InMyMemory Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2007 Εχω παραγγειλει κατι απο το συγκεκριμενο site και εχει αργησει αρκετες ημερες. Γνωριζει καποιος με ποιο courier συνεργαζεται εδω στην Ελλαδα για να επικοινωνησω μαζι τους?Edit: Πηρα κανονικα το reply τους οτι το προιον προωθηθηκε στο courier τους και μπηκα στο Royal Mail, εδωσα τον αριθμο που ζηταει και ειδα οτι το προιον εχει προωθηθει για Ελλαδα. Απο εκει και περα ομως δεν εχω στοιχεια για το ποιος θα το φερει κτλ κτλ...
Athens2004 Ιανουάριος 12, 2007 #2 Ιανουάριος 12, 2007 Το προϊον που παράγγειλες εγραφε ετοιμοπαράδοτο , η σε ΧΧ μέρες
def Ιανουάριος 12, 2007 #3 Ιανουάριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από InMyMemory Εχω παραγγειλει κατι απο το συγκεκριμενο site και εχει αργησει αρκετες ημερες. Γνωριζει καποιος με ποιο courier συνεργαζεται εδω στην Ελλαδα για να επικοινωνησω μαζι τους? και επισης αν παραγγειλες για πρωτη φορα και πληρωσες με πιστιτικη πρεπει να τους στειλεις με φαξ εναν λογαριασμο της ΔΕΗ,ΟΤΕ του κατοχου της πιστοτικης καρτας εμενα ετσι με κανανε
knight_77 Ιανουάριος 12, 2007 #4 Ιανουάριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από def και επισης αν παραγγειλες για πρωτη φορα και πληρωσες με πιστιτικη πρεπει να τους στειλεις με φαξ εναν λογαριασμο της ΔΕΗ,ΟΤΕ του κατοχου της πιστοτικης καρτας εμενα ετσι με κανανε Πριν απο 2 μηνες παρηγγειλα απο εκει τα Razer Barraccuda Ηeadphones με πιστωτικη, δεν μου ζητησανε τιποτα επιπλεον (1η φορα επαιρνα απο εκει) και τα ειχα σε 4 εργασιμες
InMyMemory Ιανουάριος 12, 2007 Author #5 Ιανουάριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 13:38] Το προϊον που παράγγειλες εγραφε ετοιμοπαράδοτο , η σε ΧΧ μέρες Ειχε 10 τεμαχια σε stock αν εννοεις αυτο, οποτε λογικα ετοιμοπαραδοτο ηταν. Και στην επιλογη που ειχε για το Royal Mail η καπως ετσι μου ελεγε παραδοση μεχρι και την Πεμπτη (χθες)...
InMyMemory Ιανουάριος 12, 2007 Author #6 Ιανουάριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 13:41] και επισης αν παραγγειλες για πρωτη φορα και πληρωσες με πιστιτικη πρεπει να τους στειλεις με φαξ εναν λογαριασμο της ΔΕΗ,ΟΤΕ του κατοχου της πιστοτικης καρτας εμενα ετσι με κανανε Χμ δεν μου ζητηθηκε κατι τετοιο. Δεν θα πρεπε να στο ζηταγανε κανονικα πριν κανεις την παραγγελια?
knight_77 Ιανουάριος 12, 2007 #7 Ιανουάριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από InMyMemory Ειχε 10 τεμαχια σε stock αν εννοεις αυτο, οποτε λογικα ετοιμοπαραδοτο ηταν. Και στην επιλογη που ειχε για το Royal Mail η καπως ετσι μου ελεγε παραδοση μεχρι και την Πεμπτη (χθες)... Κλασσικα Ελτα......
