Jump to content

Σοβαρο PSU κοντα 140 ευρω

BeetleJuice

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

σχετικα με αυτό που ειπώθηκε αρκετά πιο πάνω για τα Ενερμαξ, να σας πω ότι μπορεί να βγάζουνε 80% efficiency αλλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ 80Plus πιστοποίηση. Συνεπώς, υψηλότερη κατανάλωση κ ενδεχομένως επιπλέον θόρυβος. Επίσης, 80% efficiency δεν θα έχεις σε όλο το φάσμα λειτουργείας.

Τα μόνα Ένερμαξ με 80Plus θα είναι τα infinity, που θα σκάσουνε Ευρώπη τέλη Φλεβάρη(τωρα για ελλαδιστάν...).

Τα modular, όπως μου έχει πει ο GorillakoS παλιότερα, σε κάποιες περιπτώσεις είχαν απώλειες ρεύματος κ γι'αυτό δε θεωρούνταν η καλύτερη λύση για περιπτώσεις o/c. Ίσως αυτό να έχει αλλάξει πλέον. Ας μας διαφωτίσει ο ίδιος ίσως... ;)

Επειδή το thread με ενδιαφέρει άμεσα, έχω δεί σε άλλα forums ότι πολλοί προτείνουν μη modular τροφοδοτικά εξαιτίας προβλημάτων στις επαφές ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Επίσης για τα enermax liberty υποστηρίζουν ότι είναι μακράν τα χειρότερα psus που έχει κατασκευάσει η κατά τα άλλα κορυφαία enermax.

Επίσης τα liberty έχουν πολλοί μακριά καλώδια που και όλα να μην τα βάλεις γεμίζει το κουτί.

seasonic 650 +80 μη μοντουλαρ

εληξε το θεμα

52 αμπερ 12 αρα , αθορυβο , τα καλωδια δεν αποτελουν προβλημα λογω στακερ

ρισκαρω σε μη μοντουλαρ , καποιος το προτεινε απο δω οτι ειναι καλιτερο , δεν ξερω γιατι αλλα με επεισε

χιλια ευχαριστω σε ολους

αλλο ενα thread σκαθαριου που τραβηξε την προσοχη και ειχε την συμμετοχη πολλων

ειπωθηκαν πολλα , ενδεχομενως να βολεψει πολλους και οχι μονο εμενα , στο κατω κατω ποτε δεν ποσταρω κατι αποκλειστικα κ μονο για μενα

ειστε ολοι κορμια

:worship: :banging: :clap:

Αρχική απάντηση από koukounis [Σήμερα, στις 15:33]

Επίσης για τα enermax liberty υποστηρίζουν ότι είναι μακράν τα χειρότερα psus που έχει κατασκευάσει η κατά τα άλλα κορυφαία enermax.

Δεν εισαι λιγο υπερβολικος?

Αρχική απάντηση από InMyMemory [Σήμερα, στις 15:54]

Δεν εισαι λιγο υπερβολικος?

το ΑΦΟΔΕΥΣΕ το θεμα εντελως

μην εισαι ρε μαστορα τοσο καθετος για ενα καταξιωμενο κατα ταλλα μηχανημα..

οκ αντιθετος ναι αλλα να εισαι λιγο εμπεριστατωμενος και να τεκμηριωνεις

ειναι βαρια κουβεντα νασαι τοσο κοντρα .

φιλικα ετσι? :)

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

χιλια ευχαριστω σε ολους

αλλο ενα thread σκαθαριου που τραβηξε την προσοχη και ειχε την συμμετοχη πολλων

ειπωθηκαν πολλα , ενδεχομενως να βολεψει πολλους και οχι μονο εμενα , στο κατω κατω ποτε δεν ποσταρω κατι αποκλειστικα κ μονο για μενα

ειστε ολοι κορμια

:worship: :banging: :clap:

Σκαθαρι εισαι μορφη τελικα...:D

Οποτε διαβαζω ποστ σου κραταω τις ατακες....:D

''Φιλικα παντα'' :hehe:

το 600άρι S12 ή το 650ρι.

Τα Seasonic ειναι τα πρωτα σε ολους τους τομεις. Και αθορυβα, αποτελεσματικα και ...αθανατα. 2 χρονια εχω το S 500ρι να δουλευει 24/7 και εξακολουθει να δουλευει τελεια οπως την πρωτη μερα. Ειναι μια κατηγορια απο μονα τους , τι να λεμε ..

Ασχετο ...αλλα μιας και το βρηκα...

Καπου ειπωθηκε οτι τα silverstone κανουν θορυβο..

Δειτε στο tagan 700 u35 τι λεει η μαμα tagan

(scrollaρετε τερμα κατω ..pdf ανοιγει)

Και ποσο το μετρησαν εδω...sto silentpcreview

(scroll-αρετε στη μεση περιπου, εχει πινακα αναλογα με το ποσα watt βγαζει..)

