def Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2007 παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα δεν παιζουν τα 3 απο τα 5 ηχεια μου,τα δοκιμασα ενα-ενα αν ειναι καμμενα και ειναι ενταξει,εντωμεταξυ οταν τα συνδεω στην εξοδο του γουφερ απο τις 5 εξοδους οι 3 παιζουν πολυ χαμηλα σε χσεσει με τις αλλες 2 , κανω τα τεστ απο το cd ΤΗς x-fi και οταν δοκιμαζονται τα ηχεια ενα-ενα το(left front,right front,center,left rear,right rear)ακουγονται ολα απο τα 2 ηχεια μονο που παιζουν.Τι φταει η καρτα(χ-fi fataly1) τα ηχεια,η καηκε καμια εξοδος απο το γουφερ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 10, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Mαλλον πας για RMA :cry: Δοκιμασες στην onboard καρτα ηχου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 10, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από knight_77 Mαλλον πας για RMA :cry: Δοκιμασες στην onboard καρτα ηχου? οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 10, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Βγαλε την X-FI,ενεργοποιησε την onboard απο το bios,περνα drivers και βαλτα πανωνα δεις τι γινεται....Αν σου κανουν τα ιδια τοτε κατα πασα πιθανοτητα εχουν προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ang3l Ιανουάριος 10, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Τα τρία που δεν παίζουν, πια είναι? Όσο αφελές κι αν ακούγεται, τις ρυθμίσεις για center και surround τις κοίταξες? Ίσως να τις πείραξε κανένας άλλος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιανουάριος 10, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Θα έλεγα να βάλεις τα ηχεία σε 6-channel mode από το διακόπτη πίσω από το Control Center. Μετά να βάλεις μια πηγή (π.χ. κάποιο discman ή mp3 player) πρώτα στο πράσινο jack για να τεστάρεις τα μπροστινά, μετά στο μαύρο για τα πίσω και μετά στο πορτοκαλί για το κεντρικό. Όλα αυτά χωρίς upmixing... "6ch Direct" θα επιλέξεις στο effect...Επίσης να πω κάτι γιατί κι εγώ μερικές φορές δεν τα ακούω και ψάχνομαι: όταν κάνεις upmixing με Dolby ProLogic από τα ηχεία, θα πρέπει να έχεις απενεργοποιήσει το CMSS-3D της X-Fi, γιατί θα πρέπει να πηγαίνει ο ήχος σε stereo στο jack για τα μπροστινά...Δες και πες μου και δώσε κι άλλες λεπτομέρειες για να καταλάβω... Έχω κι εγώ τα ηχεία μαζί με X-Fi, οπότε μάλλον μπορώ να βοηθήσω αν είναι πρόβλημα στο όλο configuration... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Ιανουάριος 10, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Δοκίμασες μόνο μουσική ή και ταινία DVD???Αυτό που λες μοιάζει να είναι stereo mode και μόνο ανα βάλεις κάτι με 5.1 θα παίξουν όλα. Πάντως τα ηχεία σου μπορούν να παίξουν stereo x2 από το module της logitech.Αν δεν λυθεί κοίτα τα settings τις κάρτας σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 10, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από nickstamat Θα έλεγα να βάλεις τα ηχεία σε 6-channel mode από το διακόπτη πίσω από το Control Center. Μετά να βάλεις μια πηγή (π.χ. κάποιο discman ή mp3 player) πρώτα στο πράσινο jack για να τεστάρεις τα μπροστινά, μετά στο μαύρο για τα πίσω και μετά στο πορτοκαλί για το κεντρικό. Όλα αυτά χωρίς upmixing... "6ch Direct" θα επιλέξεις στο effect...Επίσης να πω κάτι γιατί κι εγώ μερικές φορές δεν τα ακούω και ψάχνομαι: όταν κάνεις upmixing με Dolby ProLogic από τα ηχεία, θα πρέπει να έχεις απενεργοποιήσει το CMSS-3D της X-Fi, γιατί θα πρέπει να πηγαίνει ο ήχος σε stereo στο jack για τα μπροστινά...Δες και πες μου και δώσε κι άλλες λεπτομέρειες για να καταλάβω... Έχω κι εγώ τα ηχεία μαζί με X-Fi, οπότε μάλλον μπορώ να βοηθήσω αν είναι πρόβλημα στο όλο configuration... οκ σε ευχαριστω εκανα φορματ τωρα και θα περασω τους drivers και θα ενημερωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 10, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 λοιπον εκανα το τεστ με τα καλοδια χωριστα και παιζουν ολα κανονικα,αλλα το προβλημα παραμενει Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 10, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 παιδαι για εξηγηστε με κατι οταν τα εχω στην επιλογη stereo xpand παιζουν ολα μια χαρα,οταν τα βαζω στην επιλογη stereo surround παιζουν μονο τα δυο.