 η tv επαιζε απροβληματιστα flatout 2 και batman, τωρα πρεπει να κανω τον Macgyver και να πειραξω το edid -> http://currysauce.org/2010/03/20/how-to-disable-sound-output-over-hdmi-for-nvidia-graphics-cards/ και πες οτι εφτιαξα τον ηχο, με τα χρωματα τι κανω ? :S :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpartanGR Ιούνιος 7, 2010 #783 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Με οσους εχουμε συνδεσει ταυτοχρονα μια HDTV μεσω dvi - hdmi για casual gaming στο σαλονι ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΕΟ ??????? :rant::rant: Πηγα να παιξω batman την παρασκευη και μου βγηκε η παναγια με τους 257.15, καταρχην τα χρωματα οτι και αν δοκιμασα ηταν ξεπλυμενα, το πρασινο της nvidia πχ εμοιαζε με κιτρινο και η κλιμακα του γκρι ειχε μεσα αποχρωσεις του ροζ :S επισης η επιλογη "audio disabled" που οταν την ενεργοποιεις τοτε η tv μπορει να δεχθει ηχο απο την αναλογικη εισοδο ( 3.5mm stereo jack ) και να τον παιξει ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ !!!! καθομουνα και επαιζα batman με ακουστικα :S ( με τα οποια εχω κανει πατεντα και ευτηχως δεν χρειαζεται να οδηγηθουνε απτην μουγγη-οταν-συνδεεται-με-την-failvidia τηλεοραση :rant::rant::rant: )Γαμωτο πως τα καταφερανε ετσι ? με τους παλαιοτερους drivers και την gtx260 η tv επαιζε απροβληματιστα flatout 2 και batman, τωρα πρεπει να κανω τον Macgyver και να πειραξω το edid -> http://currysauce.org/2010/03/20/how-to-disable-sound-output-over-hdmi-for-nvidia-graphics-cards/ και πες οτι εφτιαξα τον ηχο, με τα χρωματα τι κανω ? :S :SΦιλε με τους ιδιους drivers εγω δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με την τηλεοραση μου. Επαιξαν με τη μια. Τελεια χρωματα, 7.1 ηχος μεσω ενος Onkyo, και γενικα ολα μια χαρα. Με τον προυγουμενο ειχες προβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 7, 2010 #784 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 Ναι εγω λεω πως την εχω συνδεσει με καλωδιο dvi-hdmi και για ηχο εχω περασει ενα καλωδιο 3.5mm stereo minijack απτην αναλογικη εξοδο της x-fi στην αναλογικη εισοδο της tv, το προβλημα ειναι οτι οι ξεροκεφαλοι forceware στελνουν ενα "μουγκο" σημα ηχου μεσω του καλωδιου dvi-hdmi, η tv νομιζει οτι παιρνει ηχο μαζι με εικονα απο την εισοδο hdmi και βαζει τις υπολοιπες εισοδους τις στο mute :SΧρωματα τι εχεις βαλει ? RGB η YcPbCr44 ? auto - video - desktop ? λαμβανεις rgb full ( 0-255 ) ή rgb limited (16-235) απ'την καρτα ? σημειωτεον οτι στα XP μπορουσα να εχω μονο rgb full με αποτελεσμα το μαυρο να δειχνει γκριζο και χωρις λεπτομερεια,στο batman εκανε μπαμ γιατι εκει που εβαζα το In-game gamma στα 2/5 για να φαινεται το συμβολο της νυχτεριδας στο τεστ, οταν το επαιζα το ιδιο παιχνιδι στα XP επρεπε να ανεβει το gamma στα 4/5 για να ειναι ορατο εστω και αχνα το συμβολο :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpartanGR Ιούνιος 7, 2010 #785 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2010 RGB εχω βαλει, και μου τα δειχνει Full χωρις να χανω σκιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούνιος 15, 2010 #786 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 Nvidia GeForce 257.21 WHQL - Adds support for OpenGL 4.0 for GeForce GTX 400 Series GPUs. - Adds support for CUDA Toolkit 3.1 which includes significant performance increases for double precision math operations.