ghostaki Ιανουάριος 14, 2007 Author #21 Ιανουάριος 14, 2007 Γεια χαρά και πάλι! Τελικά το έλυσα το "πρόβλημα".Από το 20+4 καλώδιο του τροφοδοτικού έπρεπε να συνδεθεί μόνο το 20pin βύσμα, αλλιώς με τίποτα δεν μπούταρε! Τώρα δουλεύει άψογα το μηχάνημα.Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!Καλό απόγευμα!
koukounis Ιανουάριος 14, 2007 #22 Ιανουάριος 14, 2007 Κοίταξε επίσης μήπως έχει μείνει κάποιο ποδαράκι από την προηγούμενη μητρική (εκεί που πατάει πάνω στο κουτί). Μήπως η καινούργια δεν έχει εκεί τρύπα και πατάει πάνω στα κυκλώματά της. Μου είχε συμβεί με την asus Α8Ν-CSM και ψαχνόμουν να δώ τι γινόταν.
sotalotsopa Ιανουάριος 14, 2007 #23 Ιανουάριος 14, 2007 Εχω και εγω παρομοιο προβλημα με την asus a8v-deluxe και τον athlon 3700+. Εμενα ανοιγουν τα fans, τα λαμπακια κτλ αλλα τιποτα αλλο. "no video input", ουτε μπιπ απο το ηχειο ουτε τιποτα... καμια ιδεα?
Arxagelos Ιανουάριος 14, 2007 #24 Ιανουάριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από sotalotsopa [Σήμερα, στις 21:39] Εχω και εγω παρομοιο προβλημα με την asus a8v-deluxe και τον athlon 3700+. Εμενα ανοιγουν τα fans, τα λαμπακια κτλ αλλα τιποτα αλλο. "no video input", ουτε μπιπ απο το ηχειο ουτε τιποτα... καμια ιδεα? Δες εδω:http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=34818απο ιδεες αλλο τιποτα
sotalotsopa Ιανουάριος 15, 2007 #25 Ιανουάριος 15, 2007 Πω,πω... ειδα το threat, αλλα το κακο ειναι οτι τελικα δεν βρεθηκε λυση.... Παντως υπαρχουν 1-2 πραγματακια που δεν τα εχω κανει ακομα, οποτε θα τα δοκιμασω. Και να ρωτησω και κατι αλλο: Ειδα οτι αρκετοι αλλοι εχουν παρομοιο προβλημα με asus μητρικη. Και αναρωτιεμαι: Δεν θεωρείται "καλη-ποιοτικη" εταιρεια? δηλαδη τι εννοούμε? τα υλικα της μονο ειναι καλα?
Arxagelos Ιανουάριος 15, 2007 #26 Ιανουάριος 15, 2007 εγώ παντως την M2N-E που είχα στην αρχή είχε πολλά προβλήματα...που διορθωθήκανε με bios update.....τι να πω και γω αυτην την εντύπωση έχω...αλλα μεσα εδω όλοι παραπονιούνται
sotalotsopa Ιανουάριος 15, 2007 #27 Ιανουάριος 15, 2007 Σκεφτηκα για bios update, αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα ακομα... βασικα δεν ξερω και ποια εκδοση εχει η μητρικη... θα δοκιμασω boot χωρις cpu μπας και ξεκολησει...Να ρωτησω και κατι αλλο:Εβγαλα τα παντα απο την μητρικη, και εμεινε μονο η cpu. Φυσιολογικα μολις την ανοιγα δεν θα επρεπε να αρχισει μπιιιπ, μπιιπ απο το ηχειο καθως δεν βρισκει τιποτα? Γιατι εμενα δεν μου κανει τιποτα... Αααα... και μην ξεχασω: Με το κουμπι power αρχιζει να παιρνει ρευμα, αλλα μετα οσο και να το παταω δεν σταματαει. Δηλαδη για να σταματησω την τροφοδοσια τραβαω το καλωδιο του τροφοδοτικου. Δεν ξερω αν εχει σχεση με το προβλημα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.