BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2007 οτι λεει ο τιτλοςεχω περασει απο το powerstream 520 , το tagan 580 .τωρα δεν εχω τπτ οποτε με την αναβαθμιση προ των πυλων ηρθε η ωρα για τροφοδοτικοη tagan δεν με απογοητευσε σε τιποτατο powerstream απο την αλλη πηγε rma αρα δεν το ξαναδοκιμαζωenermax δεν ειχα ποτε και βλεπω τωρα οτι παει πολυ καλα και ολοι προς τα κει πανευποψηφια1)tagan 600 dual engine http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.7006522) enermax 600 noisetaker http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.7002383)enermax 620 liberty http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.7003474) fortron 700 epsilon http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=8173765)e-tasis gaming 650 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=923338θαθελα μια γνωμη για τα fortron και etasis και seasonicδεν τις ξερω σαν εταιριες και δεν ξερω τι λενεεχει δοκιμασει κανενας τιποτα απο αυτα?να πω οτι δεν προκειται ΠΟΤΕ να μπει 8800 πανω στο μηχανημα μου καθως και ΠΟΤΕ sliεπισης να πω οτι ο θορυβος με απασχολει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥκατα ταλλα σκισιμο στον 6600 κ στις μνημες , 4 δισκοι , υδροψυξη ,ανεμιστηρες ,κανα tec κτλμε αυτο το σκεπτικο νομιζω ειναι ακυρο εντελως να παρω κατι τυπου galaxyοποτε νομιζω 600 ή 650 βατ μου φτανουνκαποτε καναμε και πολυ κουβεντα για τις "σπαστες 12 αρες γραμμες"τωρα τι παιζει με αυτο?υπαρχουν τροφοδοτικα με ενωμενη 12 αρα και αλλα με σπαστες που υπαρχει περιπτωση να κρεμασει η μονη 12 αρα και να ψαχνομαι?αν ξερει καποιος ας μου πει αν το noisetaker εχει σημαντικη διαφορα απο το libertyεπισης δεν εχω καταλαβει γιατι μερικα tagan βγαινουν με 12αρι φαν και αλλα με 2χ8 (που ηταν και αθορυβα) .δεν εννοω το easycon , αυτο βγαινει μονο με 12αρη φανεκ των πρωτερων χιλια ευχαριστω για οσους ασχοληθουν με το θεμα μου
ergotelis Ιανουάριος 11, 2007 #2 Ιανουάριος 11, 2007 Αν έκανες μια αναζήτηση θα έβρισκες αυτό που θες, εκτός ίσως για τα etasis. Προσωπικά, επειδή διαθέτω Seasonic, στο προτείνω ανεπιφύλακτα, τρομερά αθόρυβο(πιο πολύ απο τα άλλα) και οι τάσεις του, με πάρα πολύ φορτίο(πάνω από 500watt) κουνήσανε κατά 0,01-0,03 δεν παρατήρησα κάτι παραπάνω με το πολύμετρο.
nick2crete Ιανουάριος 11, 2007 #3 Ιανουάριος 11, 2007 Τα Seasonic εχουν παρα πολυ καλη φημη..Κατα τ'αλλα δες και τα Αμπερ που βγαζουν στις αντιστοιχες γραμμες κι οχι μονο τα τελικα Watt ..επισης το 4χ12ν κερδιζει..αν οχι Seasonic τοτε Tagan γνωμη μου..
ergotelis Ιανουάριος 11, 2007 #4 Ιανουάριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από nick2crete Τα Seasonic εχουν παρα πολυ καλη φημη..Κατα τ'αλλα δες και τα Αμπερ που βγαζουν στις αντιστοιχες γραμμες κι οχι μονο τα τελικα Watt ..επισης το 4χ12ν κερδιζει..αν οχι Seasonic τοτε Tagan γνωμη μου.. Κατά τη γνώμη μου, όσο λιγότερα Line τόσο καλύτερα, αρκεί και να είναι της προκοπής.Το Seasonic έχει 2, και από θόρυβο, επειδή έχω ακούσει και Tagan, είναι αρκετά πιο ήσυχο από αυτό.Για να καταλάβετε, έχει ένα 12άρη που γυρνάει 650-700στροφές πάνω σε επιφάνεια με μαλακό πλαστικό για να μην έχει κραδασμούς.
felix Ιανουάριος 11, 2007 #5 Ιανουάριος 11, 2007 Αν επιτρέπεται, ποιό Seasonic έχεις? Καθότι έχω ακούσει για διαφορές στην απόδοση και στο θόρυβο των διαφόρων μοντέλων.
ergotelis Ιανουάριος 11, 2007 #6 Ιανουάριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από felix Αν επιτρέπεται, ποιό Seasonic έχεις? Καθότι έχω ακούσει για διαφορές στην απόδοση και στο θόρυβο των διαφόρων μοντέλων. το 600άρι. Δεν έχω προφανώς παρά να το προτείνω!
