Jump to content

τι καρτα?

afracten

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ενας φιλος μου θα στησει amd συστημα με 1024mb ram, dual-core (4800+X2 νομιζω :confused: ) κτλ...

του μενει ομως η καρτα γραφικων...

ειναι αναμεσα στην 7600GS 512mb, 7600GT 256mb, 7950GS 256mb ή 512mb.

δεν μου αναφερε brands.

ποια ειναι η καλυτερη? υπαρχει κανενα site για συγκριτικα?? (δεν ειναι και hardcore gamer :p )

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος να στήσεις amd σύστημα από την αρχή atm, ειδικά με 4800+. Καλύτερα να πάει για intel core 2 duo(c2d). Είναι πιο γρήγοροι(στα πάντα), έχουν μικρότεροι κατανάλωση, χαμηλότερες θερμοκρασίες και τρώνε μεγαλύτερο overclock. Επίσης προτείνω και εγώ x1950pro, την οποία μπορεί να πάρει με 169euro.

Όσο για τη μνήμη, συνιστώ να είναι 1x1gB και όχι 2x512mB(αν και το 2x512mB είναι πιο γρήγορο λόγω dual channel), γιατί στο εγγύς μέλλον θα χρειαστεί να πάει για 2gB και τότε θα είναι καλύτερα να έχει 2x1gB παρά 2x512mB + 1x1gB. Βέβαια άμα η τσέπη του αντέχει για να πάει 2x1gB από τώρα, ακόμα καλύτερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.