lionor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2007 Εχω βαλει ενα zalman, το 7700 al-cu, αν θυμαμαι καλα, πανω σε μια 6600. Το θεμα ειναι οτι η θερμοκρασια ειναι σταθερα τωρα στους 60 βαθμους, δεν εχω δοκιμασει να τρεξω κατι σε 3d και να δω θεμροκρασια,αλλα φανταζομαι οτι μπορει να παει και 70... Αν αφησω ανοιχτο το κουτι, κατεβαινει στους 50 περιπου. Τι μπορει να φταιει; Υποψην οτι το κουτι ειναι ενα της πλακας, χωρις κανεναν ανεμιστηρα μεσα και ειναι τοποθετημενο σε σχετικα κλειστο χωρο....Θεωρητικα μεχρι ποσους βαθμους δεν θα εχω προβλημα; Αναρωτιεμαι οταν η καρτα ειχε εκεινο το απλο ανεμιστηρακι, στους ποσους πηγαινε..; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιανουάριος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2007 κατι δεν εχεις κανει καλα μαστορα60 δεν ειχα εγω ουτε με 20% οβερκλοκ και στοκ ψυξηδεν θα εχει πατησει καλα ή δεν εχεις βαλει αρκετη παστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 9, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από lionor-> Τι μπορει να φταιει; Υποψην οτι το κουτι ειναι ενα της πλακας, χωρις κανεναν ανεμιστηρα μεσα και ειναι τοποθετημενο σε σχετικα κλειστο χωρο.... Μάλλον το εσωτερικό του κουτιού σου "βράζει". Και στην CPU έχεις μεγάλες θερμοκρασίες ? Μήπως θα έπρεπε να ψύξεις το κουτί σου με 2 ανεμηστήρες (1 κάτω μπροστα να βάζει αέρα και ένας πίσω να βγάζει) που θα ανανεώνουν τον αέρα μέσα στο κουτί ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixlss Ιανουάριος 9, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 Ξανακοίταξε την εγκατάσταση της ψύκτρας γιατί μάλλον δεν πρέπει να έχει γίνει κάτι σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Ιανουάριος 9, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 Σίγουρα δεν πατάει καλά.Αυτό που μπορείς να τσεκάρεις είναι αν το backplate και το στήριγμα για την ψύκτρα έχουν βιδώσει καλά μεταξύ τους.Επίσης τσέκαρε αν το έλασμα στο οποίο μπαίνουν οι 2 βίδες είναι στη θέση του για να μπορέσεις να "πιέσει" την ψύκτρα πάνω στη cpu.Ελπίζω να βοήθησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lionor Ιανουάριος 9, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 το θεμα ομως ειναι οτι οταν ας πουμε βγαλω το πλαϊνο προστατευτικο του κουτιου, η θερμοκρασια πεφτει περιπου 10 βαθμους.... θα δοκιμασω να βαλω το κουτι του pc , σε χωρο που να αεριζεται καλα και θα δω παλι... Ξερετε μηπως μεχρι ποσους θεωρητικα βαθμους 'αντεχει' η καρτα γραφικων....; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.