Jump to content

Reboot and select proper boot device σε asus p5b deluxe

mathanasakis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πρόσφατα αγόρασα καινουριο pc:

asus p5b deluxe

2x1gb supertalent 800

core 2 duo 6400

2x250 gb sata2 seagate

Μεγάλο μπέρδεμα λοιπόν από τότε. Από εκει που λέω πως έχω ένα καλό και συγχρονό pc μπου έρχεται να το πετάξω από κατι μικροπροβλήματα που εμφανίζει και το ανάποδο. Τις περισσότερες φορές έφταιγα εγω, ενω τελικά δούλευε μια χαρά για κανα 2 εβδομάδες προέκειψε κάτι καινούριο για το οποίο δεν ευθύνομαι και θέλω κάθε βοήθειά.

Αναφέρομαι στο Reboot and select proper boot device με λίγα λόγια το mobo αποφάσισε να πάψει να αναγνωρίζει τους σκληρούς που έιχε τόσο καιρό κουμπωμένους πάνω του.Ότι ήξερά το δοκίμασά:

τους ξεπλάγκαρα και τους πλάγκαρα ξανά

άλλαξα καλώδια και SATA και ρεύμα

Clear CMOS

Bios

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω

Σκεφτηκά να αλλάξω Bios, αλλά δεν ξερω ποιο να βαλω, αν μπορει να προτείνει καποιοσ κάτι, καλοδεχούμενη η πρόταση

Please Help

Ας είναι το πρώτο μου post γουρλίδικό και συγνώμη για το παραπάνω κατεβατό

Ευρέθη το σφάλμα.Από την καλωδιοταινία που έπαιρναν ρεύμα οι σκληροί τροφοδοτόυνταν και ο άλλος μισός υπολογιστής gpu,fans κλπ.μόλις άλλαξα καλωδιοταινία το πρόβλημα λύθηκέ (ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.