BeetleJuice Ιανουάριος 11, 2007 Author #7 Ιανουάριος 11, 2007 αν εχω καταλαβει καλα το seasonic σπονσοραρεται απο το πλαισιοτωρα αυτο δεν σημαινει και πολλαγιατι φερνει και τροφοδοτικα τυπου thermaltake αλλα φερνει και πιο ποιοτικαπαντως εγω προσωπικα δεν τα ειχα ξαναδειγια ενερμαξ δεν λετε τπτ , και γω νομιζα οτι οι περισοτεροι ενερμαξ εχετε...
paravatis Ιανουάριος 11, 2007 #8 Ιανουάριος 11, 2007 Η Seasonic είναι εταιρία που κατασκευάζει τροφοδοτικά από το '89 περίπου. Θεωρείται πολύ καλή εταιρία με αξιόπιστα προϊόντα. Εγώ αν είχα λεφτά αυτή τη στιγμή για κάτι τέτοιο θα πήγαινα. Έχουνε κ 80+ πιστοποίηση κάποια που σημαίνει μεωμένη κατανάλωση. Σιγά σιγά, αν παρατηρήσεις όλοι οι κατασκευαστές θα το κυνηγήσουνε. Ακόμα και τα infinity της Enermax που έρχονται στην Ευρώπη κατά το Φλεβάρη το έχουνε. Γενικότερα τα Enermax είναι πολύ καλά τροφοδοτικά. Ίσως να έχεις ακούσει τους περισσότεροους να τα έχουνε επειδή από τα αξιόπιστα ήταν τα πιο πρσβάσιμα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. ’σε που έχουονε και τρομερό μάρκετινγκ οπότε ψαρώνουνε περισσότερο κ αυτούς που δε γνωρίζουν..
InMyMemory Ιανουάριος 11, 2007 #9 Ιανουάριος 11, 2007 To Liberty 620 μια χαρα τροφοδοτικο ειναι.Ο ανεμιστηρας του παιζει στις 900 στροφες και δεν ακουγεται καθολου (πιο αθορυβος απο του Noisetaker) ενω απο τασεις αμα ψαξεις λιγο στο internet θα δεις οτι εχει πολυ σταθερες. Εγω αυτο εχω και στο συνιστω ανεποφυλακτα.
InMyMemory Ιανουάριος 11, 2007 #10 Ιανουάριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από paravatis [Σήμερα, στις 10:00] Η Seasonic είναι εταιρία που κατασκευάζει τροφοδοτικά από το '89 περίπου. Θεωρείται πολύ καλή εταιρία με αξιόπιστα προϊόντα. Εγώ αν είχα λεφτά αυτή τη στιγμή για κάτι τέτοιο θα πήγαινα. Έχουνε κ 80+ πιστοποίηση κάποια που σημαίνει μεωμένη κατανάλωση. Σιγά σιγά, αν παρατηρήσεις όλοι οι κατασκευαστές θα το κυνηγήσουνε. Ακόμα και τα infinity της Enermax που έρχονται στην Ευρώπη κατά το Φλεβάρη το έχουνε. Γενικότερα τα Enermax είναι πολύ καλά τροφοδοτικά. Ίσως να έχεις ακούσει τους περισσότεροους να τα έχουνε επειδή από τα αξιόπιστα ήταν τα πιο πρσβάσιμα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. ’σε που έχουονε και τρομερό μάρκετινγκ οπότε ψαρώνουνε περισσότερο κ αυτούς που δε γνωρίζουν.. Και τα Enermax εχουν 80% efficiency
blade_pan Ιανουάριος 11, 2007 #11 Ιανουάριος 11, 2007 Σου προτεινω enermax.Εχω ενα noisetaker 600σκυλι το οποιο δεν καταλαβαινει τπτ.Τωρα αν το liberty ειναι πιο δυνατο go for it...
