Stelaras Ιανουάριος 13, 2009 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2009 Γοριλλα , τωρα που ο Βαγγελης παει φανταρος ... ποιος θα σου φτιαξει το cascade ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Ιανουάριος 13, 2009 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2009 Ενδιαφέρομαι εγω.Αλλά θα είμαι αθήνα μάλλον σε καμμιά βδομάδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Ιανουάριος 13, 2009 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2009 Οκ φιλε! θα σου στειλω πμ με λεπτομερειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Ιανουάριος 21, 2009 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 Η συνέχεια εδω...http://www.thelab.gr/showthread.php?t=59766 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Ιανουάριος 21, 2009 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 Να κανω μια προταση προς τους admin.... μηπως να δημιουργηθει ενα ξεχωριστο thread στο παζαρι, οπου οποιος εχει κατι (περι υπολογιστων) που δεν χρειαζεται πλεον, να μπορει να το χαρισει???Κι εγω εχω πολυ 'σαβουρα', που ισως καποιος να τα εβρισκε χρησιμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 21, 2009 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 Κάνε μία πώληση γράφοντας "χαρίζονται" στον τίτλο, τα threads των πωλήσεων είναι αναγνώσιμα από όλους τους χρήστες Link to comment Share on other sites More sharing options...
kx5 Μάϊος 13, 2009 Author #27 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Καλησπέρα. Χαρίζεται και πάλι...Βρήκα ένα συμπιεστή πεταμένο έξω από κάδο. Δίπλα του υπήρχαν και άλλα εξαρτήματα από κάποιο ψυγείο. Λόγω καλής εμφάνισης το κουβάλησα σπίτι και παραδόξως δουλεύει (δουλεύει = γυρνάει το μοτέρ - δοκίμασα για λίγα δευτερόλεπτα για να μη το κάψω). Είναι λιγάκι βαρύς με διαστάσεις 20x15x20cm περίπου. Έχει τρία σωληνάκια. Μονοφασικός.Γενικά είναι κουκλί οπότε όποιος το θέλει ας μου στείλει μήνυμα. Επίσης υπάρχει ένα τεράστιο σωληνωτό ψυγείο από κλιματιστικό. Και αυτό χαρίζεται γιατί θα το πετάξω. Παραλαβή: Αθήνα με συνάντηση σε χρόνο-χώρο που να με βολεύει (λόγο όγκου-βάρους αλλά και περιορισμένου ελεύθερου χρόνου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάϊος 13, 2009 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2009 Ενδιαφερομαι !!Στελνω PM για πληροφοριες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.