Jump to content

ΤΟ απιστευτο με q-tec. εσπασε το ανεμιστηρακι!!

tolis861416003225

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπον το παλιο μου q-tec το ειχα βαλει στον π3 μου και μεχρι πριν απολιγες μερες ολα καλα. ελατε ομως που ενα βραδυ(το βραδυ πριν φυγω απο το χωριο για να ερθω πατρα) ερχεται ο αδερφος μου εντρομως στο δωματιο μου και μου λεει, Αποστολη τρεχα ο υπολογιστης κανει σαν τραχτερ! πεταγομαι τρεχω να δω, κοιταω το τροφοδοτικο και βλεπω οτι το ανεμιστιρακι δυσκολεβοταν να στριψει. ε, λεω κατι θα μπηκε μεσα και θα βρησκει. το ανοιγω ξεβιδωνω το ανεμιστηρακι και βλεπω πως ο αξωνας ειχε σπασει και η φτερωτη κρατιωταν πανω στο υπολοιπο σωμα του ανεμιστηρα λογω μαγνητικης ελξης. ΕΛΕΟΣ!!! προχηρως για να δουλεψει ο αδερφος μου τον υπολογιστη που τον χρειαζοτανε εβαλα ενα 80αρι ανεμιστηρα που ειχα και μολις ευχερεσει θα παει να παρει ενα καινουριο τροφοδοτικο ή στη χειρωτερη να βαλει εναν αλλο 12αρη. εχω παγκοσμια αποκληστικοτητα? δεν νομιζω να εχει ξανασυμβει κατι τετοιο....:nerd:

Και να βαλεις κατσαβιδι μεσα δεν εχει αρκετη ταχυτητα ο ανεμιστηρας για να σπασει, ποσο μαλλον να σπασει στον αξονα. Το πολυ πολυ να στραβωσει λιγο η φτερωτη ή να καει ο ανεμιστηρας αμα τον κρατας ακινητο πολυ ωρα. Εχω πειρα στο αντικειμενο. :innocent:

Δεν είναι το πρώτο παγκόσμιο περιστατικό σπασμένου φαν (καλά με Qtec ίσως, λολ)

Έχω 2 Μanli ti4200 στο ιστορικό μου...η μία ειδικότερα σαν παπάκι πειραγμένο έκανε.

Τόλη ευτυχώς που το πρόλαβες πριν γίνει από τρακτέρ λαμπατέρ :p

QTEC και τέτοια "απίστευτα" είναι τακτικό φαινόμενο. Παραδοσιακή εταιρία του χώρου...:TD:

Αρχική απάντηση από tolis86

οχι οχι! ΜΟΝΟ του. δουλεβε και ξαφνικα λεει απο ησυχο εκανε σα τρακτερ

...λέει ο αδερφός.

LOL

Πάντως ένα Qtek 500αρι δουλεύει τα τελευταία 3 χρόνια χωρίς να κλείσει και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα (ευτυχώς)

κανονικα δουλεβει και εμενα αλλα "απλα" εσπασε το ανεμιστιρι. η 12αρα παντως στον π3 μετριμενη με βολτομετρο ηταν λιγο πανω απο τα 12 καπου 12,17 νομιζω. μετριμενη ενω ετρεχε 3δμαρκ 2005 (του εχω μια 6200 να παιζει ο βρο LineAge2 :p)

ετσι στην ψυχρα?

μπραβο ποιοτητα...

βασικα εγω εχω σπασει (και προσφατα μαλιστα) ανεμιστηρακι αλλα ηταν νο-νειμ και δεν ηταν απο τροφοδοτικο...

καταλαθος μπηκε ενα καλωδιακι και εχασε ενα φτερο... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.