InMyMemory Ιανουάριος 12, 2007 Author #8 Ιανουάριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 14:03] Κλασσικα Ελτα...... Α δηλαδη δεν στο φερουν στο delivery address που ειχα καταχωρησει? Πρεπει να παω ταχυδρομιο? Edi: Μλκια πρεπει να ειπα, προφανως στο φερνουν συστημενο ε?
knight_77 Ιανουάριος 12, 2007 #9 Ιανουάριος 12, 2007 Tα παρελαβε η γυναικα μου....Θα τη ρωτησω και θα σου πω....Ναι συστημενο ειναι....
def Ιανουάριος 12, 2007 #10 Ιανουάριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από InMyMemory Α δηλαδη δεν στο φερουν στο delivery address που ειχα καταχωρησει? Πρεπει να παω ταχυδρομιο? ναι σου ερχεται ειδοποιηση απο το ταχυδρομειο
dark221416003258 Ιανουάριος 12, 2007 #11 Ιανουάριος 12, 2007 Κάπου θα έχει μπλοκάρει στα ΕΛΤΑ...Δεν πας μια βόλτα από κει γιατί μια φορά σε εμένα ο ταχυδρόμος είχε ξεχάσει να αφήσει την ειδοποίηση...και άλλη μια φορά είχε χαθεί...tracking number δεν σου έχουν δώσει?
InMyMemory Ιανουάριος 12, 2007 Author #12 Ιανουάριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από dark22 [Σήμερα, στις 14:40] Κάπου θα έχει μπλοκάρει στα ΕΛΤΑ...Δεν πας μια βόλτα από κει γιατί μια φορά σε εμένα ο ταχυδρόμος είχε ξεχάσει να αφήσει την ειδοποίηση...και άλλη μια φορά είχε χαθεί...tracking number δεν σου έχουν δώσει? Μου χουν δωσει αλλα αυτο χρησιμευει στο να τσεκαρεις τι γινεται στο Royal Mail απο εκει και περα με το που φευγει για Ελλαδα ειναι αχρηστο αυτο νομιζω.
InMyMemory Ιανουάριος 12, 2007 Author #13 Ιανουάριος 12, 2007 Αρχική απάντηση από dark22 [Σήμερα, στις 14:40] Κάπου θα έχει μπλοκάρει στα ΕΛΤΑ...Δεν πας μια βόλτα από κει γιατί μια φορά σε εμένα ο ταχυδρόμος είχε ξεχάσει να αφήσει την ειδοποίηση...και άλλη μια φορά είχε χαθεί...tracking number δεν σου έχουν δώσει? Πηρα τηλεφωνο και μιλησα και με τον ταχυδρομο και δεν εχει παραλαβει ακομα κανενα δεμα, οποτε αναμονη, ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδες.
salonicafan Σεπτέμβριος 23, 2007 #14 Σεπτέμβριος 23, 2007 Οι τιμές σε ευρό πως μετατρέπονται στη συγκεκριμένη σελίδα;
gbak Σεπτέμβριος 23, 2007 #15 Σεπτέμβριος 23, 2007 προσεχετε τους ταχυδρομους...γιατι ειναι λιγο γκαουυ εχω ειχα βρει τοτε μια radeon x800xt pe στο πλατυσκαλο παρατημενη...480ευρα τοτε...μια χαρα παντως οι αγγλοι αψογοι και τηλ με πηραν...ολα καλα
GruntGR Σεπτέμβριος 23, 2007 #16 Σεπτέμβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από salonicafan [Σήμερα, στις 03:04] Οι τιμές σε ευρό πως μετατρέπονται στη συγκεκριμένη σελίδα; www.xe.com
Chosen Σεπτέμβριος 23, 2007 #17 Σεπτέμβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 01:13] www.xe.com Και εδώ το σχετικό extension για Firefox
salonicafan Σεπτέμβριος 24, 2007 #18 Σεπτέμβριος 24, 2007 Ποιο νόμισμα είναι αυτό που χρησιμοποιούν; (£) UNITED KINGDOM POUNDS;Με τα ΕΛΤΑ συστημένο έρχεται;Φυσικά πληρώνω σε ευρό εγώ ε;
fanisk Σεπτέμβριος 24, 2007 #19 Σεπτέμβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από gbak προσεχετε τους ταχυδρομους...γιατι ειναι λιγο γκαουυ εχω ειχα βρει τοτε μια radeon x800xt pe στο πλατυσκαλο παρατημενη...480ευρα τοτε...μια χαρα παντως οι αγγλοι αψογοι και τηλ με πηραν...ολα καλα Ειχα βρει τις adata vitesta μου "τοτε" στο σκαλι τhς εξωπορτας... 300+ euro τοτε..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.