Που πρεπει να τα εχω?και ποτε θα παιζουν ολα στην επιλογη stereo surround? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιανουάριος 10, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Koίτα και την ρύθμιση stereo envelopment Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 10, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από Spanaks Koίτα και την ρύθμιση stereo envelopment αυτο ακριβως λεω οταν ειναι στην επιλογη stereo surround δεν παιζουν,αλλα στην αλλη επιλογη παιζουν μια χαρα.Τωρα στο stereo envelopment που πρεπει να το εχω στην μεση?οταν εχω την επιλογη στερεο xpand? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιανουάριος 10, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Στη μέση... και στα 2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Ιανουάριος 10, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Στο Stereo Surround παίζουν ΚΑΙ τα 5 ηχεία. Τα Left & Right παίζουν Stereo και το κεντρικό παίζει τους κοινούς ήχους τους. Το προτιμώ για μουσική, γιατί ακούγεται δυνατά. Στο Stereo Xpand παίζουν και πάλι τα 5 και είναι το γνωστό upmix. 1) Τσέκαρε τη ρύθμιση των ηχείων στην κονσόλα της X-Fi να είναι στα 5.1. (πολλές φορές μου έχει αλλάξει) 2) Παίξε με το Stereo Envelopment όπως είπε και ο φίλος Spanaks. 3) Βάλε τα ηχεία σε 6ch Direct, αφού θα χρησιμοποιείς το CMSS-3D... Επίσης, τρέξε και το διαγνωστικό προγραμματάκι της X-Fi (Creative Diagnostics λέγεται, θα το βρεις στο Start Menu/Creative/SoundBlaster X-Fi), δεν έχεις να χάσεις τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Ιανουάριος 10, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Υπαρχει ενα διακοπτακι πισω απο το Logitech Controller ......για ριξε και εκει μια ματια Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 10, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από nickstamat Στο Stereo Surround παίζουν ΚΑΙ τα 5 ηχεία. Τα Left & Right παίζουν Stereo και το κεντρικό παίζει τους κοινούς ήχους τους. Το προτιμώ για μουσική, γιατί ακούγεται δυνατά. Στο Stereo Xpand παίζουν και πάλι τα 5 και είναι το γνωστό upmix. 1) Τσέκαρε τη ρύθμιση των ηχείων στην κονσόλα της X-Fi να είναι στα 5.1. (πολλές φορές μου έχει αλλάξει) 2) Παίξε με το Stereo Envelopment όπως είπε και ο φίλος Spanaks. 3) Βάλε τα ηχεία σε 6ch Direct, αφού θα χρησιμοποιείς το CMSS-3D... Επίσης, τρέξε και το διαγνωστικό προγραμματάκι της X-Fi (Creative Diagnostics λέγεται, θα το βρεις στο Start Menu/Creative/SoundBlaster X-Fi), δεν έχεις να χάσεις τπτ... παιζουν ολα τα ηχεια και στις 2 επιλογες το μονο προβλημα που παραμενει ειναι στο τεστ το διαγνωστικο εκφωνει τις θεσεις των ηχειων μονο απο τα 2 ηχεια,μετα θελω να ρωτησω κατι αλλο σε μερικα τραγουδια δεν παιζουν ολα τα ηχεια ειναι σωστο αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιανουάριος 10, 2007 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Δεν κατάλαβα... σε μερικά τραγούδια παίζουν όλα τα ηχεία και σε άλλα όχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιανουάριος 10, 2007 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από def [Χθες, στις 20:24] παιζουν ολα τα ηχεια και στις 2 επιλογες το μονο προβλημα που παραμενει ειναι στο τεστ το διαγνωστικο εκφωνει τις θεσεις των ηχειων μονο απο τα 2 ηχεια,μετα θελω να ρωτησω κατι αλλο σε μερικα τραγουδια δεν παιζουν ολα τα ηχεια ειναι σωστο αυτο? Δες αν έχεις βάλει σωστά το τριπλό καλώδιο από το decoder στην κάρτα ήχου. Κατά σειρά πορτοκαλί μαύρο πράσινο στην κάρτα ήχου, στο decoder αντίστροφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 10, 2007 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από Georgesod Δες αν έχεις βάλει σωστά το τριπλό καλώδιο από το decoder στην κάρτα ήχου. Κατά σειρά πορτοκαλί μαύρο πράσινο στην κάρτα ήχου, στο decoder αντίστροφα σωστα τα εβαλα,αν εχει παθει η καρτα κατι θα παιζανε τα ηχεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιανουάριος 10, 2007 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Για να διαπιστώσεις αυτό που λες ενεργοποίησε την onboard όπως είπε κάποιος πιο πάνω και δοκίμασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.