Jump to content

Προβλημα Οθονης?

ArkAdiuS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για σε ολους καταρχην.Ειμαι καινουριος εδω και εχω ενα προβλιματακι.Επιδη δεν βρικα καποιο πιο καταληλο thread κανω post εδω μιας και το προβλιμα εχει να κανει με τιν οθονι(ισως και τιν καρτα γραφικων αλλα αυτο θα μου το πειτε εσεις)

Λοιπον σημερα το πρωι που ανοιχα το pc και αφου το ειχα ανοιχτο για καμποσι ωρα εμφανιζει καποιο προβλημα η οθονη.Εμφανιζονται σε διαφορα σημεια μπλε σημαδια και ειτε μενουν και χαναεμφανιζονται ειτε εμφανιζονται σε αλλα σημεια.

Eδω ενα ss να δειτε καλυτερα τι ενοω:

http://usera.imagecave.com/fingolfin/.JPG

Παρακαλω αν χερει κανεις ας βοηθισει γιατι μπορω να πω οτι δεν χερω ακριβως τι μπορει να φταιει και πος να το διορθωσω.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Σε παρακαλώ διόρθωσε την καταχώρηση σου στα Ελληνικά. Στο thelab η γλώσσα που χρησιμοποιούμε είναι τα ελληνικα.

Ευχαριστώ

Καλώς ήρθες κι από μένα. Για πες και λίγα πράγματα για τη σύνθεση του Η/Υ σου για να σε βοηθήσουμε...

το screenshot είναι απο τον υπολογιστή ή απο φωτογραφική?

αν είναι το πρώτο τότε αποκλείεις hardware πρόβλημα της οθόνης ;)

επειδή πιστεύω ότι είναι το δεύτερο κοίταξε για το καλώδιο της οθόνης αν είναι στη θέση του και αν η κάρτα γραφικών πατάει καλά (δε νομίζω να παίζει ρόλο)

Έλεγξε αυτα που είπε ο Teodor αν πάταει καλά η κάρτα γραφικών πάνω στην μητρική και το καλώδιο.

Αν έχεις δεύτερη κάρτα γραφικών (παλιότερη ή από κάνα φίλο) άλλαξε την να δούμε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.