Jump to content

soket A ,μητρικη χωρις τρυπες , athlon1700+

BeetleJuice

Recommended Posts

οτι βλεπετε παιδια

στοχος ΜΗΔΕν θορυβος ή εστω 18 db που ειναι και το τροφοδοτικο

φανλες δεν ξερω κατι χωρις βαση στηριξης στις τρυπες της μητρικης (η δικια μας ΔΕΝ εχει τρυπες)

εχετε δει τιποτα?

εχετε να προτεινετε καμια καλη ψυκτρα κ ας κανει κ 50 ευρω (δεν ειναι για μενα)

χωρος υπαρχει στο κουτι , αλλα οκ , δεν ειναι κ κανενα κουτι σουπερ

ενας 9αρης πισω καραδοκει

το τροφοδοτικο στην κλασικη θεση πανω απο την ψυκτρα

θερμοκρασιες δεν μας πολυνοιαζουν , θελουμε καλη θερμοκρασια λειτουργιας (μηνν ψηθει κιολας) και οσο το δυνατον λιγοτερο θορυβο

αν εχει παρει το ματι σας κατι πειτε το γιατι αλλιως με βλεπω στο κλασικο δρομολογιο πανω κατω στη σοτυρναρη να κοιταο ολες τις βιτρινες...

καλη ιδεα

εχω κανει κ ρεβιου γιαυτην

τελεια ψυκτρα κ τσαμπα

ομως δεν εχει υποστηριξη για μητρικη χωρις τρυπες

εχω αδικο?

αποτι θυμαμαι εχει μια ειδικη βαση κ δεν μπαινει αλλιως...

Ναι θελει μητρικη με τρυπες... σε fanless δεν νομιζω οτι θα βρεις κατι... το ιδιο ιθελα να κανω και εγω με εναν XP2000 που εχω και τελικα κατελιξα στην εξης απλη λυση... Πηρα μια παλια ψυκτρα που ειχα (επαιρνε 8αρη πανω) της οποιας το fan εκανε πολυ θορυβο, και απλα της εβαλα εναν artic cooling στις 1900 rpm, αυτον. Ειναι πολυ καλος, αθορυβος και η φτερωτη στηριζεται σε λαστιχα για να μην παραγει κραδασμους που μεταφραζονται σε θορυβο... Τωρα πλεον ειναι πολυ πιο αθορυβο... μπορς επιτελους να κοιμαμαι στο ιδιο δωματιο :p

Η Γίγα η g power pro δε θέλει τρύπες και όταν την έχεις στο ελάχιστο είναι αθόρυβη . Αλλά αν έχει παράθυρο το κουτάκι σου ίσως να θελήσεις να της βάλεις κάνα ανεμιστηράκι γιατί το δικό της έχει μπλε φως

εγω πηρα τις προάλλες μια ψυκτρα της arctic και απο τις 2000 στροφες την εχω κατεβασει στις 1200 με ενα ζαλμαν φανματε και δεν ακουγεται καθολου. θερμοκρασιες αρκετα καλες. 28 idle 37 full με ολα στα default

παιδια ευχαριστω για τα reply

δυσκολη περιπτωση να μην εχει τρυπες η μητρικη

νομιζω δεν γλιτωνω την βολτα στην στουρναρη

να σας πω ρε παιδια , μια περιεργη παλια ψυκτρα με 2 μπλε ψυγειακια καθετα τοποθετημενα μεταξυ τους την θυμαστε?

νομισω ηταν θερμαλτεικ , η παλια η tower (οχι η συγχρονη)

καπου την εχω δει ξεχασμενη στη στουρναρη

εκεινη νομιζω δεν ηθελε τρυπες και ειναι φανλες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.