- Adds support for new extreme Antialiasing modes for 3-way SLI PCs, including up to SLI48x AA for GeForce 200 series GPUs and up to SLI96x AA for GeForce GTX 400 series GPUs. - Adds support for a new ‘Quality’ mode for NVIDIA’s Ambient Occlusion control panel feature. - Adds a new Nvidia Control Panel setup page for SLI and PhysX for ultimate control over multi-gpu configurations. - Adds a new Nvidia Control Panel feature for ultimate control over CUDA GPUs, allowing the user to effectively choose which GPU will power each CUDA application. - Adds support for Blu-ray 3D with NVIDIA 3D Vision technology. - Increases performance for GeForce GTX 400 Series GPUs in several PC games.Up to 14% in Aliens vs. Predator (1920x1200 noAA/AF – Tessellation on)Up to 4% in Batman: Arkham Asylum (1920x1200 4xAA/16xAF PhysX=High)Up to 5% in BattleForge (1920x1200 4xAA/16xAF – Very High settings)Up to 5% in Call of Duty: Modern Warfare 2 (1920x1200 4xAA/16xAF)Up to 4% in Crysis: Warhead (1920x1200 4xAA/16xAF – Enthusiast setting)Up to 24% in Enemy Territory: Quake Wars (1920x1200 no AA/AF)Up to 9% in Far Cry 2 (2560x1600 8xAA/16xAF)Up to 25% in Just Cause 2 (2560x1600 no AA/AF - Concrete Jungle)Up to 7% in Metro 2033 (1920x1200 no AA/16xAF – Tessellation on)Up to 40% in Metro 2033 with SLI ((1920x1200 4xAA/16xAF – Tessellation on)Up to 8% in S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (1920x1200 no AA/AF – Day)Up to 110% in Stone Giant with SLI (2650x1600 – Tessellation on, DoF on)Up to 6% in The Chronicles of Riddick: Dark Athena (2560x1600 no AA/AF)Up to 9% in Unigine: Tropics (2560x1600 no AA/AF – OpenGL)Up to 5% in 3DMark Vantage (Performance and Extreme Presets)Up to 19% with Transparency AA (1920x1200 4xTrSS – measured in Crysis) - Numerous bug fixes. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούνιος 23, 2010 #787 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2010 Microsoft's upcoming Internet Explorer 9 is embracing the power of GPUs, and today Microsoft released the third IE platform preview. Check it out, here: http://ie.microsoft.com/testdrive/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 29, 2010 #788 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2010 3d vision surround where are you ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούνιος 29, 2010 #789 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2010 (edited) 3d vision surround where are you ? 258.69 BETAGames Support ListRelease Notes (v258.69) Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 29, 2010 από Borg Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 29, 2010 #790 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2010 (edited) 258.69 BETAGames Support ListRelease Notes (v258.69)SLI enable or NO ?Stuttering ?Αυτη η λιστα δεν λεει τιποτα!Οποιος θελει φερνει 2χ470 σπιτι μου να δουμε τι παιζει !!! killbill σε περιμενω! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 29, 2010 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούνιος 29, 2010 #791 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2010 (edited) SLI enable or NO ?Stuttering ? Αυτη η λιστα δεν λεει τιποτα! Μόνο sli με 4χχ ή single 295 (2gpu vga) http://www.nvidia.com/object/3dv-system-requirements-surround-technology.html τώρα Stuttering θα δείξει Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 29, 2010 από FrOsT Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 29, 2010 #792 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2010 Μόνο sli με 4χχ ή single 295 (2gpu vga)http://www.nvidia.com/object/3dv-system-requirements-surround-technology.html τώρα Stuttering θα δείξει πρεπει να το δω απο κοντα! γιατι ο καθενας λεει τα κουφα του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk Ιούνιος 29, 2010 #793 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2010 Να και ένα review με benchmarks surround και 3d surroundhttp://www.tomshardware.com/reviews/3d-vision-surround-stereoscopic-gaming,2672.htmlλέει μέσα ότι υποστηρίζεται 3-way sli σε κάρτες της σειράς gtx4χχ ενώ υποστηρίζεται το quad sli με gtx295έχει και συγκριτικά μεταξύ crossfire 5870 2gb και gtx 480 sli... