Jump to content

Αναβάθμιση απο 1GB σε 2GB

blkik

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να κάνω αναβάθμιση απο 1 Gb σε 2 και είμαι στο εξής δίλημμα ως προς το τι με συμφέρει καλύτερα ώστε και να αποδίδει καλύτερα το pc και να είναι οικονομικότερη η λύση

Το σύστημα μου φαίνεται στην υπογραφή.Η μητρική έχει 4 slots για ddr και οι μνήμες είναι απλές. Σκέφτηκα τρεις επιλογές.

1. Αλλάζω τα 4x256 ΜΒ με 4x512ΜΒ κόστος 220 περίπου και μου περισσεύουν 4x 256

2 Αλλάζω σε 2x1 GB Κόστος 180 περίπου και έχω 2 slots άδεια και 4x 256 MB στο ράφι

3. Είναι η επιλογή 2 με την διαφορά ότι θα χρησιμοποιήσω τα 2x 256MB και θα έχω σύνολο 2.5Gb αλλά με επιφύλαξη για την απόδοση/συμβατότητα. Περισσεύουν 2x 256MB

Ακούω γνώμες.

για μενα 2x1,και αν υποστηριζει η μητρικη σου dual C,εσαι μια χαρα

Ναι υποστηρίζει dual channel. Πιο πολύ για προς το 2 είμαι

αλλά θέλω γνώμες για το 3

Αρχική απάντηση από dark22

Καλύτερα να πας σε dual channel...

Σε dual channel είναι ούτως η άλλως και η τρεις επιλογές

Θέλω όμως γνώμες για το 3 δηλαδή 2x1 GB dual και στα άλλα δύο slots 2x256 πάλι dual

Οκ ειναι και το 3ο αρκει ομως να μην σου ριξουν την ταχυτητα οι παλιες. Αν ειναι δηλαδη ddr333 και οι νεες ddr400 δεν αξιζει. Οπως και στα timings μπορει να σε ριξουν.

Εγώ πάλι θα πρότεινα τη 2η λύση και θα πωλούσα/εκμεταλλευομούν αλλιώς τις 4x256. Αφού έπαιζες μέχρι τώρα με 1GB θα δεις τεράστια διαφορά με τα 2GB σε βαθμό που 512ΜΒ ακόμα να μην κάνουν τη διαφορά. Βέβαι αυτή είναι η δικιά μου γνώμη...

Αρχική απάντηση από slaught

Παρε 2 dim του ενος γιγα εκαστο και πουλας τα αλλα 4.

Ακριβώς αυτό...;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.