JohnnyX Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2007 Ειμαι στο Chapter 3 part 2 στο τελευταιο κοματι μαλισταΜου δοθηκε εντολη να καταστρεψω κατι γεφυρες το εκανα (μαλιστα μπορουσα να παρω 2 συντροφους αλλα ποτε δε μου δοθηκε αυτη η δυνατοτητα !!!) . Στη συνεχεια και μετα απο κατι cinematics με βγαζει εξω ακριβως απο τα τοιχη του crossroad keep χωρις να μπορω να κανω απολυτως τιποτα ...υπαρχουν μονο 2 σπιτακια με πορτες τις οποιες ανοιγω αλλα μπαινοντας στα σπιτια δε φορτωνει το περιβαλλον μεσα..αλλα περνας απο μεσα τους...see through...δεν υπαρχει πουθενα να μπω πουθενα να φυγω μεσω χαρτη..απλα τιποτα !!! καμια ιδεα ? δεν εχω βρει σε διαφορα forums απολυτως τιποτα
tyxeros Ιανουάριος 11, 2007 #2 Ιανουάριος 11, 2007 Εχεις βαλει τα τελευταια updates? Το εχεις αυθεντικο ή το παιζεις απο "αντιγραφο" ασφαλειας?
JohnnyX Ιανουάριος 11, 2007 Author #3 Ιανουάριος 11, 2007 ειναι το τελευταιο version σε εκδοση ομως αντιγραφου ασφαλειας παντα
ΙamdaBest Ιανουάριος 19, 2007 #4 Ιανουάριος 19, 2007 Θα σου ελεγα να μπεις σε debug mode (κουμπι ~ και DebugMode 1)αν και δεν ειμαι σιγουρο οτι θα βοηθησειIσως μεσω τον cheats να βρεις λυσηψαξτο με καποια μηχανη αναζητησης
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.