Warlord Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2007 Παιδια συζητω με ενα καθηγητη απτο ΤΕΙ (ο ιδιος δεν εχει κ μεγαλη αποψη πανω στο θεμα..να φανταστειτε μου ειπε δες πρωτα αν ειναι εφικτο κ μετα ξεκινα το, γιατι χρειαζομαι κατι τετοιο εδω κ καιρο) για 1 πτυχιακη με θεμα την κατασκευη(καλα εγω θα τον αγορασω ετοιμο ) ηλεκτρονικου πινακα ανακοινωσεων τον οποιο θελει να τοποθετησει εξω απτο εργαστηριο του κ ο οποιος θα συνδεεται με το pc στο γραφειο του μεσα, απτο οποιο θα δινει τις εντολες τι να δειξει ο πινακας. Ας πουμε θα παταει, λεει, το 1 κ θα βγαζει ο πινακας "ταδε", θα παταει το 2 κ θα βγαζει ο πινακας "ταδε2"(σας τα λεω ετσι οπως μου ταπε).Εψαξα στο νετ κ εχω βρει αρκετες πληροφοριες τοσο για τους πινακες οσο για τους τροπους συνδεσης με pc(λογικα RS232 πουναι κ πιο οικονομικο κ ευχρηστο θα χρησιμοποιησω). Τα περισσοτερα(αν οχι ολα) ομως site ηταν ξενα κ 1 στα 4 μονο ας πουμε ειχαν τιμες κ μαλιστα ειναι αρκετα ακριβα..Ξερει κανεις που μπορω να βρω καταστημα εδω Αθηνα που να πουλαει τετοιους πινακες? Μηπως ξερετε κ σε τι τιμες παιζουν? Γιατι απο τις εξωφρενικες τιμες που ειδα, θαρκεστω τελικα σε κατι πολυ απλο.. πινακα 1 γραμμης 1 χρωματος με σταθερο ή κινουμενο κειμενο.. (στο skroutz δε βρηκα τπτ) Κ γενικα αν εχει ασχοληθει κανεις με το συγκεκριμενο θεμα θα ημουν ευγνωμων αν μου εδινε οποιεσδηποτε συμβουλες.. ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 10, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Ψηφιοπινακιδα ψαχνεις τοτε, αν ο supervisor θελει πινακα τοτε πας για πολλες γραμμες. To 1 ταδε 2 ταδε ειναι καθαρα θεμα software. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Ιανουάριος 11, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 ναι αυτο.ξερεις μηπως φιλε μου που μπορω να βρω κατι τετοιο κ ποσο περιπου παει το μαλλι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 11, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 ειχαμε παρει καποτε μια απο καποιους κυπριους, δεν θυμαμαι την εταιρια though.Κυκλοφορουνε πολλες παντως, αν δεις πηγαινε και ρωτα απο που τους πηρανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.