BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2007 οτι βλεπετε παιδια στοχος ΜΗΔΕν θορυβος ή εστω 18 db που ειναι και το τροφοδοτικοφανλες δεν ξερω κατι χωρις βαση στηριξης στις τρυπες της μητρικης (η δικια μας ΔΕΝ εχει τρυπες)εχετε δει τιποτα?εχετε να προτεινετε καμια καλη ψυκτρα κ ας κανει κ 50 ευρω (δεν ειναι για μενα)χωρος υπαρχει στο κουτι , αλλα οκ , δεν ειναι κ κανενα κουτι σουπερενας 9αρης πισω καραδοκειτο τροφοδοτικο στην κλασικη θεση πανω απο την ψυκτραθερμοκρασιες δεν μας πολυνοιαζουν , θελουμε καλη θερμοκρασια λειτουργιας (μηνν ψηθει κιολας) και οσο το δυνατον λιγοτερο θορυβοαν εχει παρει το ματι σας κατι πειτε το γιατι αλλιως με βλεπω στο κλασικο δρομολογιο πανω κατω στη σοτυρναρη να κοιταο ολες τις βιτρινες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 9, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 TT Sonic Tower σε fanless μηπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιανουάριος 9, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 καλη ιδεαεχω κανει κ ρεβιου γιαυτηντελεια ψυκτρα κ τσαμπαομως δεν εχει υποστηριξη για μητρικη χωρις τρυπεςεχω αδικο?αποτι θυμαμαι εχει μια ειδικη βαση κ δεν μπαινει αλλιως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιανουάριος 10, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Ναι θελει μητρικη με τρυπες... σε fanless δεν νομιζω οτι θα βρεις κατι... το ιδιο ιθελα να κανω και εγω με εναν XP2000 που εχω και τελικα κατελιξα στην εξης απλη λυση... Πηρα μια παλια ψυκτρα που ειχα (επαιρνε 8αρη πανω) της οποιας το fan εκανε πολυ θορυβο, και απλα της εβαλα εναν artic cooling στις 1900 rpm, αυτον. Ειναι πολυ καλος, αθορυβος και η φτερωτη στηριζεται σε λαστιχα για να μην παραγει κραδασμους που μεταφραζονται σε θορυβο... Τωρα πλεον ειναι πολυ πιο αθορυβο... μπορς επιτελους να κοιμαμαι στο ιδιο δωματιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 10, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Η Γίγα η g power pro δε θέλει τρύπες και όταν την έχεις στο ελάχιστο είναι αθόρυβη . Αλλά αν έχει παράθυρο το κουτάκι σου ίσως να θελήσεις να της βάλεις κάνα ανεμιστηράκι γιατί το δικό της έχει μπλε φως Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιανουάριος 10, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 εγω πηρα τις προάλλες μια ψυκτρα της arctic και απο τις 2000 στροφες την εχω κατεβασει στις 1200 με ενα ζαλμαν φανματε και δεν ακουγεται καθολου. θερμοκρασιες αρκετα καλες. 28 idle 37 full με ολα στα default Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Ιανουάριος 10, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 παιδια ευχαριστω για τα replyδυσκολη περιπτωση να μην εχει τρυπες η μητρικηνομιζω δεν γλιτωνω την βολτα στην στουρναρηνα σας πω ρε παιδια , μια περιεργη παλια ψυκτρα με 2 μπλε ψυγειακια καθετα τοποθετημενα μεταξυ τους την θυμαστε?νομισω ηταν θερμαλτεικ , η παλια η tower (οχι η συγχρονη)καπου την εχω δει ξεχασμενη στη στουρναρηεκεινη νομιζω δεν ηθελε τρυπες και ειναι φανλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.