emm_stra Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2007 θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να βρω εσωτρικο καλωδιο firewire για να συνδεσω την μπροστινη θυρα του κουτιου μου με την μητρικη..Το κουτι αν και εχει μπροστα θυρα firewire δεν περιεχει καλωδιο για να την συνδεσω με την μητρικη. (ειναι πλακι με πινακια)Ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια!
TifoziF1 Ιανουάριος 9, 2007 #2 Ιανουάριος 9, 2007 Κανονικά θα έπρεπε να έχει καλώδιο. Πολλές μητρικές δίνουν καλώδια που μπαίνουν στα πινάκια αυτά και βγάζουν Firewire θύρα που βιδώνει στην πίσω πλευρά πάνω στo κουτί. Για στείλε τους ένα email.
emm_stra Ιανουάριος 9, 2007 Author #3 Ιανουάριος 9, 2007 το κουτι της μητρικης εχει 2 θυρες που μπαινουν απο πισω στο κουτι οπως οι pci καρτες.. με καλωδιο που καταληγει να συνδεθει στην μητρικη.Δεν εχει σκετο καλωδιο που να μπορω να το συνδεσω στην μπροστα θυρα που την εχει το κουτι μου...Δεν υπηρχε εξαρχης, ενω η θυρα υπαρχει...θελω ενα καλωδιο με θυλικα και απο τις 2 μεριες να κουμπωνει το ενα στην θυρα του κουτιου που εχει πινακια και απο την αλλη στη θεση που εχει η μητρικη (10πινο)...
TifoziF1 Ιανουάριος 9, 2007 #4 Ιανουάριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από emm_stra το κουτι της μητρικης εχει 2 θυρες που μπαινουν απο πισω στο κουτι οπως οι pci καρτες.. με καλωδιο που καταληγει να συνδεθει στην μητρικη.Δεν εχει σκετο καλωδιο που να μπορω να το συνδεσω στην μπροστα θυρα που την εχει το κουτι μου...Δεν υπηρχε εξαρχης, ενω η θυρα υπαρχει...θελω ενα καλωδιο με θυλικα και απο τις 2 μεριες να κουμπωνει το ενα στην θυρα του κουτιου που εχει πινακια και απο την αλλη στη θεση που εχει η μητρικη (10πινο)... Ναι έτσι το είχα καταλάβει και θα έπρεπε το κουτί σου να έχει τέτοιο καλώδιο, γι' αυτό σου είπα να τους στείλεις email. Διαφορετικά αν δεν το βρεις θα πρέπει να το φτιάξεις.
emm_stra Ιανουάριος 9, 2007 Author #5 Ιανουάριος 9, 2007 E-MAIL να στειλω στην εταιρεια της μητρικης μου?αν ειναι να φτιαξω πως θα γινει αυτο???Ξερεις καποιον τροπο???
TifoziF1 Ιανουάριος 9, 2007 #6 Ιανουάριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από emm_stra -> E-MAIL να στειλω στην εταιρεια της μητρικης μου? αν ειναι να φτιαξω πως θα γινει αυτο??? Δεν καταλαβαινόμαστε. Στην εταιρία που έφτιαξε το κουτί σου να στείλεις. ζήτα τους και specifications (το πιο πιθανό είναι να είναι 1-προς-1 τα πινακια, αλλά χωρίς να σιγουρευτείς μην φτιάξεις τίποτα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.