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 29, 2010 #794 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2010 (edited) Να και ένα review με benchmarks surround και 3d surroundhttp://www.tomshardware.com/reviews/3d-vision-surround-stereoscopic-gaming,2672.htmlλέει μέσα ότι υποστηρίζεται 3-way sli σε κάρτες της σειράς gtx4χχ ενώ υποστηρίζεται το quad sli με gtx295έχει και συγκριτικά μεταξύ crossfire 5870 2gb και gtx 480 sli...Ηρθε απο εδω ο spartan, ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Μακρια! μετα απο κανενα 3μηνο τα ξαναλεμε...Stuttering με μπουλντουζες!Παιδες πρεπει να το δειτε απο κοντα ηταν μοναδικο το χαλι.Εχει δρομο να καλυψει αρκετο για να πιασει την ΑΤΙ στο cf+ef γιατι χωρις stuttering δεν θα παιξει ΠΟΤΕ!Μονο το far cry 2 επαιζε καλα, με stutering αλλα καλα ( σε σημεια που τα frames περναγαν τα 120 κοιταζωντας ουρανο και κανενα θαμνο χωρις vsync αλλα το flickering εκανε παρτι! )....Αγιο ειχα που δεν πηρα 2χ470 που ψιλοσκεφτομουνα για EYEFINITY!!! Αυτα ειναι...θα αυτοκτονουσα με αυτον το driver! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 29, 2010 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk Ιούνιος 29, 2010 #795 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2010 τόσο χάλια εεε.... τι κάρτες έφερε ο spartan μαζί του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 29, 2010 #796 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2010 (edited) τόσο χάλια εεε.... τι κάρτες έφερε ο spartan μαζί του;πηγα και τον πηρα, ξαδερφακι ειναι! Ολο το pc γιατι τις εχουμε βαλει στο νερο...Τσαμπα ο κοπος! Βεβαια οχι γιατι μαθαμε τι παιζει!Το καλυτερο eyefinity το κανει η 5870 2gb ΤΕΛΟΣ! ΜΗΔΕΝ STUTTERING και στο 95% των games εχει 60αρι με full graphics ... Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 29, 2010 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpartanGR Ιούνιος 29, 2010 #797 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2010 (edited) Παιδια εγω δεν ΤΟΛΜΩ να διαφωνησω με τον SEB. Τρεμω και μονο με την ιδεα :suicide2:Και τωρα περα απο την πλακα...Το FarCry 2 το οποιο συμφωνα και με τα λεγομενα του SEB πηγαινε πολυ καλυτερα απο το αντιστοιχο setup CF+EF (συ ειπας seb). Αλλα δυστηχως ηταν το μονο που μας εδωσε πολυ καλα δειγματα. Δυστηχως δεν μπορεσαμε να δοκιμασουμε μια μονο καρτα λογω του συστηματος που ηταν σε νερο. Αν υπαρχει τροπος να απενεργοποιεις τις 2 και να παιζεις με τη μια μεσω software δεν τον ξερουμε. Οποτε δεν μπορεσαμε να συγκρινουμε 2 μονες καρτες ΑΤΙ/NVIDIA.Οποτε το συμπερασμα που βγαζω εγω ειναι οτι για αυτους ψαχνουν την απολυτη εμπειρια gaming με 2 η τρεις καρτες γραφικων για surround η eyefinity απλα ξεχαστε το προς το παρον. Χρειαζεται υπομονη καθως ειναι και ο πρωτος beta driver της nvidia.O seb παιζει eyfinity με μια καρτα και ειναι ευχαριστημενος. Εγω οχι καθως εχω συνηθισει να βαζω τα παντα max.ΕΙναι καθαρα θεμα προτιμισης του καθενα απο εμας.Δυστηχως βλεπω στις επομενες καρτες να δουμε παλι κατι δραστικο. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 29, 2010 από SpartanGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 30, 2010 #798 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2010 (edited) Παιδια εγω δεν ΤΟΛΜΩ να διαφωνησω με τον SEB. Τρεμω και μονο με την ιδεα :suicide2:Και τωρα περα απο την πλακα...