Και μερικα σχολια απο την προηγουμενη σελιδα..

"The fan is branded with Tagan's logo, but a search for the model number revealed that the fan is manufactured by Globe Fan. It uses ball bearings, and is rated for a noisy 2200 RPM and 46.2 dBA. There's not much hope that it will be quiet at higher speeds, but perhaps the starting voltage will be low enough to keep it quiet when it starts."

Παει και το perhaps..

Εδω (τελευταια σελιδα) συγκριση με αλλα τροφοδοτικα..

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 20:24]

Ασχετο ...αλλα μιας και το βρηκα...

Καπου ειπωθηκε οτι τα silverstone κανουν θορυβο..

Δειτε στο tagan 700 u35 τι λεει η μαμα tagan

(scrollaρετε τερμα κατω ..pdf ανοιγει)

Και ποσο το μετρησαν εδω...sto silentpcreview

(scroll-αρετε στη μεση περιπου, εχει πινακα αναλογα με το ποσα watt βγαζει..)

Και μερικα σχολια απο την προηγουμενη σελιδα..

"The fan is branded with Tagan's logo, but a search for the model number revealed that the fan is manufactured by Globe Fan. It uses ball bearings, and is rated for a noisy 2200 RPM and 46.2 dBA. There's not much hope that it will be quiet at higher speeds, but perhaps the starting voltage will be low enough to keep it quiet when it starts."

Παει και το perhaps..

Εδω (τελευταια σελιδα) συγκριση με αλλα τροφοδοτικα..

Eπειδη εχω το 600αρι της σειρας μπορω να σου πω ειναι οτι ειναι πολυ πιο ησυχο απο το Enermax 485 Noise Taker που ειχα..στην ουσια δεν το ακουω γιατι το υπερκαλυπτουν τα ανεμιστηρια των cpu&vga ... ο καθενας κρινει μαλλον μ'αλλα κριτηρια..Αυτο το 46,2db δεν ισχυει με τιποτα ...46,2db σημαινει ψιλοπανικος,ψυγειο,κλιματιστικο..η Ταγκαν δινει μαξ 26db & 1775rpm και τοσο ειναι..

με τα db εχω αλλη σχεση πλεον..Aν δεν τα ακουσω με τα αυτακια μου δεν πιστευω τιποτα..(δεν ισχυει για σενα αυτο)..

Απλα εχω αγορασει ανεμηστηρακι rated@16db αλλα πιο πολυ για 24 μου φανηκε..!

Και εχω επισης αγορασει αλλα δυο που ηταν rated @24db ...και καναν οσο και το "16αρη" που ανεφερα πιο πανω..!

(για αυτο και η εξομοιωση στα db)

Επισης αυτα τα 46db πολυ δυσκολα θα τα ακουσουμε εμεις μιας και θα πρεπει να τερματισουμε 700watt..(προσωπικα δεν μπορω)

Δεν λεω ανεβασμενα τα βρηκα τα νουμερα...αλλα οταν βλεπεις 6 db σε ιdle παραπανω απο το silverstone που την ιδια φασαρια κανει(23db) μεχρι και τα 200watt...εεε ειναι πολλα!

(ελπιζω οταν λες "ιδιο της σειρας" να λες u35 και οχι απλα tagan 600αρη!)

Αρχική απάντηση από ΝTG [Σήμερα, στις 21:43]

με τα db εχω αλλη σχεση πλεον..Aν δεν τα ακουσω με τα αυτακια μου δεν πιστευω τιποτα..(δεν ισχυει για σενα αυτο)..

Απλα εχω αγορασει ανεμηστηρακι rated@16db αλλα πιο πολυ για 24 μου φανηκε..!

Και εχω επισης αγορασει αλλα δυο που ηταν rated @24db ...και καναν οσο και το "16αρη" που ανεφερα πιο πανω..!

(για αυτο και η εξομοιωση στα db)

Επισης αυτα τα 46db πολυ δυσκολα θα τα ακουσουμε εμεις μιας και θα πρεπει να τερματισουμε 700watt..(προσωπικα δεν μπορω)

Δεν λεω ανεβασμενα τα βρηκα τα νουμερα...αλλα οταν βλεπεις 6 db σε ιdle παραπανω απο το silverstone που την ιδια φασαρια κανει(23db) μεχρι και τα 200watt...εεε ειναι πολλα!

(ελπιζω οταν λες "ιδιο της σειρας" να λες u35 και οχι απλα tagan 600αρη!)

Για την ιδια σειρα μιλαω..EasyCon XL κτλ..

Εγω το πηρα πριν 2 εβδομαδες...τα Seasonic τα ηξερα και ειχα διαβασει γι αυτα αλλα τοτε δεν υπηρχαν στο Πλαισιο ,το σκαθαρι εκανε την καλυτερη επιλογη και χαιρομαι..ευκαιρια να εχουμε στο μελλον μια πιο ολοκληρωμενη αποψη για αυτην την εταιρια ..

