Jump to content

New Games Trailers

Dr.Paneas

Recommended Posts

Επειδή τίποτα δεν είναι πιο αντιπροσωπευτικό από ένα trailer ή gameplay video ενός PC/PS3/360/Wii Game, μπορείτε να βάζετε ότι καινούριο κυκλοφορεί που σας έκανε εντύπωση. Καλό θα είναι να γράφουμε περίπου τι παιχνίδι πρόκειται να είναι ή τουλάχιστον σε ποια πλατφόρμες παίζει . Σχόλια, φήμες, κριτικές, όλα ευπρόσδεκτα :)

Ας ξεκινήσω πρώτος, με το Alan Wake, μου έκανε τρομερή εντύπωση . Κλασσικό θρίλερ! Ειδικά από την Remedy που έχει δείξει στο παρελθόν αξιόλογα πράγματα ( βλ Max Payne, Grand Theft Auto ) .

F0MsWKJVQ84

Title: Alan Wake

Release Date: 2010

Platforms: 360

Label: Microsoft Game Studios

Ουαααα Ανδρεαααα ξεκίνα προπόνηση :p Φτιάξανε το γήπεδο και το gameplay φαίνεται νομίζω ακόμα πιο ρεαλιστικό. Παρατήρησε την κίνηση του παίκτη που δεν προλαβαίνει την μπάλα και βγαίνει πλάγιο.

RiqriA3MuDA

Κι εγώ αυτό πιστεύω πως θα γίνει, δηλαδή να βγει και να είναι χάλια, αλλά κάτι είχα ακούσει πως αποφάσισε η ΕΑ να ασχοληθεί μετά από πάρα πολλά παράπονα για τις εκδόσεις για pc.

Title: Brütal Legend

Release Date: October 2009

Platforms: PS3| X360

Label: EA Games

Genre: Action, Adventure

Age Rating: RP (Rating Pending)

Zxnho1yTjRo

Heavy Metal, αλλά γιατί τέτοια gay γραφικά. Δείξτε αίμα ρε γμτ . . . .! Έστω και έτσι, μόνο για την μουσική και της ατάκες αλα JackBlack, θα το ρίξω μια ματιά.

• 1 month later...

για τους γκαζιάρηδες ...επιτελους Formula 1 2010!!Ακούγεται ότι η λεπτομέρεια θα κάνει τη διαφορά και θα ξεχωρίζει απο τα πλαιότερα και αδιάφορα F1 games

CPWdCvFK69s

τίτλος:F1 2010

κυκλοφορία:Σεπτέμβριος 2010

παραγωγή:CODEMASTERS

formats:PC,XBOX 360,PS3

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.