Jump to content

Need for Speed: Pro Street

BILL5

Recommended Posts

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

:hehe:

ειναι πολυ ομορφα ειναι αληθεια. απλα εμενα μαρεσει πιο πολυ το στυλ gtr2,race αντε toca...και ας εχουν λιγοτερο καλα γραφικα(καθολου μα καθολου ασχημα!!(για μενα τουλαχιστον :) ))

εχω ενα προβληματάκι με το nfs. Το είχα και στο carbon αλλα και στο pro street..

το αυτοκίνητο απο μόνο του έχει μία κλίση προς τα αριστερά... τι λέτε να φταίει..

Σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν έχω αυτό το πρόβλημα.:help: :help: :help:

ειναι σε πιο εννομο στυλ αγωνων το pro street. αυτο που περιγραφεις ειναι παρανομο και επικυνδηνο. τα παιδακια που το επαιζαν επιρεαζοταν μαλλον και τους ειπαν τερμα( ετσι πιστεβω τουλαχιστον. και κατεμε καλα εκαναν)

τελικα σημερα που το δοκιμασα δεν ειναι οσο arcade ήταν ta nfs1,2 mw, carbon.....οχι οτι δεν ειναι απλα ειναι πιο νορμαλ τωρα..τα γραφικα ειναι απιστευτα ομορφα αλλα και απστευτα βαρια....τα παντα οφφ-λοου με 8600gt stock

τι εννοεις να "τρεχει"? :hehe: θελει 4γιγα ραμ για να μη διαβαζει πολυ απτο δισκο για να μη σπαει? το τρελο σπασιμο το κανει οταν πρεπει να δειξει καινουρια τεξτιουρς(νομιζω πως παρατηρησα)

Αρχική απάντηση από Johnnymous [17-11-2007 16:07]

εχω ενα προβληματάκι με το nfs. Το είχα και στο carbon αλλα και στο pro street..

το αυτοκίνητο απο μόνο του έχει μία κλίση προς τα αριστερά... τι λέτε να φταίει..

Σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν έχω αυτό το πρόβλημα.:help: :help: :help:

Μηπως λεω εγω εχεις συνδεδεμενο joypad στο pc σου??

ρε παιδια, οντως ειναι βαρυ στα γραφικα το pro street αλλα εμενα, περιεργως, το ντεμο τρεχει καλυτερα στην εγγενη αναλυση της οθονης μου (1440χ900) παρα σε χαμηλοτερη. βεβαιως δεν βγαζει fps, αλλα μου εκανε εντυπωση αυτο. οταν το επαιζα σε 800χ600 η 1024χ768 "κολλαγε" περισσοτερο απο οτι στα 1440χ900.ολα τα υπολοιπα τερμα low φυσικα!!

α!!! και δεν μου αρεσε ο χειρισμος του αυτοκινητου. λιγο πλαδαρος μου φανηκε.. η μονο εγω εχω αυτη την εντυπωση?

Αρχική απάντηση από cabdik

ρε παιδια, οντως ειναι βαρυ στα γραφικα το pro street αλλα εμενα, περιεργως, το ντεμο τρεχει καλυτερα στην εγγενη αναλυση της οθονης μου (1440χ900) παρα σε χαμηλοτερη. βεβαιως δεν βγαζει fps, αλλα μου εκανε εντυπωση αυτο. οταν το επαιζα σε 800χ600 η 1024χ768 "κολλαγε" περισσοτερο απο οτι στα 1440χ900.ολα τα υπολοιπα τερμα low φυσικα!!

α!!! και δεν μου αρεσε ο χειρισμος του αυτοκινητου. λιγο πλαδαρος μου φανηκε.. η μονο εγω εχω αυτη την εντυπωση?

αυτο το παρατηρησα και σε ενα φιλο μου. οταν τα επαιζε σε low κολλαγε, οταν το εβαλε στο full πηγαινε νερακι.

Τελικά μου ήρθε το παιχνίδι παιδιά... είναι απλά απίστευτο!!

Είναι βέβαια πάρα πολύ βαρύ, δεν μπορώ να το παίξω σε 1920 αλλά το έχω στα 1600 με όλα medium και παίζει πολύ καλά και δεν ενεργοποίησα και το sli.

Μόλις πάω σπίτι θα ποστάρω και εικόνες και θα προσπαθήσω να δείξω και με sli και χωρίς. Ήθελα να το κάνω αυτό από εχθές αλλά κόλλησα τόσο από το πρωί της Κυριακής που έπαιζα μέχρι την 1 το βράδυ. Ξέχασα όλα τα άλλα :tomato:

Πάντως για το τυπικό εγώ έχω min 36fps και μάξ είδα και 75fps με όλα medium, εκτός απο αυτοκίνητα που το έχω στο high.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.