Οσο για τα ντεσιμπελ ειμαι κι εγω πολυ ευαισθητος στην ηχορυπανση...απλα σου λεω τις εμπειριες μου οσον αφορα το Ταγκαν,...τα τσαφ τσουφ που μου εκανε το Ενερμαξ σταματησαν (παντα σε o/c συνθηκες..) ...η συσκευασια του κορυφαια...το βαλιτσακι το βουτηξε η γυναικα επιτοπου για να βαζει τα μπιζου...:jump:

Δεν ειπα οτι ειναι το καλυτερο στον κοσμο...απλα το εθεσα σαν μια ακομα επιλογη στην αναζητηση του τοπικ αφου εχω και μια μικρη εμπειρια απο συντομη χρηση...

oχι....καλα κανεις...

Απλα με τοσα ανεμηστηρακια γυρω μου πλεον κοιταω τα db με μισο ματι...

και διατηρω παντα καποιες επιφυλαξεις..

Αρχική απάντηση από ΝTG

oχι....καλα κανεις...

Απλα με τοσα ανεμηστηρακια γυρω μου πλεον κοιταω τα db με μισο ματι...

και διατηρω παντα καποιες επιφυλαξεις..

Τα σωστά db φαίνονται μόνο στο αυτί σου και πουθενά αλλού. Ο καθένας λέει ότι θέλει.

Η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις είναι beetlejuice το 650άρι Seasonic, νομίζω είναι τα μοναδικά που πληρούν τις προϋποθέσεις σου και δε βρέθηκε κανείς να πει κάτι κακό, ενώ για όλα τα άλλα όλο και κάτι ειπώθηκε σε αυτό το φόρουμ. Τα έξτρα καλώδια δεν είναι το πρόβλημα, εγώ τα έχω κρύψει πολύ εύκολα πίσω από τη πλάκα που βιδώνω το μόμπο.

Φυσικά περιμένουμε εντυπώσεις, αν διαθέτεις κανά πολύμετρο, κάνε και μια μέτρηση, να δεις που δε κουνάνε οι άτιμες εύκολα!

Καλορίζικο! :T:

Πλακα πλακα το πολυμετρο ειναι πιο ακριβο αποτο τροφοδοτικο....

θα γινει εκτενες ριβιου παιδια , σας το υποχομαι !

ηδη ετοιμαζω και ενα ριβιου στις σελ σοκ 1000

αυτη τη στγμη μπεντσαρω εναν 6300 και θα κανω ριβιου και για την μικρουλα ασροκ 945-g-dvi

ετοιμαζα και ενα ριβιου στις σουπερταλεντ 667 αλλα μουστειλαν ελατωματικο κοματι με ξεκολημενο τσιπακι και περιμενω ρμα

αισιως 15 μερες αναμονη ΗΔΗ για dsl απο οτενετ

αντε να δουμε ποτε για να ανεβασω και φωτο (ολοκληρωμενη δουλεια)

να ξαναπω οτι απο τα αταγκαν δεν εχω ακουσει ποτε ΟΥΤΕ ΤΣΙΚ

θυμαμαι χαρακτηριστικα την αντιδραση μου να βαζω το χερι απο πισω να δω τι ***** κανει ο ανεμιστηρας , παντα μου φαινοταν οτι ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ

παιδια μη το συζηταμε απο 380 εως 580 τα ταγκαν με τους 2 οχταριδες ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΚΑΝ

μιλαμε για ΚΑΤΩ απο 20 db

εδω καλα καλα ακουγοταν ο ΣΑΤΑ πανω απο το τροφοδοτικο , τι να λεμε τωρα...

Αρχική απάντηση από darkman16

παρε ενα psu thermaltake touch power 750 watt 125 euro

Oι αγγελίες θα πάνε στα 500πόστ οπότε μη κάνεις το κόπο καν να αρχίσεις.....

Μπορείς να μας πεις από που και ως που είναι καλύτερο αυτό που λες έναντι αυτού που κατέληξε το σκαθάρι?Αυτός αν δε κάνω λάθος το πήρε κιόλας το Seasonic...Έχεις διαβάσει τπτ για το thermaltake?Μήπως έχεις δει οτι σε μερικούς δε βγήκε καλό?

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 16:23]

Oι αγγελίες θα πάνε στα 500πόστ οπότε μη κάνεις το κόπο καν να αρχίσεις.....

Μπορείς να μας πεις από που και ως που είναι καλύτερο αυτό που λες έναντι αυτού που κατέληξε το σκαθάρι?Αυτός αν δε κάνω λάθος το πήρε κιόλας το Seasonic...Έχεις διαβάσει τπτ για το thermaltake?Μήπως έχεις δει οτι σε μερικούς δε βγήκε καλό?

εισαι Ο αρχοντας μιλαμε εργοτελης , δεν πιανεσαι με τπτ χαχαχα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.