g_0x Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2007 μου βγαζει κατι κουφα...το ενα λεειΣυλληπητηρια αγαπη μου που φευγω απο σενα...σημερα ηρθε το χαρτι για τεθωρακισμενα...και το αλλο:δυο πουλακια ρωτησα πως πανε για αυλωνα...το ενα ειπε αναβολη και ταλλο αυτοκτονα...τελικα ειναι μεγαλο το προβλημα????αν οι αντμιν θελουνε να με κανουνε μπαν ενταξι παω πασω...αλλα ρε μαγκες παω τεθωρακισμενα...μαυρος ρεεεεεεεεεεεεε~~~Δεν υπαρχει θεος για μας ρεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer55555 Ιανουάριος 9, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 Γενικα οι τεθωνες περνανε πιο χαλια απο ολα τα αλλα τμηματα του στρατου ξηρας.Παντως με καλη ψυχολογια και ορεξη για γελιο θα περασεις καλα στο στρατο.http://www.omhroi.grΚαι μια διευθυνση για να ενημερωθεις παραπανω για το αντικειμενο τις θητειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 10, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Μη σκέφτεσαι πως θα μπεις, αλλά πως θα βγεις ’ντε θα γίνεις άντρας κι εσύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 10, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 xοχοχο. εμενα χθες ηρθε η αναβολη! 31 δεκεμβριου 2015! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 10, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN xοχοχο. εμενα χθες ηρθε η αναβολη! 31 δεκεμβριου 2015! ωραια σε 8 χρονια δλδ,ρε σε χρειαζεται η μαμα πατριδαααααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιανουάριος 10, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 σημερα σου ηρθε το χαρτι??περιεργο...για Α' ΕΣΣΟ αναφερεσαι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 10, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 @jpcupra ποτε να μου ρθει ρα? 18 ειμαι. Α' ΕΣΣΟ τι ειναι? γραφει μετα το ονομα ενα κωδικο ΣΑ 132/ ..... ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιανουάριος 11, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από MaGiCMaN @jpcupra ποτε να μου ρθει ρα? 18 ειμαι. Α' ΕΣΣΟ τι ειναι? γραφει μετα το ονομα ενα κωδικο ΣΑ 132/ ..... ..... στον g_Ox αναφερομουν βρε...εσυ εχεις μελλον... εγω μεχρι το 2011 ειχα αλλα πηγα χτες και την εκοψα...ΕΣΣΟ ειναι οι περιοδοι στις οποιες εντασσομαστε στα στρατοπεδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_0x Ιανουάριος 11, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 ναι Α ΕΣΣΟ...αστα να πανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....αν εσυ την εκοψες μετα τις 31 οκτωβριου πας μαιο...κλαφτααααααααααααα!!!!!!!!!!!@jpavly:και οχι μονο να γινω αντεας...αλλα και για την πατριδα απεναντι στους κακους τουρκους....να καθαριζω τουαλετες για τον αορατο εχθρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.