Jump to content

XP SHUTDOWN

nosader

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω ενα PC PIII και οταν κανω shutdown βγαζει μετα απο λιγο το μηνυμα it's now safe to turn off your computer.Εγω πρεπει να πατησω παρατεταμενα τον διακοπτη για να σβυσει...

Τι πρεπει να κανω για να κλεινει αυτοματα?Ειναι ρυθμιση η εχουμε προβλημα με το PC..?

Εχμ η λύση ειναι απλή θα πάς στο Control Panel και μετά Επιλογές Ενέργειας εκει αν θυμάμε καλα πρεπει να τσεκάρης κάτι για να κλινει το πσ χωρις να πατας το κουμπι

Exω την εντύπωση ότι ελεγε "προηγμένη διαχείριση ενέργειας η κάτι τετιο"

Όπως και να εχει απο εκει και μόνο γινεται να το φτίαξεις δεν ειναι δύσκολο θα το βρεις

edit :

Pigasson Ναι στα χπ παρουσιάζετε το πρόβλημα αυτο

Darksoho ?? lol ρε φίλε LOL system mechanic kai DEFRAG ??? lol

Start-->settings-->Control Panel -->Power Options -->check ACPI

Αλλα βασικα αυτο απο οτι θυμαμαι ειναι στα win 2000 στα ΧΡ ειναι ενεργοποιημενο.

Γενικα παντως το ACPI πρεπει να γινει enable.

Excuse me, να ρωτήσω κατι?

Αυτό είναι κάτι το οποίο στο έκανε από πάντα? 'Η παρουσιάστηκε τώρα?

Αν στο έκανε από πάντα, πολύ πιθανόν να έχεις απενεργοποιημένο το ACPI από την εγκατάσταση των Windows και δεν υπάρχει γυρισμός.

Πανε στο device manager μετα view--show hiden devices και μετα ενεργοποιεις η απενεργοποιεις κατι το οποιο δεν το θημαμαι.Μπορει να ειναι και το ACPI adapter η κατι τετοιο.Σε μενα οταν το εκανα ηταν μια επιπλεον σισκευη και την εκανα disable αν ηταν ενεργη η το αναποδο.Μετα απο αυτο το pc εσβηνε κανονικα!

Πηστευω να βοηθισα:p

Εμένα σε μια παρόμοια περίπτωση, είχε λυθεί το πρόβλημα με bios update! Το τελευταίο που είχε στο site της qdi θυμάμαι...!

Αυτο το προβλημα το εχω δει πολλες φορες λογο δουλειας και η μονη λυση που βρηκα ειναι φορματ.το εχω δει και σε αλλα φορουμ και δεν ειχε βρει κανεις λυση περα απο το φορματ.

ολα τα παραπανω τα εχω δοκιμασει πολλες φορες και δεν πιανει τιποτα.ειναι μια υπηρεσια που την επιλεγεις στην εγκατασταση των xp πατωντας f2.μπωρει να σου χτυπησει και οσο δουλευεις τα xp.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.