ΝTG Ιανουάριος 11, 2007 #12 Ιανουάριος 11, 2007 εργοτελη ποιανης σειρας??S ? M? Και τι διαφορες εχουν ξερεις?Kορμι(!) (γιατι δεν ξεκινας ετσι τα thread σου πλεον?)Δες και αυτο παλι απο πλαισιο ->zalman 600ή αυτο silverstone zeus 650(το 750 ελεγα να σου προτεινω αλλα ανεβαινει πολυ σε τιμη..)Το liberty καλο ειναι ,αλλα πολλα watt και πολλα λεφτα για μονο 36amp στην 12αρα...Δεν παυει να ειναι βεβαια σταθερο ...οπως και τα αλλα δυο(τρια μαζι με seasonic)Το ζαλμαν εχει 42αμπ..οπως και το silvestone....και εδω ενα καλο review για ζαλμαν
godslayer1416003205 Ιανουάριος 11, 2007 #13 Ιανουάριος 11, 2007 Πάρα πολύ καλό είναι και το Corsair 620HX...το πήρα πριν 2 μήμες περίπου και είναι λιγάκι πιο ακριβό, γύρω στα 170ευρώ. Πάνω από 80% efficiency και με 120άρι fan που δουλεύει κάτω από τις 900 στροφές και είναι και modular. Δες αν θες το video review http://www.3dgameman.com/content/view/4470/43/
BeetleJuice Ιανουάριος 11, 2007 Author #14 Ιανουάριος 11, 2007 α ρε κορμια , σας ευχαριστω ρε σεις για το ενδιαφερονοσο μιλαμε ολο και κατι μαθαινουμετο modular τι σημαινει?αποτι εχω δει τα ταγκαν λεει δεν εχουν καλο efficiency και καινε πολυ ρευμανα ριξω βαρος στην 12 αρα καλυτερα μιας που θα παω σε c2d ??τελικα το noisetaker σε σχεση με το liberty τι διαφορες εχουν?αποσα λετε μου φαινεται η ενερμαξ θα παρω ή αυτο το σισονικπρεπει να δω ριβιου και να κοιταξω τα pdf απο ιντερνετ ενα ενα να κρινω σωσταthnx guys , οσοι εχουν να προτεινουν κ αλλα ειμαι ανοιχτος σε προτασεις και παντα σε συζητηση:clap: :clap:
godslayer1416003205 Ιανουάριος 11, 2007 #15 Ιανουάριος 11, 2007 modular σημαίνει ότι μπορείς να συνδέσεις στο τροφοδοτικό μόνο όσα καλώδια σου χρειάζονται...εγώ ας πούμε στο Corsair έχω συνδέσει (εκτός από το καλώδιο τροφοδοσίας για τη μητρική) ενα καλώδιο τροφοδοσίας για το dvdrw, ένα για την κάρτα γραφικών (pcx) και ένα για τον sata δίσκο. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τα καλώδια που δεν χρειάζεσαι και έτσι έχεις ένα πιο "αδειο" κουτί με καλύτερη ροή αέρα. Δες αν θες το video review που έβαλα..για να το δεις και μόνος σου.
knight_77 Ιανουάριος 11, 2007 #16 Ιανουάριος 11, 2007 Απο τη στιγμη που θελεις τελειως αθορυβο psu μη πας για το Silverstone Zeus...Κανει τη φασαρια του λογω ενος 80αρη φαν....Βεβαια εχω 4x120mm fans στο κουτι(σε πανελ βεβαια @low rpm) και ετσι ο θορυβος του ειναι ανεπαισθητος για εμενα...Βεβαια απο τασεις βραχος, 60Α σε 4 12αρες, 4x 6pin for Pcie,πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,θεοβαρο.Το κακο ειναι οτι δεν ειναι modular (δεν εχει αφαιρουμενα καλωδια δηλ).Γενικα ειναι ενα παρα πολυ καλο psu (αλλα για καποιον που βαζει τον θορυβο σε δευτερη μοιρα)Προτιμησε το Seasonic που λενε τα παιδια ή το Liberty...Στο θεμα θορυβου ειναιαπιστευτα καλα (και στις τασεις) με προσωπικη προτιμηση το Seasonic....Bεβαια ξεφευγει στη τιμη που εχεις θεσει αλλα τα αξιζει τα λεφτα του....
BeetleJuice Ιανουάριος 11, 2007 Author #17 Ιανουάριος 11, 2007 το λιμπερτυ εχει χαμηλοτερα αμπερ απο το noisetaker νομιζω το noisetaker ειναι καλυτερο και Modular αρα παμε απο ενερμαξ μαλλον στο Noisetaker 600 το seasonic μαρεσει αλλα η σειρα S δεν ειναι Modular αρα θα πρεπει να παω στην σειρα M αρα η το Μ500 ή το Μ600 αποτι φαινεται οι επιλογες μας γινονται πιο συκεκριμενες σιγα σιγα
Rommel.Gr Ιανουάριος 11, 2007 #18 Ιανουάριος 11, 2007 Η δικια μου γνωμη ειναι οτι αν δεν θες πολλα φρουφρου και αρωματα παρε το Fortron.
Qlim4X Ιανουάριος 11, 2007 #19 Ιανουάριος 11, 2007 αυτοhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700850η το μεγαλυτερο αδερφακι τουhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700851
spc Ιανουάριος 11, 2007 #20 Ιανουάριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από BeetleJuiceνομιζω το noisetaker ειναι ModularΔΕΝ είναι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.