Το FarCry 2 το οποιο συμφωνα και με τα λεγομενα του SEB πηγαινε πολυ καλυτερα απο το αντιστοιχο setup CF+EF (συ ειπας seb). Αλλα δυστηχως ηταν το μονο που μας εδωσε πολυ καλα δειγματα. Δυστηχως δεν μπορεσαμε να δοκιμασουμε μια μονο καρτα λογω του συστηματος που ηταν σε νερο. Αν υπαρχει τροπος να απενεργοποιεις τις 2 και να παιζεις με τη μια μεσω software δεν τον ξερουμε. Οποτε δεν μπορεσαμε να συγκρινουμε 2 μονες καρτες ΑΤΙ/NVIDIA.Οποτε το συμπερασμα που βγαζω εγω ειναι οτι για αυτους ψαχνουν την απολυτη εμπειρια gaming με 2 η τρεις καρτες γραφικων για surround η eyefinity απλα ξεχαστε το προς το παρον. Χρειαζεται υπομονη καθως ειναι και ο πρωτος beta driver της nvidia.O seb παιζει eyfinity με μια καρτα και ειναι ευχαριστημενος. Εγω οχι καθως εχω συνηθισει να βαζω τα παντα max.ΕΙναι καθαρα θεμα προτιμισης του καθενα απο εμας.Δυστηχως βλεπω στις επομενες καρτες να δουμε παλι κατι δραστικο.Nαι στην αρχη το ειπα αλλα ειχε ελεηνο περα απο stuttering και στηγμιαια κοψιματα. Spartan ειναι καθαρα θεμα fps, οταν εισαι πανω απο 120 ναι, παιζει στρωτα σε ενα βαθμο, χωρις vsync γιατι με vsync τα ιδια οπως και η ΑΤΙ...Hταν πολυ unstable δεν το ειδες ? Γυρναγες δεξια το κεφαλι του χαρακτηρα και εκει που ειχε 80 fps πηγαινε σαν με 30 fps....Δεν υπαρχει σωτηρια ΑΜΕΣΑ ! Θα το ξαναπω η μια καρτα 5870 παιζει πολυ καλυτερα απο οποιοδηποτε setup 3χ480 ή 3x5870. \Για πες στα παιδια πως σου φανηκε σε μενα το Batman arkham assylum, prince of persia, nfs shift, mass effect 2, resident 5 ? Maxe out graphics....Επιφωνηματα θαυμασμου ακουσα! Βεβαια υπαρχει ενα 5% στα games που δεν παιζει σε max (crysis, stalker, metro), αλλα προτιμω λιγο κατω τα details παρα stuttering.To θεμα ειναι Nvidia χωρις stuttering δεν θα δεις σε eyefinity ΠΟΤΕ ! Οπως σου ειπα ξεχνα το eyefinity στην Nvidia, και ασχολεισου αποκλειστικα με το θεμα 3d σε ενα monitorBεβαια οσο ζεις ελπιζεις, εριξα και μια θετικη νοτα για το τελος.... Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 30, 2010 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpartanGR Ιούνιος 30, 2010 #799 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2010 Κατσε τωρα που θυμαμαι το batman...λοιπον αααααααααααα να ενα επιφωνημα θαυμασμου ετσι δεν εκανα? Εχεις δικιο παραιτουμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elk Ιούνιος 30, 2010 #800 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2010 (edited) βασικά με μία κάρτα δεν παίζει το nvidia surround θέλει sli. Μόνο η Ατι σου δίνει αυτήν την δυνατότητα. Αυτό που μπορεί να είχε κάποιο διαφορετικό αποτέλεσμα είναι να μπορούσες να βγάλεις την 3η κάρτα, αλλά σε καταλαβαίνω που να λύνεις την υδρόψυξη είναι μπελάς, πάλι καλά που κουβάλησες και όλο το pc και έχουμε μία ιδέα για το τι παίζει... Λοιπόν το θέμα είναι επειδή έχω ήδη σχεδόν έτοιμο το hardware και είναι πολύ αργά τώρα να κάνω πίσω, μόλις γυρίσω απο διακοπές (χθές πριν φύγω διάβασα τα ποστ σας και κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα) θα το δοκιμάσω με τα 3 2233rz 3d της samsung και τις 2 gtx480 sli σε νερό. θα έχω και μικρότερη ανάλυση 1680χ1050 σε κάθε οθόνη σύνολο 5040χ1050 ίσως να παίζει και αυτό κάποιο ρόλο, να σημειωθέι ότι portrait δεν πάιζει με 3d αλλά μόνο με απλό surround... Ίσως να με προλάβουν και οι επίσημοι driver, αφού οι τωρινοί είναι beta ακόμη... Πάντως θα έχουμε μία πλήρη εικόνα και του surround και του 3d vision surround... πρέπει να κάνω υπομονή σε 15 μερούλες θα δείξει.... αλλιώς ps από ότι είδα στα 2 reviews που διάβασα μέχρι στιγμής χρησιμοποιούσαν απλό sli και όχι 3-way sli σαν του spartan οπότε όπως είπε και ο seb όσο ζω ελπίζω... Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 30, 2010 από elk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts