Jump to content

Need for Speed: Pro Street

BILL5

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από cabdik [Σήμερα, στις 10:38]

ρε παιδια, οντως ειναι βαρυ στα γραφικα το pro street αλλα εμενα, περιεργως, το ντεμο τρεχει καλυτερα στην εγγενη αναλυση της οθονης μου (1440χ900) παρα σε χαμηλοτερη. βεβαιως δεν βγαζει fps, αλλα μου εκανε εντυπωση αυτο. οταν το επαιζα σε 800χ600 η 1024χ768 "κολλαγε" περισσοτερο απο οτι στα 1440χ900.ολα τα υπολοιπα τερμα low φυσικα!!

α!!! και δεν μου αρεσε ο χειρισμος του αυτοκινητου. λιγο πλαδαρος μου φανηκε.. η μονο εγω εχω αυτη την εντυπωση?

Είναι γιατί είσαι CPU limited...σε χαμηλές αναλύσεις μετράει πολύ ο επεξεργαστής, πιό ψηλά είναι περισσότερο θέμα κάρτας...;)

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από mech5107 [Σήμερα, στις 11:30]

Είναι γιατί είσαι CPU limited...σε χαμηλές αναλύσεις μετράει πολύ ο επεξεργαστής, πιό ψηλά είναι περισσότερο θέμα κάρτας...;)

Δεν γινεται να εχεις περισσοτερα fps σε 1440 αποτι σε 1024, bug της μηχανης θα ειναι, αμα ητανε cpu limited τοτε τι 1024 τι 1280 τι 1600 τα ιδια fps θα ειχε πανω κατω ( οπως εγω στα ut3 κ teamfortress 2 με την 8800gt και τον opteron )

αχα.....δεν εχω παι καθολου στο online !!!! :blink:

αλλα οτι και να ειναι... γιατι μας το δειχνει?:wassat:

το βγαζει οταν βγαινω απτο παιχνιδι...ή μαλλον οταν βγαινω το βλεπω. νομιζω ανοιγει οταν τρεχω αρχικα το παιχνιδι και ειναι σκετο μαυρο

Αρχική απάντηση από icy20 [Σήμερα, στις 08:38]

Μηπως λεω εγω εχεις συνδεδεμενο joypad στο pc σου??

και όμως όχι...

σήμερα πήρα gamepad για το pro:D και με αυτό παέι πιο αριστερά από ότι με το πληκτρολόγιο...

Δεν βρήκα τπτ στο internet πάνω σε αυτό το πρόβλημα...

Κανείς άλλος δεν το έχει πάθει

:help: :help: :help: :help:

Αρχική απάντηση από Johnnymous

και όμως όχι...

σήμερα πήρα gamepad για το pro:D και με αυτό παέι πιο αριστερά από ότι με το πληκτρολόγιο...

Δεν βρήκα τπτ στο internet πάνω σε αυτό το πρόβλημα...

Κανείς άλλος δεν το έχει πάθει

:help: :help: :help: :help:

Κάνε calibration απ' τους drivers..

το προβλημα ειναι οτι το αμαξι "τραβαει" αριστερα? αν ναι βαλε λιγο deadzone 5% περιπου. αν το παντ ειναι παλιο και εχει υποστει πολλα τοτε με το calibration δε θα εχεις αποτελεσμα...

NFS pro street...

το απολυτο benchmark!

~4 ωρες στο τερμα η CPU και η καρτα γραφικων και το συστημα βραχος :p

btw, εχετε προσεξει ποση μνημη καταναλωνει?

NFS pro street...

το απολυτο benchmark!

~4 ωρες στο τερμα η CPU και η καρτα γραφικων και το συστημα βραχος :p

btw, εχετε προσεξει ποση μνημη καταναλωνει?

th_NFS.jpg

Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud

τι ειδε ρε συ ο τυπος :p

το μισο επιθετο ενος φιλου μου ειναι...

βαριομουν να το γραψω ολο! :p

εφερε κατι αρχειακια με το φλασακι του...

χαχαχα καλά σε πειράζω.. να σου πω.. στον άλλο φάκελο με την κατάληψη τι έχεις; υπόπτους μήπως; :hehe:

:OT: :o

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 22:17]

χαχαχα καλά σε πειράζω.. να σου πω.. στον άλλο φάκελο με την κατάληψη τι έχεις; υπόπτους μήπως; :hehe:

:OT: :o

μπα, εκει ειναι τα ονοματα απο ολους τους φιλους του, αλλα βαριοταν να τα γραψει ολοκληρα. :p

Αρχική απάντηση από tolis86 [Χθες, στις 03:22]

τι εννοεις να "τρεχει"? :hehe: θελει 4γιγα ραμ για να μη διαβαζει πολυ απτο δισκο για να μη σπαει? το τρελο σπασιμο το κανει οταν πρεπει να δειξει καινουρια τεξτιουρς(νομιζω πως παρατηρησα)

Ti 4giga ρε....1 (512 σε dual).....:rolleyes:

Αρχική απάντηση από tolis86 [Χθες, στις 22:12]

το προβλημα ειναι οτι το αμαξι "τραβαει" αριστερα? αν ναι βαλε λιγο deadzone 5% περιπου. αν το παντ ειναι παλιο και εχει υποστει πολλα τοτε με το calibration δε θα εχεις αποτελεσμα...

βρέθηκε το πρόβλημα,,,

έβλεπε τον μείκτη σαν gamepad και αυτός έκανε όλοι την δουλεία...

τώρα πάαει μια χαρά:rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.